reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
lilka to jest nadzieja ufff bo już siły nie mamy a to dopiero 2tygodnie. A Hania kiedy się przestawiła?

@kate kochana, no to niezły maratonik... ale nic nie trwa wiecznie na szczęście, wysyłam do Ciebie Niezmierzone Moce co byś dała radę. Podobno Einstein spał 15 minut po czym 45 minut pracował i tak przez okrągłą dobę; -)
Swoją drogą skoro przy jednym we dwójkę odpadacie, to ciekawa jestem jak można dać radę przy dwójce ;-) Ja już nawet w najśmielszych snach nie liczę, że zrobię coś dla siebie do 2022 włącznie.

@kachna84 Czy ty też masz brzuch nieadekwatne duży do wieku ciąży. Ja nie wiem, moje dzieciaczki mają może po 2 cm, a ja jestem rozdęta, jak mleczna krowa i już w nic nie wchodzę:( No i namiętnie wcieram w bebech olejek hinduski przeciwko rozstepom Khadi (product placement musi być ;) )

@ewelinko Wielkie moje gratulacje, kochana

@emenemsik Ty masz synusia w brzusiu? Bo w końcu nie pamiętam

@moniusia A jaka masz rezerwę? po czym lekarz wnosi tę "kiepską jakość"? kochana, że nigdy to nie pisz, bo zawsze możesz zdecydować się na kd. To budzi wątpliwości do momentu dwóch kresek na teście. Potem jesteś cała happy i nie ma znaczenia czyja komóreczka. Ostatnie badania mówią że kobiety które były w ciąży na zawsze nosić będą w sobie komórki macierzyste swoich płodów, a w dzieci na zawsze wbudowują się komórki mam. Nawet po kd masz krew z twojej krwi. A z resztą. Po co to piszę skoro ty jeszcze na swoich powinnaś próbować. Jakby co służę rozmową o kd i oddemonizowaniem kwestii.

@najki Zaskoczysz w tym roku. Czarownica pierwsza na Kępie Saskiej ci to wróży. Zaciskam kciuki mocarnie.
Jeśli możesz, wpisz mnie na 1 grudnia - podglądanie maluchów u dr Dębskiej, na 21 grudnia na przepływy płodów i do 22 dołoż proszę przezierność karkową (może będzie płeć!)

Ostatnia edycja:
Dorotka,kochana lekarz to wniosl z uwagi na tak slaby rozwoj zarodkow i tak slaba odp. na stymulacje. Bo u mnie wszystko dobrze, wiec faktycznie jedynie to.. Rezerwa dobra, ok.4 . Mowi,ze niespotyka sie takiego czegos u kobiet w moim wieku.. i z dobrymi wynikami..

Co do kd to wiem kochana.. ze to pewnie tak tylko wyglada na poczatku.. Ja rozumiem jak i Ciebie tak i inne kobiety.. M wczoraj tez powiedzial,ze wolalby kd niz adopcje, ja jednak mam watpliwosci powazne i wolalabym adopcje.. Choc nie mam bron Boze jakis etycznych itp wariacji na ten temat, jedynie boje sie,ze bede miala jakis schizy, leki, mysli, ze mi cos odbije..

Powiedzieli,ze zadzwonia jesli bedzie nowy program w ogole, ale wlasciwie to ivf nie ratuje tez.

Ja bym dwa chciala miec podane za nasteną ciaza :)

hahaha Ty skończ jedno najpierw :-) Potem Emma Lea da ci do vivatu i wtedy ci przypomnę Twoje dzisiejsze zwierzenie :-)))))

@moniusia Super. Adopcja też gites. W dodatku robisz coś dobrego dla świata przy okazji. Bonusik.
Ile prób in vitro przeszłaś? ile stymulacji?

reklama
Do góry