reklama
annemarie
Fanka BB :)
nie wiem czy w Pl tutaj M .pociagnal za sznurki i jakos to zalatwil...powiedzial mi ,ze ma taka potrzeba jeszcze raz ze mna sie sie ozenic,a ja mowie..a o co chodzi???masz Panienke na boku i wyrzuty po mordzie sie zzeraja???;-);-);-)oczywiscie,juz bylismy krok od wojny domowej na patelnie i talerze,skonczylo sie bez mordobicia:-):-):-)
Pomysl sam w sobie uwazam za bardzo fajny,tak zejsc z invitro na ziemie i powiedziec jak bardzo sie kocha.
Pomysl sam w sobie uwazam za bardzo fajny,tak zejsc z invitro na ziemie i powiedziec jak bardzo sie kocha.
pkati
Hej dziewczyny ktore sa w DE mam pytanie czytam w umowie z klinika i wyczytałam ze Krykozyklus ( transfer mrożonych zarodkow) jest nie opłacany za kk... To jak mam to rozumieć ?? Niby opłacone sa 3 próby to próba to znaczy cały protokół stymulacja czy co.. Czy proba to wlasnie transfer mrozakow (jesli je mam):.?? Prosze odp..;(;( mam ciezka sytuacje finansowa a tak czytam ze transfer moze kosztować teraz od 600-900 euro
annemarie
wychodzi na ze sama bedziesz musiala zaplacic.Kasa chorych wychodzi z zalozenia,ze pomoze ci bardziej jak zaplaci za 3 pelne procedury niz za kryo,ktore kosztuje o wiele mniej.ale jesli np. transfer nie odbyl sie z powodu, hiperstymulacji to mozna do nich napisac,opsac sytuacje i poprosic o zwrot 50 %. Z kazda kk mozna probowac sie dogadac.Zadzwon jutro,moze akurat beda "mili" i chociaz 50 % zaplaca?
pkati
Dzieki annemarie bede dzwonic w piatek ... Mysle ze w piatek kazdy ma dobry humor... Bo weekend no wlasnie z powodu hiperki mam przesunięty transfer...13.11mam tez lekarza wiec spytam ... Czy moze ten transfer sie bedIe zaliczał jako pełna procedura ( zeby np tak stało na rachunku) mozna przeciez kabinowac ale nie tu w De[emoji1]
reklama
Podziel się: