reklama
onadlaniego30
Fanka BB :)
Nie chcieliśmy już czekać i komercyjnie podeszliśmy. Dzięki kobietki.. Trudno będę musiała poczekać. Tyle czekałam to te kilka dni, choć trudne jakoś przeżyje .
annemarie
Annemarie - to już niedługo będziesz mają swojego Kropka . 2-dniowy widzę ,że będą podawać ?
Hess-jak sie nie upre ,to u nas zawsze 2 dniowe obydwoje panowie dok.nie sa absolutnie zdania ,ze te 5 dniowe maja lepsze szanse przyzycia,bo uwazaja ,ze macica jest miejscem gdzie powinny sie rozwijac a nie szkloZobaczymy co z tego wyjdzie...ja Bozie blagam o jeden,dobry,zdrowy bez jakiegokolwiek genetycznego szitu ,przez ktory sie dalej przestaja rozwijac. Bo moj glowny problem.
annemarie
jeera, ale się wkurzyłam, jak przeczytałam Twój wpis :/ cholernie mi przykro, że musisz do kwietnia czekać!!
anne, dobre wieści przynosisz!!! pochwal się inwentarzem dóbr
wczoraj odstawiłam du.pka, @ przybywaj i nie ściemniaj!
Anika...tak jak juz pisalam do Hess,nie chce inwentarza a jednego ,zdrowegowczoraj sie doliczyl jakis 15 z czego 6-7 bylo wielkosci 17mm wiec do pon.jeszcze podrosna.A wiecie ,ze komorki przy stymulacji rosna 1-2 mm dziennie? Myslalam,ze troche szybciej...endo mam 19 mm.wiec pon to juz max termin...juz sie ciesze na narkoze i to cudowne spanie.
Tej historii z kwietniem nie rozumiem kompletnie... Jeera ,wszedzie tak jest,czy to obowiazkowo jak podchodzic do refundowanego,u Zanetaanna i Pkati,tez tak bylo????
MagdaM33
poczytałam o Waszych bólach brzucha i lżej mi troszkę (przepraszam) ale mnie tak właśnie zaczął lekko pobolewać. jestem pewna na 100% że normalnie to bym nawet nie zauważyła, ale w obecnej sytuacji... powtarzam sobie że maluchy meblują się po swojemu
annemarie widzisz co lekarz to opinia , a my w tm wszystkim z wiarą i nadzieją
annemarie
poczytałam o Waszych bólach brzucha i lżej mi troszkę (przepraszam) ale mnie tak właśnie zaczął lekko pobolewać. jestem pewna na 100% że normalnie to bym nawet nie zauważyła, ale w obecnej sytuacji... powtarzam sobie że maluchy meblują się po swojemu
no a co klinika to lepsze pomysly...ci moi panowie robia invitro od 20 lat i jak slysza o zarodkach 5 dniowych, drapanku endo,badaniach ktore w miedzy czasie robilam...3 innych klinikach ,w ktorych mieli cudowne pomysly jak wyciagnac z nas kolejna kase...to sie po glowie pukali bo z doswiadczenia ,ktore maja wiedzieli dokladnie z jakimi wynikami do nich wroce i mieli kuzwa racjeWszystko sie potwierdzilo.A my latamy szukamy,zmieniamy,kombinujemy...ale to chyba ludzkie,ja nie potrafie usiasc na du...e i czekac
Edenlayn
jerra przykro mi kochana że musisz czekać, ja to niestety też miałam. Ale wiesz mi, oni nie robią Tobie na złość bo przecież mogliby bez tego i szybciej zarobić ale właśnie o to żeby Twoje dziecię urodziło się zdrowe.
Anne trzymam za Ciebie mocno kciuki i za Hess Ciebie Najki nasza kalendarzowo kobietko również. Niech będą dla Was to magiczne chwile w tych szczególnych dniach.
Dziś fak wwizyta nieaktualna. Mam ją na miejscu..
W kurza mnie to pisanie na tel, nie umiem się przestawić z kompa. Ja od środy bez kroplowki i żadnych lekó. DDostaje tylko hepatyne? Zastrzyk na rozrzedzenie krwi aby od leżenia zatorow nie dostać.
Ale mam lepsze w końcu wiadomości Od 2 dni bez skurczy, więc jest szansa że na święta mnie wypuszcza, ale to zadecyduje badanie szyjki czy nie uległo znów zmniejszeniu.
A ostatnio pisałam że się boję bo zbliża się 26 tyg . Chyba coś przewidywalam (.
Dorotko, odpiszę Ci na priv jak wyjdę stąd. Nie potrafię sobie tu z tym forum na tel poradzić. Więc nie gniewaj się i cierpliwości
Przesyłam Wam pozdrowienia i trzymam za Was wszystkie kciuki w dalszym ciągu
Anne trzymam za Ciebie mocno kciuki i za Hess Ciebie Najki nasza kalendarzowo kobietko również. Niech będą dla Was to magiczne chwile w tych szczególnych dniach.
Dziś fak wwizyta nieaktualna. Mam ją na miejscu..
W kurza mnie to pisanie na tel, nie umiem się przestawić z kompa. Ja od środy bez kroplowki i żadnych lekó. DDostaje tylko hepatyne? Zastrzyk na rozrzedzenie krwi aby od leżenia zatorow nie dostać.
Ale mam lepsze w końcu wiadomości Od 2 dni bez skurczy, więc jest szansa że na święta mnie wypuszcza, ale to zadecyduje badanie szyjki czy nie uległo znów zmniejszeniu.
A ostatnio pisałam że się boję bo zbliża się 26 tyg . Chyba coś przewidywalam (.
Dorotko, odpiszę Ci na priv jak wyjdę stąd. Nie potrafię sobie tu z tym forum na tel poradzić. Więc nie gniewaj się i cierpliwości
Przesyłam Wam pozdrowienia i trzymam za Was wszystkie kciuki w dalszym ciągu
reklama
fruitofhope
Hej laseczki
Oczywiście trzymam kciuki za wasze transfery i wysokie bety faktycznie dziewczyny w grudniu nam się rozkręciły z tej okazji życzę WAM najcudowniejszych prezentów świątecznych
Najki zapisz mnie proszę na 04.01 na wizytę w Bocianie w końcu.
Wczoraj byłam u endokrynologa na kase chorych i wiecie co mi powiedział że z moich wyników on nie stwierdza tarczycy ani Hashimoto ze nie potrzebnie biorę letrox przyjeełam te wiadomości ale już nigdy do niego nie pojde szkoda tracic czas(3 godz,) w poczekalni.
Oczywiście trzymam kciuki za wasze transfery i wysokie bety faktycznie dziewczyny w grudniu nam się rozkręciły z tej okazji życzę WAM najcudowniejszych prezentów świątecznych
Najki zapisz mnie proszę na 04.01 na wizytę w Bocianie w końcu.
Wczoraj byłam u endokrynologa na kase chorych i wiecie co mi powiedział że z moich wyników on nie stwierdza tarczycy ani Hashimoto ze nie potrzebnie biorę letrox przyjeełam te wiadomości ale już nigdy do niego nie pojde szkoda tracic czas(3 godz,) w poczekalni.
Podziel się: