reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ogolnie to zdjecie jest z mina stającego kota bo po świeżej kłótni z mezem była hahaha

No bo dzien wczesnej mowi ze robi ciemne pranie to mowie wez mi moje getry z siłowni wypierz tylko teraz zeby do jutra wyslchly ( nam jedne ciazowe) i oczywiscie pranie wstawił ale rozwiesił na drugi dzien ... Ale byłam zła jak osa, musiałam spodnie normalne silowniowa wygrzebac i to ni w kij ni w oko ani na brzuch ani pod i straszne nerwy były :D
Bo trening sam sie nie zrobi a co miałam w jeansach isc ?:D

reklama
Emenems figurka super tez bym chciała tak wygladac w ciazy ja tez ćwicze i dbam o siebie... pani doktor tez mi powiedziała wczoraj ze dobrze gdybym przybrała kilka kg ze to by mi wyszło na dobre... A ja hehe?????[emoji85][emoji85][emoji85]ja tu chodakowska zdrowe odżywianie a ona każe mi przytyć powiedział ktorej z was tez tak lekarz?? Ja mam 53 kg 170 cm mysle ze w pozadku ?

Emenems figurka super tez bym chciała tak wygladac w ciazy ja tez ćwicze i dbam o siebie... pani doktor tez mi powiedziała wczoraj ze dobrze gdybym przybrała kilka kg ze to by wyszło mi na dobrze... A ja hehe?????[emoji85][emoji85][emoji85]ja tu chodakowska zdrowe odżywianie a ona każe mi przytyć powiedział ktorej z was tez tak lekarz?? Ja mam 53 kg 170 cm mysle ze w pozadku ?

Ja przy 174 i 53.7 zaciążyłam, przy 64 kg nie mogłam wiec wazne zebys miała wyniki dobre a to ile masz kg to chyba ty wiesz najlepiej jak sie czujesz :)
To moje zdanie :)

Mi dok przy 169 cm i 48-49kg mowil, ze bedzie problem z wyzszym ryzykiem hipery. Ale na to skladal się tez moj wiek i wysokie amh. za duza waga zle i za mala tez, ale niskie dawki hormonów dostałam i zadnej hipery nie bylo;)

Emi swietnie wygladasz! Super! Jeszcze wiele komplementów przed Tobą :) czy ja dobrze widze ze juz nie masz pepka? Wessalo go:D?
Dziekuje za tabelke, poki co idziemy podobnie:))
Laska na szkole rodzenia mowila ze 14 kg to taka zdrowa waga. Zobaczymy na ilu skonczymy. Jestem 7 tyg za Toba:)

Emi a spojrzalabys na moj cukier? Ty obeznana chyba w temacie ig itd... to mozliwe zebym po 2 godzinach miala wyzszy cukier niz po godzinie?! ehh...mam zrabany dzien przez To badanie:/ :(

Kate jak dzisiaj humor i samopoczucie? Byly przytulaski? Lepiej?

Zaraz ten cukier przebadam czemu tak wyszło.spytsm kolezanki ktora lepiej siedzi w temacie.

No moj lekarz nigdy nie komentował wagi a jak roiliśmy IUI to mialm 64 potrm przerwa i se schudłam i jak pojawiłam sie na ivf 10 kg lżejsza słowa nie poowiedzial.
Ale fakt, im niższa wyjsciowa waga tym wiecej sie nabiera :) natury nie oszukasz hehehe

Emi - ślicznie wyglądasz ;-) ciąża Ci służy.

Dziewczyny chyba dzisiaj pierwszy raz poczułam kopniaki. Pokłóciłam się z m, i z tego wszystkiego się popłakałam i własnie w tej chwili dwa takie kopniaki. Aż stukałam i pukałam, ale już nie chciała ;-) Ciekawe czy to to?

Emi - ślicznie wyglądasz ;-) ciąża Ci służy.

Dziewczyny chyba dzisiaj pierwszy raz poczułam kopniaki. Pokłóciłam się z m, i z tego wszystkiego się popłakałam i własnie w tej chwili dwa takie kopniaki. Aż stukałam i pukałam, ale już nie chciała ;-) Ciekawe czy to to?

Na bank :D gratulacje !!
Mnie tam jeszcze to sie nie znudziło te przepływy i kopniaki - sie zastanawiam jak to bedzie po ciazy bez ...:p

a wiec kolezanka mowi tsk :
Emenems mój gin mówił że norma jest do 180 jeśli chodzi o drugi wynik. Trzeci wynik wskazuje na cukrzycę z tego co się mi wydaje. Jeśli po 2h rośnie to cukrzyca, jeśli spada to znaczy że jest ok.

reklama
Emi zabojczy ten Twój pępek ♡ tezmam gleboki i zaczal sie splycac. Myślałam, ze go nie stracę, ale jednak jest to możliwe:) hahahah:*

Stacy mysle, ze to kopniaczki byly:)))) ♡♡♡♡

Emi czyli kolezanka potwierdza to co sama wydedukowalam... kuźwa no:/ i co teraz? Zadzwonie w pon do gina. Glukometr mam sobie kupic? Aaaaa ?! Jest tu ktos kto wie, co i jak i pomoze?
Dziekuje Ci bardzo:)

Do góry