reklama
najki
Fanka BB :)
hmm ciekawe czy to dobrze, czy źle?
Plus taki, że może być już zaimplantowany i mogłabym wcześniej testować...
Ale boję się ten poprzedni też miał w opisie morfologii literkę "C" i nawet biochemicznej nie było...
a pamiętam, że wyczytałam kiedyś coś takiego "poza tym cyferka C świadczy o jakieś wadzie, którą zarodek może nadrobić albo i nie. Na przykład 1BC B - świadczy ze komórki z których powstanie człowiek, są dobrej jakości. Natomiast C - że będzie problem z implantacją, albo z łożyskiem = poronienie. Bo z tej grupy komórek powstaje trofoblast, łożysko"
Plus taki, że może być już zaimplantowany i mogłabym wcześniej testować...
Ale boję się ten poprzedni też miał w opisie morfologii literkę "C" i nawet biochemicznej nie było...
a pamiętam, że wyczytałam kiedyś coś takiego "poza tym cyferka C świadczy o jakieś wadzie, którą zarodek może nadrobić albo i nie. Na przykład 1BC B - świadczy ze komórki z których powstanie człowiek, są dobrej jakości. Natomiast C - że będzie problem z implantacją, albo z łożyskiem = poronienie. Bo z tej grupy komórek powstaje trofoblast, łożysko"
Najki - 1bb to wczesna blastocysta. Może zamrozili na w takim stanie, a po rozmrożeniu do criotransfer podzieliła się jeszcze i wyszła 4.
Trójki i czwórki dobrze wróżą, z literką C ponoć juz nie koniecznie, ale nie można wpisywać ich na straty. Czasem z gorszych zarodków są ciąże.
Trójki i czwórki dobrze wróżą, z literką C ponoć juz nie koniecznie, ale nie można wpisywać ich na straty. Czasem z gorszych zarodków są ciąże.
No to Monia w poniedziałek rano razem oddajemy krew no i wiesz że brak objawów to też objaw i na pewno skończy się u Ciebie upragnioną ciążą a u mnie co bez zmian mam bóle takie jak przed @ raz mniejsze raz większe ale niestety są i ja to czuje że nic z tegoTak ja rano w poniedziałek robię bete a wyniki będę miała popołudniu- pod wieczór, na początku pobolewały mnie te jajniki, a teraz nic nie czuje, kompletnie, wiec nie wiem jaki to znak, do końca wierze że dobry a jak u Ciebie samopoczucie?? rozumiem @ nie przyszła??
najki
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny. Wierzę, że skoro nadrobił, to jest twardzielem i da radę
Magda weryfikację mam 30, ale betę zrobię chyba ciut wcześniej...jeszcze raz kciuki za Twoje jutrzejsze wyniki!
No i za Ciebie Hessiaku, żeby zarodki pięknie się rozwinęły i wytrwały! &&&
Magda weryfikację mam 30, ale betę zrobię chyba ciut wcześniej...jeszcze raz kciuki za Twoje jutrzejsze wyniki!
No i za Ciebie Hessiaku, żeby zarodki pięknie się rozwinęły i wytrwały! &&&
reklama
Podziel się: