reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny napisze tak:
estradiol 1636
progesteron 134
beta 96,3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Boze chyba sie udało i chyba beda bliznieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Matko chyba sie udało!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ale zrobie prezent dla mojego emka ..25 mamy rocznice..teraz tylko czekam na telefon od ginki!! gdzie tu 19!!!
bardzo się cieszę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
uważaj na siebie kochana i samych szczęśliwych dni w odmiennym stanie:):)

iwka gratulacje i wszystkiego dobrego również tobie życzę
:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ptencer co u Ciebie??
wiadomo kto już mieszka w Twoim brzuszku:)?

reklama
Ok 18 zadzwoniła ginka i pogratulowała mi zdrowej ciazy..nie wiadomo jeszcze czy jedno czy dwa malenstwa ale mowi ze wszystko super..zmniejszyła mi dawke leków i teraz czekamy na kolejna weryfikacje :-) matko jak ja sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Płacze i smieje sie jednoczesnie..dobrze ze meza nie ma w domu hihi...trzeba teraz obmyslec plan jak mo powiedziec w sobote albo niedziele..w poniedziałek mamy 2 rocznice slubu wiec piekny prezent co nie ? :-):-)

Ok 18 zadzwoniła ginka i pogratulowała mi zdrowej ciazy..nie wiadomo jeszcze czy jedno czy dwa malenstwa ale mowi ze wszystko super..zmniejszyła mi dawke leków i teraz czekamy na kolejna weryfikacje :-) matko jak ja sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Płacze i smieje sie jednoczesnie..dobrze ze meza nie ma w domu hihi...trzeba teraz obmyslec plan jak mo powiedziec w sobote albo niedziele..w poniedziałek mamy 2 rocznice slubu wiec piekny prezent co nie ? :-):-)
Najpiękniejszy na świecie :) Sercem jestem z Tobą:*:*:*
Kochana możesz mi napisać na priv jak to wszystko wygląda jaki jest koszt itp?

Asiiek, iwka strasznie się się cieszę i gratuluję i mam łzy szcześcia w oczach, tak jakby to mi się już udało. Trzymam kciuki, żeby wasze ciążę były zdrowiutkie i silne. Wasze udane ICSI dodają mi wiele nadzieji i otuchy.

Ja byłam dzisiaj u gina, śmiał się ze mnie, że się martwiłam wynikami m, bo powiedział że m jest liderem i ma najlepsze wyniki w klinice, trochę mnie to podniosło na duchu. Tak więc podpisałam umowę do skutku, i od 7ego sierpnia zaczynam wyciszanie na gonapeptylu. Możecie mi podpowiedzieć czy on jest w penie, i ile kosztuje?

Lulin teraz trzymam kciuki za Ciebie :)

Pozdrawiam

no to super !! w koncu sie u Was ruszy! gonapeptyl jest w zastrzykach. w invicie kosztuje 40zł za jeden zastrzyk

Niby się ruszy, ale oszaleje chyba do tego czasu, i to tylko wyciszacze, a co dopiero do transferu!!! Wstępnie punkcję wyznaczyli na 29.
Przypomnij mi proszę, czy Ty miałaś blastusie?

reklama
Asiiek->naprawde podziwiam Ciebie, ze jeszcze eMkowi nic nie powiedzialas. Ja tez pamietam, jak wyobraalm sobie, jak zrobie mu niespodzianke kiedys, jak wreczcie sie uda. w rzeczywistosci wyszlo to tak, ze zrobilam test i byla druga kreseczka, od razu telefon do eMka do pracy z tekstem: "jest druga kreseczka na tescie", a on: "jaka kreseczka, co ty mowisz"-> mezczyzni:-). wiec wyjasnilam, rechoczac przy tym strsznie, ze musialam pare razy powtorzyc, zeby zrozumial o co chodzi:-). Mezulem w ciagu 30min. byl w domu (mimo ze srodek dnia, a on w pracy powinien siedziec) i juz w wejsciu krzyczy" pokaz mamusko ten test":-) nigdy chyba nie zapomne tego dnia:-)

Do góry