reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asiiek tak, chyba się spotkałyśmy. Leżałaś na łóżku pod oknem, ja przy wejściu. Jutro jadę z rana, boję się tego dnia ...

cześć kochana :-) jak się czujesz?trzymam cały czas kciukasy mocno, puszczam tylko przy pisaniu ;-)ja jestem już zapisana na 26 do lekarza na usg no i zobaczymy na kiedy mi termin dadzą?

kciuki oczywiście się przydadzą ;-) chociaż ja nie wierzę że mogłabym zrobić coś takiego żeby było bardzo po mojej myśli - podchodzę do tego jak do lotto - nie ukrywam jednak ze gadam do fasolek jak nikt nie słyszy ;-)

Dziękuję dziewczyny:happy:
U nas zmiana planów, dzwonili, że transfer jednak jutro. Nie chcą ryzykować hodowli do czwartku, Cóż, chyba nie jest tak różowo jak przedstawiali to rano:dry:
Ale co ma być to będzie...a jutro będę już miała nasze dzieci:tak:

no i dobrze że już jutro zabierzesz do domku swoje dzieciaczki - bo gdzie im będzie lepiej jak u mamusi w brzuszku?!
pamiętaj - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hihi tak myslałam :-) ja jade około 11 bo tel mam umowiony na 19..ale wole szybciej znac wyniki

Ja byłam ok. 8.00, wyniki mam mieć ok. 13.00. Bardzo się boję. Pielęgniarka powiedziała, że powinno już wyjść. Telefon mam chwilę przed 19.00. Napisz jak będziesz coś wiedziała. Ja idę się zdrzemnąć.

iwka ja poprzednie wyniki miałam po godzinie wiec mozesz szybciej sprawdzic:-) musi nam sie udac!! a tel masz przede mna..a do kogo wogole chodzisz?? ja do szczyptanskiej...oczywiscie dam znac i czekam na info od ciebie :-)

zuzanka no to super, ze termin wizyty juz masz wyznaczony! do dzieła kochana :-)
lulin a zabieraj maluszki do domu po co maja tam siedziec same :tak:

Asiiek chodzę do Prof, a jak go nie ma do Szczypt.

Przespałam wyniki, zasnęłam czekając.

I powiem tak, po 4 latach starań, 6 nieudanych IUI, 2 ICSI nieudanych, zdecydowałam się na zmianę kliniki i przy moim 3 ICSI stał się mój mały cud!!! Beta powyżej 19!!!! Boję się zapeszać, ale cudzie trwaj!!!!! Trzymam kciuki!

iwka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super!!!!!!!!!!!!!!!! moje ciche gratki :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) oby dalej bylo tak pieknie!!!!!.
Teraz ja mam przed soba godziny czekania
Ale sie ciesze, ze Wam sie udalo :-D:-D:-D:-D:-D

Jeszcze długa droga. Beta musi przyrastać, potem usg serduszkowe. Radość i lęk jednocześnie.
Już chyba też powinnaś mieć wynik, co? Musi być dobry, miałaś super zarodki!

reklama
Do góry