reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

najki no ja tak myślę. bo jeśli one były zamrożone w 5 dobie, rozmrozili i podali na kolejny dzień to tak 6 dniowe. takie jest moje rozumowanie

reklama
hmm ciekawe czy to dobrze, czy źle?
Plus taki, że może być już zaimplantowany i mogłabym wcześniej testować...
Ale boję się :( ten poprzedni też miał w opisie morfologii literkę "C" i nawet biochemicznej nie było...
a pamiętam, że wyczytałam kiedyś coś takiego "poza tym cyferka C świadczy o jakieś wadzie, którą zarodek może nadrobić albo i nie. Na przykład 1BC B - świadczy ze komórki z których powstanie człowiek, są dobrej jakości. Natomiast C - że będzie problem z implantacją, albo z łożyskiem = poronienie. Bo z tej grupy komórek powstaje trofoblast, łożysko"

Najki wiem co czujesz, a kiedy masz zleconą betę?

ja zmykam, bo pobudka o 5 żeby o 7 oddać krew. boszsz jak ja się boję...

śpijcie dobrze:-)

Najki - 1bb to wczesna blastocysta. Może zamrozili na w takim stanie, a po rozmrożeniu do criotransfer podzieliła się jeszcze i wyszła 4.
Trójki i czwórki dobrze wróżą, z literką C ponoć juz nie koniecznie, ale nie można wpisywać ich na straty. Czasem z gorszych zarodków są ciąże.

Tak ja rano w poniedziałek robię bete a wyniki będę miała popołudniu- pod wieczór, na początku pobolewały mnie te jajniki, a teraz nic nie czuje, kompletnie, wiec nie wiem jaki to znak, do końca wierze że dobry :) a jak u Ciebie samopoczucie?? rozumiem @ nie przyszła??
No to Monia w poniedziałek rano razem oddajemy krew ;) no i wiesz że brak objawów to też objaw i na pewno skończy się u Ciebie upragnioną ciążą✊✊✊ a u mnie co bez zmian mam bóle takie jak przed @ raz mniejsze raz większe ale niestety są i ja to czuje że nic z tego :(

Dzięki dziewczyny. Wierzę, że skoro nadrobił, to jest twardzielem i da radę ;) :tak:
Magda weryfikację mam 30, ale betę zrobię chyba ciut wcześniej...jeszcze raz kciuki za Twoje jutrzejsze wyniki!
No i za Ciebie Hessiaku, żeby zarodki pięknie się rozwinęły i wytrwały! &&&

A wogole ja sobie dzis pocwiczylam :) mam cicha nadzieje ze do kwietnia bedzie -15kg :) moze to byl znak zeby ruszyc dupsko i wziac sie za siebie... a i dietka tez jest - duzo owocow, warzyw,zdrowe tluszcze :)

reklama
Do góry