Najki- mnie mozesz wpisac na grudzien:
stymulacja-punkcja-transfer-ciaza:-):-):-)co tam bedziemy sie rozdrabniac na 4 terminy
Kate-wysylam wirtualnego przytulasia
@annamarie piękna jesteś daj czadu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najki- mnie mozesz wpisac na grudzien:
stymulacja-punkcja-transfer-ciaza:-):-):-)co tam bedziemy sie rozdrabniac na 4 terminy
Kate-wysylam wirtualnego przytulasia
lilka to jest nadzieja ufff bo już siły nie mamy a to dopiero 2tygodnie. A Hania kiedy się przestawiła?
Doris syn to kate ja to babę ciągam w brzuchu
Tak termin na 13.01
Ale fajnie, że laska! masz już imię? bardzo bym chciała mieć jedną laseczkę w brzusiu i jednego mena. Byłaby Laura i Rafał (Rafaele w naszych południowych stronach).
Ja bym dwa chciala miec podane za nasteną ciaza
Emma Lea
Ale fajnie, że laska! masz już imię? bardzo bym chciała mieć jedną laseczkę w brzusiu i jednego mena. Byłaby Laura i Rafał (Rafaele w naszych południowych stronach).