reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Aniołkowa, gratuluję. Niech przyrasta.
Yplo
Czesc kochane,zaje...ie pisze sie z auta,nie ma wiecznie zasiegu(wciskam guzik ja pier...le)ogolnie bylo 14 jajec z czego 8 dojrzalych reszta zbyt mala.do jutra musimy zaczekac co sie z tego wykluje.Ja prosze o jeden,zdrowy jajor.Boziu kochana,pokapuj wreszcie.!!!trzymam za reszte kciuki,reszte tematu ogarne w domu.Buziaki:tak::tak::tak:
Emi,dziekuje .jak zawsze caly sekretariat w garsci,forumowy rowniez:biggrin2:

reklama
Święta mieliśmy spędzić w trójkę bez rodziny z dała od domu ale nie przerażało nas to w ogole ... Niestety ... Nie przeżyłabym tych świat , musieliśmy sie spakować , jesteśmy w drodze do polski... Nie wiem jak pomoc mojemu M...on tak cierpi ... Chciałabym mu pomoc a nie wiem jak...sama nie moge sie podnieść z tego bólu...moja siostra która mieszka 3kroki ode mnie jest w ciąży , tydzień starszej niż była moja...pojechałam sie dzis z nią pożegnać przed wyjazdem ...Boże co za uczucie ... Kocham ja i życzę jej jak najlepiej ale te uczucie ta zazdrość jest tak silna ;(((( kur........ Zwariuje

Jezu,co tutaj sie dzisiaj dzieje:-( :(:-( :(:-( :(Zanetaania ,tule Cie kochana i placze razem z Toba,stare rany sie dzisiaj otwieraja...po mrozaczki mozesz wrocic albo,jak ci sie cykl ureguluje albo jak mowia inni lekarze po 3 miesiacach.

Monisia a Tobie wiecej wiary w przepiekna bete,potrzebujemy dobrych wiadomosci:happy:

Jest takie fajne powiedzenie ,ktore bardzo dzisiaj pasuje...jak Bog zamyka jedne drzwi to otwiera drugie...najgorszy jest ten przeciag pomiedzy.DZISIAJ WIELE Z NAS SIE W NIM ZNAJDUJE,mam nadzieje,ze na krotko.

Kochane pamiętajcie że mamy siebie. Nie znamy się osobiście ale znamy swoje historie,najskrytsze sekrety,problemy o których nikt nie wie i nie zrozumie. ZANETAANIA bądź dzielna,nazbieraj sił z mężem i kochana wspierajcie się w tym ciężkim dla was okresie.

reklama
zanetaanna poryczałam się razem z Tobą, nigdy nie zastanawiaj się czy pisać, pisz... jesteśmy silne i tą siłę musisz teraz od nas czerpać dla siebie i męża... ja nawet nie wiem co napisać ten przeciąg jest straszny...

Do góry