reklama
Ja tez lezakuje, ale normalnie robie obiad czy ide z psem na spacer..przeciez nie bede dwa tyg lezala plackiem zwłaszcza ze niektóre dziewczyny normalnie pracuja...wczoraj podczas rozowy z ginka ta powiedziła, ze jesli beda mnie bolaly jajniki to moge brac nospe nawet 3x1..ale jeszcze nie brałam
gkvip2505
Fanka BB :)
No i zaczął się 10dpt i nie jest za ciekawie.
Niestety dalej krwawię ale tylko jak idę do toalety na siusiu i jest to czysta krew.
Musze nadmienić ze w 7dpt zaczely sie dziać dziwne rzeczy tzn. poczawszy od biegunki, przez dreszcze i uderzenia gorąca, po wymioty i zasłabnięcia. Skontaktowałam się z moim lekarzem i niemal natychmiast w mojej aptece miałam do odbioru serie zastrzyków CLEXANE na krzepliwość. Jak się okazało to były symptomy prze-stymulowania.
No i tak to wygląda. Lekarz ciagle karze brać progesteron i czekać do bety:-(
Uczucie nadzieji przeplata się z uczuciem złości. Kompletnie już nie wiem co tym wszystkim myśleć. Z mężem przeplakalismy na przemian cały dzień.
Boże to już 12 lat się staramy.:-(
Asiiek - oboje z mężem trzymamy za Ciebie kciuku !!!
Niestety dalej krwawię ale tylko jak idę do toalety na siusiu i jest to czysta krew.
Musze nadmienić ze w 7dpt zaczely sie dziać dziwne rzeczy tzn. poczawszy od biegunki, przez dreszcze i uderzenia gorąca, po wymioty i zasłabnięcia. Skontaktowałam się z moim lekarzem i niemal natychmiast w mojej aptece miałam do odbioru serie zastrzyków CLEXANE na krzepliwość. Jak się okazało to były symptomy prze-stymulowania.
No i tak to wygląda. Lekarz ciagle karze brać progesteron i czekać do bety:-(
Uczucie nadzieji przeplata się z uczuciem złości. Kompletnie już nie wiem co tym wszystkim myśleć. Z mężem przeplakalismy na przemian cały dzień.
Boże to już 12 lat się staramy.:-(
Asiiek - oboje z mężem trzymamy za Ciebie kciuku !!!
Ostatnia edycja:
gkvip o kurcze!!!!!!! jestem w szoku!!!!!!!!!!! Oby te zastrzyki pomogly i to wszystko sie skonczylo a malenstwo mogło sie dobrze rozwijac, w koncu po tylu latach staran nalezy sie wam bobasek :-)
iwka własnie sprawdziłam i beta 1..wiec szału nie ma...wiem, ze to barzdo szybko, ze moze sie zmienic ale tak bardzo smutno mi sie zrobiło :-( ja tez jutro jade na kolejna werke....a ty miałas blastusie? Mi pielegniarki mowiły ze czasami nawet 3 beta wychodzi pozytynie a 2 poprzednie nie...
iwka własnie sprawdziłam i beta 1..wiec szału nie ma...wiem, ze to barzdo szybko, ze moze sie zmienic ale tak bardzo smutno mi sie zrobiło :-( ja tez jutro jade na kolejna werke....a ty miałas blastusie? Mi pielegniarki mowiły ze czasami nawet 3 beta wychodzi pozytynie a 2 poprzednie nie...
lulin
Aktywna w BB
Właśnie dzwonili z kliniki. Mamy 11 rozwijających się łądnie zarodków więc transfer (blastocyst) będzie w czwartek. Hurraa:-)
Asiiek, Iwka u nas nie ma żadnych weryfikacji. Jest tylko 1 sprawdzanie hormonów (ale bez bety) w 7dpt. Muszę ich o to zapytać bo w sumie częstsze weryfikacje pozwalają dopasować dawki leków...
Powodzenia dziewczyny jutro, trzymam kciuki za wysokie wyniki:-)
gkvip a kiedy robisz betę? Lepiej się już czujesz po zastrzykach? Podobno przestymulowanie wychodzi własnie między 5 a 8 dpt. Mam nadzieję, że twoje krwawienie okaże się oznakiem implantacji.
Asiiek, Iwka u nas nie ma żadnych weryfikacji. Jest tylko 1 sprawdzanie hormonów (ale bez bety) w 7dpt. Muszę ich o to zapytać bo w sumie częstsze weryfikacje pozwalają dopasować dawki leków...
Powodzenia dziewczyny jutro, trzymam kciuki za wysokie wyniki:-)
gkvip a kiedy robisz betę? Lepiej się już czujesz po zastrzykach? Podobno przestymulowanie wychodzi własnie między 5 a 8 dpt. Mam nadzieję, że twoje krwawienie okaże się oznakiem implantacji.
Asiiek- wspołczuję ci tych weryfikacji, ja nie mogłabym tak co chwile sprawdzać czy coś jest ok .... czy nie ? a może jednak?.... bardzo stresujące -brrr
myślę że powinnaś podejść do tego na większym luzie - nie przejmuj się wynikami! myśl pozytywnie!!! będzie dobrze zobaczysz!!!! (wiem że się łatwo mówi -trzymam kciukaski!!!)
GRATULUJĘ !!!!
Sporo tego wychorowałaś.... :-) trzymam kciuki żeby sie teraz pięknie rozwijały i czekam aż dołączysz do nas oczekujących
ale nas jest - bardzo się cieszę , bo bałam się że będę sama ;-)
myślę że powinnaś podejść do tego na większym luzie - nie przejmuj się wynikami! myśl pozytywnie!!! będzie dobrze zobaczysz!!!! (wiem że się łatwo mówi -trzymam kciukaski!!!)
Właśnie dzwonili z kliniki. Mamy 11 rozwijających się łądnie zarodków więc transfer (blastocyst) będzie w czwartek. Hurraa:-)
GRATULUJĘ !!!!
Sporo tego wychorowałaś.... :-) trzymam kciuki żeby sie teraz pięknie rozwijały i czekam aż dołączysz do nas oczekujących
ale nas jest - bardzo się cieszę , bo bałam się że będę sama ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asiiek-> ja rowniez wspolczuje tych weryfikacji, ktore moim zdaniem tylko niepotrzebnie stresuja i nic daja. Jeszcze nie slyszalam, ze komus beta w 3dpt wyszla, wiec nie widze sensu tego badania, ale jak widac kazda klinika ma wlasne procedury. Trzymam mocno kciuki, zeby koilejna weryfikacja byla wyzsza.
lulin-> 11 komoreczek to peikny wynik, gratuluje
gkvip2505-> jeszcze nic straconego, glowka do gory
lulin-> 11 komoreczek to peikny wynik, gratuluje
gkvip2505-> jeszcze nic straconego, glowka do gory
Podziel się: