reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1450260376.886617.jpg

Kochane dziewuszki, pojechałam na krew a wyszłam z pierwszym zdjęciem , mój ginekolog namówił mnie na usg twierdząc , ze powinno być coś widać ...
I o to moja fasoleczka!!! skrycie marzyłam o dwóch ... Choć dr powiedział , ze za tydzień kto wie może i bedzie można zobaczyć druga fasolkę .
Dziewczyny nigdy nie traćmy nadziei , ja ja prawie straciłam a tu prosze do wigilijnego stołu usiądziemy w trójkę ;)
Od dziś tez jestem na zakazie wykonywania pracy także kolejne 8 miesięcy spędzę w domku ...

Trzymam za nas wszystkie kciuki i przesyłam fluidki .

Całuje

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1450260376.886617.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1450260376.886617.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 116
Zanetaanna piekny widoczek! To teraz spokojnych 9 miesiecy.

Ja wlasnie patrzylam na ceny Lutinusa i jak mi internet dobrze pokazal to jest refundowany.

Mowicie ze lepszy od Luteiny? Dobrze wiedzieć jak by mi lekarka chciala luteine przepisac to poprosze o Lutinusa :)

zanetaanna siedziałabym i wgapiała się cały czas w takie zdjęcie :)

jeera86 czy jak się jest z programu MZ to refundacja też wchodzi w grę? ja płaciłam 100% 169.90 zł za opakowanie więc prawie 700 zł za 4 opakowania :( jak załatwić z refundacją?

Zanetaanna piekny widoczek! To teraz spokojnych 9 miesiecy.

Ja wlasnie patrzylam na ceny Lutinusa i jak mi internet dobrze pokazal to jest refundowany.

Mowicie ze lepszy od Luteiny? Dobrze wiedzieć jak by mi lekarka chciala luteine przepisac to poprosze o Lutinusa :)

Jeera,a ty bedziesz leki z polski sciagala???

szukam teraz informacji i nie wiem czy cos się zmieniło ale pojawiają mi się teraz takie ceny za lutinus

[h=1]Lutinus (progesteron) - tabletki dopochwowe[/h]
[h=2]Postaci, dawki, ceny[/h] Uwaga: ceny leków refundowanych są zgodne z przepisami obowiązującymi od 1 listopada 2015 r.
Nazwa preparatu
Postać i dawkaProducentCena 100%Odpłatność po refundacji
Lutinus
tabletki dopochwowe 100 mg 21 tabl. Ferring GmbH 293.79

jak sprawdzałam na stronie MZ to refundowana wyskoczyła mi tylko Luteina, Lutinus nie. Więc nie wiem czy on aż tak podrożał od listopada?

reklama
Do góry