reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

MagdaM33 a jak Ty sie czujesz?

dziękuję, czuję się dobrze kilka razy dziennie spoglądam na fotki moich kropków żeby uświadomić sobie, że są one we mnie. po tym co już przeszliśmy ciągle wciskam hamulec emocji... ale wiecie jak jest;-)

wspaniały widok:-D ja nie jestem na bieżąco z wątkiem (bardzo dużo się tu dzieje) powiesz, który to dpt?

reklama
Nikaaa - super wieści, ach - zazdroszczę tych pierwszych "odsłuchów" (oczywiście tak pozytywnie).

yplocka - nooo, bardzo ładny wynik uzyskałaś. Ile będą u Ciebie zapładniać? 13 było ogółem oocytów, a nie wiesz jeszcze ile dojrzałych? Trzymam kciuki by wszystko było dobrze i żeby w końcu się udało!!

pkati - ja na plamieniach się nie wyznaję, więc nie pomogę :-(

Hej cieżko mi jeszcze was wszystkich ogarnąć, tyle sie tu dzieje.

najki dzisiaj juz dobrze, ale wczoraj wieczorem miałam straszne duszności, słabo mi sie robiło,brzuch miałam wydęty. Dziś troszkę pobolewa ale jest ok. A jak ty sie czujesz?

Edenlayn - najważniejsze jest zdrowie maluchów i Twoje. Rodzina to zrozumie. Dobrze, że się Tobą zajęli w szpitalu, na pewno będzie wszystko dobrze!!

Emenems - ja mam dziś wizytę na 15:30, więc musisz uzbroić się w cierpliwość......ja zresztą też ;-)

Jeera,a ty bedziesz leki z polski sciagala???

Ja patrzylam na stronie niemieckiej ze jak sie ma recepte od lekarza (nie prywatna) to kosztuje 10€.

Bede w D kupywala leki bo tu jestem ubezpieczona i sporo (jak sie orientuje) lekow jest tu na refundacji. Z tych co dotej pory bralam to leki kosztowaly mnie:
Bromokryptyna 0€,
Clomifen 0€,
L-Thyroxin 5€ (albo nic tu nie jestem pewana)
Cabergolin-5€
Brevactid (3 zastrzyki) 5€

Oczywiscie,ze tak po co zamieszanie robic:tak:Wszystko sie zgadza co napisalas.Nie wiem jak to bedzie z progesteronem( Urogest,Progestan albo Lutinus) my nie lapiemy sie na refundowane wiec za wszystko sami placimy,za Progestan 90 globulek placilam 30 Euro wiec przypuszczam,ze u Ciebie wyjdzie 5 €. Prolutex do poki nie zaciazysz:tak:kosztuje 60 € na tydzien.A potem juz wszystko placi kk.
Nie ma katastrofy:happy:

reklama
Oczywiscie,ze tak po co zamieszanie robic:tak:Wszystko sie zgadza co napisalas.Nie wiem jak to bedzie z progesteronem( Urogest,Progestan albo Lutinus) my nie lapiemy sie na refundowane wiec za wszystko sami placimy,za Progestan 90 globulek placilam 30 Euro wiec przypuszczam,ze u Ciebie wyjdzie 5 €. Prolutex do poki nie zaciazysz:tak:kosztuje 60 € na tydzien.A potem juz wszystko placi kk.Nie ma katastrofy:happy:
W sumie większość lekow biore z kliniki - oni maja jakas umowe z jedna apteka - ale jak ma tanio byc to niech bedzie.A co do refundacji to od czego to zalezy? Czyzby moja AOK taka laskawa byla? Bo raczej nie od zarobkow :p

Do góry