jeera86
Fanka BB :)
To samo chcialam pisac... po 20 minutach odpuscilamPorąbane to nowe forum, przez godzinę nie mogłam się zalogować! ;// ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To samo chcialam pisac... po 20 minutach odpuscilamPorąbane to nowe forum, przez godzinę nie mogłam się zalogować! ;// ehh
Cześć dziewczyny!!!
Annemarie trzymam kciuki za pick up i transfer
Jeera86 bardzo przykro mi z powodu przesunięcia procedury wiem jak to jest jak człowiek się napali i czeka na coś z niecierpliwością a na koniec okazuje się, że jednak nie teraz- później....
A u mnie 7 dpt i rano zrobiłam test wiem wiem za wcześnie ale miałam nadzieję, że jakiś cień się pojawi a tu nic wielka doopa... tym testem może i bym się tak nie przejęła gdyby nie to że zaczął mnie dziś boleć brzuch i to konkretnie małpowo i co i załamka nie mam już nadzieji
Mam pytanko z racji tego, że nie mam mrozaków i wszystko muszę zaczynać od początku Jaki odstęp muszę teraz zrobić żeby podejść ponownie? Tu gdzie podchodziłam lekarka mówiła, że muszę czekać aż pół roku!!!! W poniedziałek będę dzwonić po innych klinikach tutaj we Włoszech czy tak jest wszędzie. A jak było u Was?