reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje dziewczyny ! I życzę powodzenia , napewno się uda [emoji5]️
Ja do tej pory nie mogę uwierzyć , że jestem w ciąży ! Dzisiaj robiłam drugi test i kreseczka jest trochę ciemniejsza [emoji1]

Pkati myśle że powinno coś wyjsć już 7-8 dpt [emoji6]

reklama
ImageUploadedByForum BabyBoom1448793709.210149.jpg

Na innym forum takie coś znalazłam , zrobiłam zrzutę ekranu , może wam się przyda [emoji16]

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1448793709.210149.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1448793709.210149.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 87
Dorota u mnie brzuch wyskoczył dopiero w tym tygodniu ale nikt by mi miejsca nie ustąpił , widać go tylko jak jestem w legginsach i obcislej koszulce, piersi mi też dopiero teraz się powiekszyly. Przez to plamienie nie mogłam niczym brzucha ani piersi smarować.

Hej, jestem tu nowa, wreszcie się odwazylam napisać :-), a zbierałam się do tego gdzieś od września, od tego też czasu na bieżąco obserwuję Wasze wpisy. Chciałabym pogratulować tym, którym się udało zajść w ciążę, a za te które nadal się starają trzymam mocno kciuki. Ja starania zaczęłam 6 lat temu. W październiku miałam pierwszy transfer, niestety bez pozytywnego efektu. W styczniu zaczynam jeszcze raz.
To forum sprawiło, że odzyskalam nadzieje, ze moze sie kiedys uda.

Kachna spokojnie jak zaczniesz teraz smarować to będzie ok Pozatym to i tak genetyka w wielu przypadkach.

Mi brzuch zaczal byc tski widoczny ciazowy po 5 miesiacu wczesniej mozna było ukryć jeszcxe :)

Moniusia mam nadzieję że uda ci się zajść ponieważ droga do adopcji to droga przez mękę. Moja koleżanka w tym roku w czerwcu adpotowala synka. Im się udało akurat adoptować dosyć małe dziecko bo 8 miesięczne ale to właściwie graniczy z cudem. Do tego 90% dzieci jest chora :(. No i dochodzą do tego dosyć wysokie kryteria materialne.

najki, dzieki za tyle danych;O koenzym tez kazal brac. W sumie to jest jedyny plan dzialania. I pozniej dzieki dhea moze byc wlasnie lepszy efekt stymulacji jesli w ogole bedzie jeszczr rzadowy program.

anne, on tak ogolnie powiedzial, ze kobiety 40letnie juz ewentualnie maja prawo tak reagowac;*

kachna, wiem kochana to jest ewentualnosc.. jak sobie o tym mysle to mi bardzo zle.. wiem, ze nie bylabym szczesliwa..

Monika, o kurcze.. to fest przeszlas..dzielnas! No wlasnie czytalam ulotke.. A jakie mialas dhea po braniu, badalas? Mi kazal tak 300,albo delikatnie ponad miec. Czytalam,ze faktycznie dhea potrafi zdzialac cuda.. tego sie trzymam..

Ostatnia edycja:
reklama
Moniusia,

pisz po polskiemu:-) jak reagowac??? ile masz lat,ile stymulacji i jaka produkcja jajkowa??? napisz mi prosze,bo mi ten twoj profesor troche sciemnia i chyba niepotrzebnie cie doluje:-)

Do góry