reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

24magda mam niezawodny sposób na kaszel. 2 łyżeczki majeranku zalej szklanką wrzątkiem i zaparz jak byś patrzyła herbatę, odcedź i wypij. Taka herbatę pij 2-3 razy dziennie tylko nie później niż do 16-tej godziny

reklama
Nie chcieliśmy już czekać i komercyjnie podeszliśmy. Dzięki kobietki.. Trudno będę musiała poczekać. Tyle czekałam to te kilka dni, choć trudne jakoś przeżyje ;).

Dzien dobry :)
Witaj Onadlaniego30 :)
Kachna84
dobrze radzi z tym majerankiem :) W sumie ja bylam w tym roku raz przeziebiona i narazie spokoj :) nie wiem czy to tran mi pomaga ale nie choruje :)

Annemarie - to już niedługo będziesz mają swojego Kropka :). 2-dniowy widzę ,że będą podawać ?

Hess-jak sie nie upre ,to u nas zawsze 2 dniowe:-) :) obydwoje panowie dok.nie sa absolutnie zdania ,ze te 5 dniowe maja lepsze szanse przyzycia,bo uwazaja ,ze macica jest miejscem gdzie powinny sie rozwijac a nie szklo:tak:Zobaczymy co z tego wyjdzie...ja Bozie blagam o jeden,dobry,zdrowy bez jakiegokolwiek genetycznego szitu ,przez ktory sie dalej przestaja rozwijac. Bo moj glowny problem:-( :(.

jeera, ale się wkurzyłam, jak przeczytałam Twój wpis :/ cholernie mi przykro, że musisz do kwietnia czekać!!

anne, dobre wieści przynosisz!!! pochwal się inwentarzem dóbr ;)

wczoraj odstawiłam du.pka, @ przybywaj i nie ściemniaj!

Anika...tak jak juz pisalam do Hess,nie chce inwentarza a jednego ,zdrowego:tak:wczoraj sie doliczyl jakis 15 z czego 6-7 bylo wielkosci 17mm wiec do pon.jeszcze podrosna.A wiecie ,ze komorki przy stymulacji rosna 1-2 mm dziennie? Myslalam,ze troche szybciej...:happy2:endo mam 19 mm.wiec pon to juz max termin...juz sie ciesze na narkoze i to cudowne spanie.:huh:

Tej historii z kwietniem nie rozumiem kompletnie...:no2: Jeera ,wszedzie tak jest,czy to obowiazkowo jak podchodzic do refundowanego,u Zanetaanna i Pkati,tez tak bylo????

poczytałam o Waszych bólach brzucha i lżej mi troszkę (przepraszam) ale mnie tak właśnie zaczął lekko pobolewać. jestem pewna na 100% że normalnie to bym nawet nie zauważyła, ale w obecnej sytuacji... powtarzam sobie że maluchy meblują się po swojemu

annemarie widzisz co lekarz to opinia , a my w tm wszystkim z wiarą i nadzieją

poczytałam o Waszych bólach brzucha i lżej mi troszkę (przepraszam) ale mnie tak właśnie zaczął lekko pobolewać. jestem pewna na 100% że normalnie to bym nawet nie zauważyła, ale w obecnej sytuacji... powtarzam sobie że maluchy meblują się po swojemu

annemarie widzisz co lekarz to opinia , a my w tm wszystkim z wiarą i nadzieją

no a co klinika to lepsze pomysly...ci moi panowie robia invitro od 20 lat i jak slysza o zarodkach 5 dniowych, drapanku endo,badaniach ktore w miedzy czasie robilam...3 innych klinikach ,w ktorych mieli cudowne pomysly jak wyciagnac z nas kolejna kase...to sie po glowie pukali bo z doswiadczenia ,ktore maja wiedzieli dokladnie z jakimi wynikami do nich wroce i mieli kuzwa racje:happy:Wszystko sie potwierdzilo.A my latamy szukamy,zmieniamy,kombinujemy...:tak:ale to chyba ludzkie,ja nie potrafie usiasc na du...e i czekac :laugh2:

jerra przykro mi kochana że musisz czekać, ja to niestety też miałam. Ale wiesz mi, oni nie robią Tobie na złość bo przecież mogliby bez tego i szybciej zarobić ale właśnie o to żeby Twoje dziecię urodziło się zdrowe.

Anne trzymam za Ciebie mocno kciuki i za Hess Ciebie Najki nasza kalendarzowo kobietko również. Niech będą dla Was to magiczne chwile w tych szczególnych dniach.

Dziś fak wwizyta nieaktualna. Mam ją na miejscu..
W kurza mnie to pisanie na tel, nie umiem się przestawić z kompa. Ja od środy bez kroplowki i żadnych lekó. DDostaje tylko hepatyne? Zastrzyk na rozrzedzenie krwi aby od leżenia zatorow nie dostać.
Ale mam lepsze w końcu wiadomości Od 2 dni bez skurczy, więc jest szansa że na święta mnie wypuszcza, ale to zadecyduje badanie szyjki czy nie uległo znów zmniejszeniu.
A ostatnio pisałam że się boję bo zbliża się 26 tyg . Chyba coś przewidywalam :((.

Dorotko, odpiszę Ci na priv jak wyjdę stąd. Nie potrafię sobie tu z tym forum na tel poradzić. Więc nie gniewaj się i cierpliwości :)

Przesyłam Wam pozdrowienia i trzymam za Was wszystkie kciuki w dalszym ciągu :)

reklama
Hej laseczki :)

Oczywiście trzymam kciuki za wasze transfery i wysokie bety faktycznie dziewczyny w grudniu nam się rozkręciły :) z tej okazji życzę WAM najcudowniejszych prezentów świątecznych:tak::tak::tak::tak:

Najki zapisz mnie proszę na 04.01 na wizytę w Bocianie:-) :):-) :) w końcu.

Wczoraj byłam u endokrynologa na kase chorych i wiecie co mi powiedział że z moich wyników on nie stwierdza tarczycy ani Hashimoto ze nie potrzebnie biorę letrox przyjeełam te wiadomości ale już nigdy do niego nie pojde szkoda tracic czas(3 godz,) w poczekalni.

Do góry