reklama
zanetaanna
Fanka BB :)
Kochane dziewuszki, pojechałam na krew a wyszłam z pierwszym zdjęciem , mój ginekolog namówił mnie na usg twierdząc , ze powinno być coś widać ...
I o to moja fasoleczka!!! skrycie marzyłam o dwóch ... Choć dr powiedział , ze za tydzień kto wie może i bedzie można zobaczyć druga fasolkę .
Dziewczyny nigdy nie traćmy nadziei , ja ja prawie straciłam a tu prosze do wigilijnego stołu usiądziemy w trójkę
Od dziś tez jestem na zakazie wykonywania pracy także kolejne 8 miesięcy spędzę w domku ...
Trzymam za nas wszystkie kciuki i przesyłam fluidki .
Całuje
Załączniki
jeera86
Zanetaanna piekny widoczek! To teraz spokojnych 9 miesiecy.
Ja wlasnie patrzylam na ceny Lutinusa i jak mi internet dobrze pokazal to jest refundowany.
Mowicie ze lepszy od Luteiny? Dobrze wiedzieć jak by mi lekarka chciala luteine przepisac to poprosze o Lutinusa
Ja wlasnie patrzylam na ceny Lutinusa i jak mi internet dobrze pokazal to jest refundowany.
Mowicie ze lepszy od Luteiny? Dobrze wiedzieć jak by mi lekarka chciala luteine przepisac to poprosze o Lutinusa
zanetaanna siedziałabym i wgapiała się cały czas w takie zdjęcie
jeera86 czy jak się jest z programu MZ to refundacja też wchodzi w grę? ja płaciłam 100% 169.90 zł za opakowanie więc prawie 700 zł za 4 opakowania jak załatwić z refundacją?
jeera86 czy jak się jest z programu MZ to refundacja też wchodzi w grę? ja płaciłam 100% 169.90 zł za opakowanie więc prawie 700 zł za 4 opakowania jak załatwić z refundacją?
annemarie
Zanetaanna piekny widoczek! To teraz spokojnych 9 miesiecy.
Jeera,a ty bedziesz leki z polski sciagala???
szukam teraz informacji i nie wiem czy cos się zmieniło ale pojawiają mi się teraz takie ceny za lutinus
[h=1]Lutinus (progesteron) - tabletki dopochwowe[/h]
[h=2]Postaci, dawki, ceny[/h] Uwaga: ceny leków refundowanych są zgodne z przepisami obowiązującymi od 1 listopada 2015 r.
jak sprawdzałam na stronie MZ to refundowana wyskoczyła mi tylko Luteina, Lutinus nie. Więc nie wiem czy on aż tak podrożał od listopada?
[h=1]Lutinus (progesteron) - tabletki dopochwowe[/h]
[h=2]Postaci, dawki, ceny[/h] Uwaga: ceny leków refundowanych są zgodne z przepisami obowiązującymi od 1 listopada 2015 r.
Nazwa preparatu | Postać i dawka | Producent | Cena 100% | Odpłatność po refundacji |
---|---|---|---|---|
Lutinus | tabletki dopochwowe 100 mg 21 tabl. | Ferring GmbH | 293.79 | |
jak sprawdzałam na stronie MZ to refundowana wyskoczyła mi tylko Luteina, Lutinus nie. Więc nie wiem czy on aż tak podrożał od listopada?
reklama
Podziel się: