reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Aniołkowa, gratuluję. Niech przyrasta.
Yplo
Czesc kochane,zaje...ie pisze sie z auta,nie ma wiecznie zasiegu(wciskam guzik ja pier...le)ogolnie bylo 14 jajec z czego 8 dojrzalych reszta zbyt mala.do jutra musimy zaczekac co sie z tego wykluje.Ja prosze o jeden,zdrowy jajor.Boziu kochana,pokapuj wreszcie.!!!trzymam za reszte kciuki,reszte tematu ogarne w domu.Buziaki:tak::tak::tak:
Emi,dziekuje .jak zawsze caly sekretariat w garsci,forumowy rowniez:biggrin2:

reklama
Święta mieliśmy spędzić w trójkę bez rodziny z dała od domu ale nie przerażało nas to w ogole ... Niestety ... Nie przeżyłabym tych świat , musieliśmy sie spakować , jesteśmy w drodze do polski... Nie wiem jak pomoc mojemu M...on tak cierpi ... Chciałabym mu pomoc a nie wiem jak...sama nie moge sie podnieść z tego bólu...moja siostra która mieszka 3kroki ode mnie jest w ciąży , tydzień starszej niż była moja...pojechałam sie dzis z nią pożegnać przed wyjazdem ...Boże co za uczucie ... Kocham ja i życzę jej jak najlepiej ale te uczucie ta zazdrość jest tak silna ;(((( kur........ Zwariuje

Jezu,co tutaj sie dzisiaj dzieje:-( :(:-( :(:-( :(Zanetaania ,tule Cie kochana i placze razem z Toba,stare rany sie dzisiaj otwieraja...po mrozaczki mozesz wrocic albo,jak ci sie cykl ureguluje albo jak mowia inni lekarze po 3 miesiacach.

Monisia a Tobie wiecej wiary w przepiekna bete,potrzebujemy dobrych wiadomosci:happy:

Jest takie fajne powiedzenie ,ktore bardzo dzisiaj pasuje...jak Bog zamyka jedne drzwi to otwiera drugie...najgorszy jest ten przeciag pomiedzy.DZISIAJ WIELE Z NAS SIE W NIM ZNAJDUJE,mam nadzieje,ze na krotko.

Kochane pamiętajcie że mamy siebie. Nie znamy się osobiście ale znamy swoje historie,najskrytsze sekrety,problemy o których nikt nie wie i nie zrozumie. ZANETAANIA bądź dzielna,nazbieraj sił z mężem i kochana wspierajcie się w tym ciężkim dla was okresie.

reklama
zanetaanna poryczałam się razem z Tobą, nigdy nie zastanawiaj się czy pisać, pisz... jesteśmy silne i tą siłę musisz teraz od nas czerpać dla siebie i męża... ja nawet nie wiem co napisać ten przeciąg jest straszny...

Do góry