reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Znam ją chociaż to nie była moja lekarka. Uważam, że jest uczciwa w tym co robi jeśli nie potrafi pomóc to odsyła do innych lekarzy.

Silvia ja przed ciąża miałam bardzo bolesne @ kilka dni przed spodziewana zawsze co miesiąc bardzo bolał mnie brzuch i piersi po transferze miałam tak samo nie widziałam już żadnych nadzieji że się udało bo wszystko wskazywało właśnie na @ a w 9dpt zobaczyłam ledwo co widoczna 2 kreskę. Także kochana ty nie możesz tracić nadzieji pamiętaj najważniejsze to właśnie MOCNO WIERZYĆ ŻE SIĘ UDA.

reklama
Silvia mnie też bolał brzuch jak na @ nawet już po pozytywnej becie. Dziecko się pięknie rozwija a ja czasami dalej mam lekkie bóle okresowe. To normalne. Macica też musi zmienić tryb pracy tak samo jak jajniki a to wymaga czasu. Przy 3 dniowych zarodkach w 7dpt nawet na betę jest jeszcze za wcześnie a co dopiero na sikacza. Ja przy becie 1413 miałam jeszcze słaba druga kreche. Także glowa do góry. Beta najwczesniej 10 dpt moja droga. I to NAJWCZEŚNIEJ

Do góry