reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
nie wiem czy w Pl tutaj M .pociagnal za sznurki i jakos to zalatwil...powiedzial mi ,ze ma taka potrzeba jeszcze raz ze mna sie sie ozenic,a ja mowie..a o co chodzi???masz Panienke na boku i wyrzuty po mordzie sie zzeraja???;-);-);-)oczywiscie,juz bylismy krok od wojny domowej na patelnie i talerze,skonczylo sie bez mordobicia:-):-):-)
Pomysl sam w sobie uwazam za bardzo fajny,tak zejsc z invitro na ziemie i powiedziec jak bardzo sie kocha.:tak:

Hej dziewczyny ktore sa w DE mam pytanie czytam w umowie z klinika i wyczytałam ze Krykozyklus ( transfer mrożonych zarodkow) jest nie opłacany za kk... To jak mam to rozumieć ?? Niby opłacone sa 3 próby to próba to znaczy cały protokół stymulacja czy co.. Czy proba to wlasnie transfer mrozakow (jesli je mam):.?? Prosze odp..;(;( mam ciezka sytuacje finansowa a tak czytam ze transfer moze kosztować teraz od 600-900 euro

wychodzi na ze sama bedziesz musiala zaplacic.Kasa chorych wychodzi z zalozenia,ze pomoze ci bardziej jak zaplaci za 3 pelne procedury niz za kryo,ktore kosztuje o wiele mniej.ale jesli np. transfer nie odbyl sie z powodu, hiperstymulacji to mozna do nich napisac,opsac sytuacje i poprosic o zwrot 50 %. Z kazda kk mozna probowac sie dogadac.Zadzwon jutro,moze akurat beda "mili" i chociaz 50 % zaplaca?

Dzieki annemarie bede dzwonic w piatek ... Mysle ze w piatek kazdy ma dobry humor... Bo weekend:) no wlasnie z powodu hiperki mam przesunięty transfer...13.11mam tez lekarza wiec spytam ... Czy moze ten transfer sie bedIe zaliczał jako pełna procedura ( zeby np tak stało na rachunku) mozna przeciez kabinowac ;) ale nie tu w De[emoji1]

Z KK bym nie kombinowala bo przekombinujesz,ale probuj z nimi porozmawiac masz powod dlaczego transfer sie nie odbyl,powodzenia:-)Oprocz tego zapytaj w klinice ile kryo ,bedziesz spokojnie spala:-)

reklama
Hess, nad romantyzmem mozna popracowac i zrobic cos szalonego:-)tylko trzeba d... ruszyc:tak:Nie wpadac w rutyne,bo to najgorsze.A swoja droga juz nigdy tak nie bedzie jak przed slubem. Bedzie inaczej,ale nie musi byc gorzej.

Do góry