reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ogolnie to zdjecie jest z mina stającego kota bo po świeżej kłótni z mezem była hahaha

No bo dzien wczesnej mowi ze robi ciemne pranie to mowie wez mi moje getry z siłowni wypierz tylko teraz zeby do jutra wyslchly ( nam jedne ciazowe) i oczywiscie pranie wstawił ale rozwiesił na drugi dzien ... Ale byłam zła jak osa, musiałam spodnie normalne silowniowa wygrzebac i to ni w kij ni w oko ani na brzuch ani pod i straszne nerwy były :D
Bo trening sam sie nie zrobi a co miałam w jeansach isc ?:D

reklama
Emenems figurka super tez bym chciała tak wygladac w ciazy ja tez ćwicze i dbam o siebie... pani doktor tez mi powiedziała wczoraj ze dobrze gdybym przybrała kilka kg ze to by mi wyszło na dobre... A ja hehe?????[emoji85][emoji85][emoji85]ja tu chodakowska zdrowe odżywianie a ona każe mi przytyć powiedział ktorej z was tez tak lekarz?? Ja mam 53 kg 170 cm mysle ze w pozadku ?

Emenems figurka super tez bym chciała tak wygladac w ciazy ja tez ćwicze i dbam o siebie... pani doktor tez mi powiedziała wczoraj ze dobrze gdybym przybrała kilka kg ze to by wyszło mi na dobrze... A ja hehe?????[emoji85][emoji85][emoji85]ja tu chodakowska zdrowe odżywianie a ona każe mi przytyć powiedział ktorej z was tez tak lekarz?? Ja mam 53 kg 170 cm mysle ze w pozadku ?

Ja przy 174 i 53.7 zaciążyłam, przy 64 kg nie mogłam wiec wazne zebys miała wyniki dobre a to ile masz kg to chyba ty wiesz najlepiej jak sie czujesz :)
To moje zdanie :)

Mi dok przy 169 cm i 48-49kg mowil, ze bedzie problem z wyzszym ryzykiem hipery. Ale na to skladal się tez moj wiek i wysokie amh. za duza waga zle i za mala tez, ale niskie dawki hormonów dostałam i zadnej hipery nie bylo;)

Emi swietnie wygladasz! Super! Jeszcze wiele komplementów przed Tobą :) czy ja dobrze widze ze juz nie masz pepka? Wessalo go:D?
Dziekuje za tabelke, poki co idziemy podobnie:))
Laska na szkole rodzenia mowila ze 14 kg to taka zdrowa waga. Zobaczymy na ilu skonczymy. Jestem 7 tyg za Toba:)

Emi a spojrzalabys na moj cukier? Ty obeznana chyba w temacie ig itd... to mozliwe zebym po 2 godzinach miala wyzszy cukier niz po godzinie?! ehh...mam zrabany dzien przez To badanie:/ :(

Kate jak dzisiaj humor i samopoczucie? Byly przytulaski? Lepiej?

Zaraz ten cukier przebadam czemu tak wyszło.spytsm kolezanki ktora lepiej siedzi w temacie.

No moj lekarz nigdy nie komentował wagi a jak roiliśmy IUI to mialm 64 potrm przerwa i se schudłam i jak pojawiłam sie na ivf 10 kg lżejsza słowa nie poowiedzial.
Ale fakt, im niższa wyjsciowa waga tym wiecej sie nabiera :) natury nie oszukasz hehehe

Emi - ślicznie wyglądasz ;-) ciąża Ci służy.

Dziewczyny chyba dzisiaj pierwszy raz poczułam kopniaki. Pokłóciłam się z m, i z tego wszystkiego się popłakałam i własnie w tej chwili dwa takie kopniaki. Aż stukałam i pukałam, ale już nie chciała ;-) Ciekawe czy to to?

Emi - ślicznie wyglądasz ;-) ciąża Ci służy.

Dziewczyny chyba dzisiaj pierwszy raz poczułam kopniaki. Pokłóciłam się z m, i z tego wszystkiego się popłakałam i własnie w tej chwili dwa takie kopniaki. Aż stukałam i pukałam, ale już nie chciała ;-) Ciekawe czy to to?

Na bank :D gratulacje !!
Mnie tam jeszcze to sie nie znudziło te przepływy i kopniaki - sie zastanawiam jak to bedzie po ciazy bez ...:p

a wiec kolezanka mowi tsk :
Emenems mój gin mówił że norma jest do 180 jeśli chodzi o drugi wynik. Trzeci wynik wskazuje na cukrzycę z tego co się mi wydaje. Jeśli po 2h rośnie to cukrzyca, jeśli spada to znaczy że jest ok.

reklama
Emi zabojczy ten Twój pępek ♡ tezmam gleboki i zaczal sie splycac. Myślałam, ze go nie stracę, ale jednak jest to możliwe:) hahahah:*

Stacy mysle, ze to kopniaczki byly:)))) ♡♡♡♡

Emi czyli kolezanka potwierdza to co sama wydedukowalam... kuźwa no:/ i co teraz? Zadzwonie w pon do gina. Glukometr mam sobie kupic? Aaaaa ?! Jest tu ktos kto wie, co i jak i pomoze?
Dziekuje Ci bardzo:)

Do góry