reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
jeera, ale się wkurzyłam, jak przeczytałam Twój wpis :/ cholernie mi przykro, że musisz do kwietnia czekać!!

anne, dobre wieści przynosisz!!! pochwal się inwentarzem dóbr ;)

wczoraj odstawiłam du.pka, @ przybywaj i nie ściemniaj!

Wiem ja tez :( myslalam ze rok sie zacznie dobrze a tu trzeba czekac i to az tyle ; ( no i ze przez tyle czasu nikt sie nie przyczepil... no nic pozostalo tylko czekać. .. moze z M na jakies wakacje w międzyczasie skoczymy.

annemarie superancko :) dopisane!

GRUDZIEŃ:
18:
Edenlayn - wizyta kontrolna już chyba nieaktualna...Kochana czekamy za pomyślne wieści i zaciskamy kciuki za Ciebie i maluszki! Jesteś w dobrych rękach:tak:
19: yplocka1 - PGD
19: Hess - wizyta embriologiczna. Trzymamy mocno kciuki!!!
21: Monika1988 - dwie tłuste krechy!:)
21: silvia84 - testowanie! &&&
21: annemarie - pick up
22: pkati - wizyta kontrolna po pozytywnej becie
22: zanetaanna - USG :))))))
22-23: 24magda09 - wysoka beta! :)
23: Nikaaa - wizyta serduszkowa!:)
23: annemarie - transfer :)
24: moniusia - konsultacja w Invimedzie
30: kachna84 - wizyta kontrolna
30: Emenems - położna-akupunktura :)
30: najki - weryfikacja po crio

STYCZEŃ:
05:
martka83 - wizyta u ginekologa/androloga
12: Edenlayn- wizyta kontrolna u położnej
13: Emenems - rozpakowanko! szybko, bezboleśnie, siłami natury ;)))))
21: Edenlayn - termin w klinice i ustalanie terminu i planu porodu

KWIECIEŃ:
jeera86 - ewentualny początek stymulacji

Cześć dziewczyny!!!
Annemarie trzymam kciuki za pick up i transfer ✊✊✊
Jeera86 bardzo przykro mi z powodu przesunięcia procedury wiem jak to jest jak człowiek się napali i czeka na coś z niecierpliwością a na koniec okazuje się, że jednak nie teraz- później....
A u mnie 7 dpt i rano zrobiłam test wiem wiem za wcześnie ale miałam nadzieję, że jakiś cień się pojawi a tu nic wielka doopa... tym testem może i bym się tak nie przejęła gdyby nie to że zaczął mnie dziś boleć brzuch i to konkretnie małpowo i co i załamka nie mam już nadzieji :(
Mam pytanko z racji tego, że nie mam mrozaków i wszystko muszę zaczynać od początku Jaki odstęp muszę teraz zrobić żeby podejść ponownie? Tu gdzie podchodziłam lekarka mówiła, że muszę czekać aż pół roku!!!! W poniedziałek będę dzwonić po innych klinikach tutaj we Włoszech czy tak jest wszędzie. A jak było u Was?

Silvia - nie skreślaj jeszcze swoich szans. Sikacze nie są wyrocznią, tylko beta :). Ja musiałam odczekać tylko 2 cykle. W czerwcu miałam transfer, a w sierpniu byłam już po punkcji.

Cześć dziewczyny!!!
Annemarie trzymam kciuki za pick up i transfer ✊✊✊
Jeera86 bardzo przykro mi z powodu przesunięcia procedury wiem jak to jest jak człowiek się napali i czeka na coś z niecierpliwością a na koniec okazuje się, że jednak nie teraz- później....
A u mnie 7 dpt i rano zrobiłam test wiem wiem za wcześnie ale miałam nadzieję, że jakiś cień się pojawi a tu nic wielka doopa... tym testem może i bym się tak nie przejęła gdyby nie to że zaczął mnie dziś boleć brzuch i to konkretnie małpowo i co i załamka nie mam już nadzieji :(
Mam pytanko z racji tego, że nie mam mrozaków i wszystko muszę zaczynać od początku Jaki odstęp muszę teraz zrobić żeby podejść ponownie? Tu gdzie podchodziłam lekarka mówiła, że muszę czekać aż pół roku!!!! W poniedziałek będę dzwonić po innych klinikach tutaj we Włoszech czy tak jest wszędzie. A jak było u Was?

Silvia mi po pierwszym nieudanym ivf kazali czekać 2 cykle, tylko u mnie przesunęło się troszkę dłużej ze względu na torbiele, ale nie przekreślaj jeszcze niczego zrób lepiej betę i nie ufaj tylko testom.

reklama
SILVIA84 kochana przypomnij mi jakiego miałaś podanego zarodka? pytam bo za wcześnie zrobiłaś test,ja za 1 razem zrobiłam sikańca w 9dpt i ledwo co była widoczna 2 kreska a objawy miałam typowo @ i też nie widziałam żadnych nadzieji a jednak

Do góry