reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje dziewczyny ! I życzę powodzenia , napewno się uda [emoji5]️
Ja do tej pory nie mogę uwierzyć , że jestem w ciąży ! Dzisiaj robiłam drugi test i kreseczka jest trochę ciemniejsza [emoji1]

Pkati myśle że powinno coś wyjsć już 7-8 dpt [emoji6]

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1448793709.210149.jpg

Na innym forum takie coś znalazłam , zrobiłam zrzutę ekranu , może wam się przyda [emoji16]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448793709.210149.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448793709.210149.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 89
Dorota u mnie brzuch wyskoczył dopiero w tym tygodniu ale nikt by mi miejsca nie ustąpił , widać go tylko jak jestem w legginsach i obcislej koszulce, piersi mi też dopiero teraz się powiekszyly. Przez to plamienie nie mogłam niczym brzucha ani piersi smarować.

Hej, jestem tu nowa, wreszcie się odwazylam napisać :-), a zbierałam się do tego gdzieś od września, od tego też czasu na bieżąco obserwuję Wasze wpisy. Chciałabym pogratulować tym, którym się udało zajść w ciążę, a za te które nadal się starają trzymam mocno kciuki. Ja starania zaczęłam 6 lat temu. W październiku miałam pierwszy transfer, niestety bez pozytywnego efektu. W styczniu zaczynam jeszcze raz.
To forum sprawiło, że odzyskalam nadzieje, ze moze sie kiedys uda.

Kachna spokojnie jak zaczniesz teraz smarować to będzie ok Pozatym to i tak genetyka w wielu przypadkach.

Mi brzuch zaczal byc tski widoczny ciazowy po 5 miesiacu wczesniej mozna było ukryć jeszcxe :)

Moniusia mam nadzieję że uda ci się zajść ponieważ droga do adopcji to droga przez mękę. Moja koleżanka w tym roku w czerwcu adpotowala synka. Im się udało akurat adoptować dosyć małe dziecko bo 8 miesięczne ale to właściwie graniczy z cudem. Do tego 90% dzieci jest chora :(. No i dochodzą do tego dosyć wysokie kryteria materialne.

najki, dzieki za tyle danych;O koenzym tez kazal brac. W sumie to jest jedyny plan dzialania. I pozniej dzieki dhea moze byc wlasnie lepszy efekt stymulacji jesli w ogole bedzie jeszczr rzadowy program.

anne, on tak ogolnie powiedzial, ze kobiety 40letnie juz ewentualnie maja prawo tak reagowac;*

kachna, wiem kochana to jest ewentualnosc.. jak sobie o tym mysle to mi bardzo zle.. wiem, ze nie bylabym szczesliwa..

Monika, o kurcze.. to fest przeszlas..dzielnas! No wlasnie czytalam ulotke.. A jakie mialas dhea po braniu, badalas? Mi kazal tak 300,albo delikatnie ponad miec. Czytalam,ze faktycznie dhea potrafi zdzialac cuda.. tego sie trzymam..

Ostatnia edycja:
reklama
Moniusia,

pisz po polskiemu:-) jak reagowac??? ile masz lat,ile stymulacji i jaka produkcja jajkowa??? napisz mi prosze,bo mi ten twoj profesor troche sciemnia i chyba niepotrzebnie cie doluje:-)

Do góry