reklama
Dorota ty się nie interesuj!
za późno, proszę Ciebie
G
gość_forum
Gość
nie znam do końca Twojej historii,ale po mojej można by wnioskować po poprzedniej ciąży.......córcia urodzła sie SN 4320 i 62cm,szyjka rozerwana w mak i tak myśle że nie wytrzymała dwóch moich cycusiów bo w 22 tyg miały już po 400 gram więc i dużo jak na tydzień ciąży i dużo jak na ciążę blizniaczą,ale do końca też nie wiem w 2007 też poroniłam synka,mam wypis ze szpitala i stara kartę ciązy to był NIBY 14 tydz,ale to małoprwdopodobne bo synuś urodził się sie 800gram i musiałam go pochować bo duży ,ale 14 tydzień to są centymetry dzidziusia a ja miałam w rękach po porodzie w pełni wykształcony płód a już nie wiem durna już jestem
Edenlayn
Fanka BB :)
Beti PRZYKRO mi bardzo :-(Wiem co przezywasz bo rowniez stracilam corke w 26 tyg ciazy. I uwazam ze to byl blad w karcie ,i zamiast 14tc to byl 24 bo moja corka wazyla 26 tyg 680gr. A co do blizniakow, tez uwazam ze waga w 22 tc byla ich w normie a nie duza, poniewaz ja mialam usg tydzien temu i moje szkraby wazyly 297 i 317 gram wiec, w tym 22 napewno dojda do tego pulapu co Twoje albo i wiecej.nie znam do końca Twojej historii,ale po mojej można by wnioskować po poprzedniej ciąży.......córcia urodzła sie SN 4320 i 62cm,szyjka rozerwana w mak i tak myśle że nie wytrzymała dwóch moich cycusiów bo w 22 tyg miały już po 400 gram więc i dużo jak na tydzień ciąży i dużo jak na ciążę blizniaczą,ale do końca też nie wiem w 2007 też poroniłam synka,mam wypis ze szpitala i stara kartę ciązy to był NIBY 14 tydz,ale to małoprwdopodobne bo synuś urodził się sie 800gram i musiałam go pochować bo duży ,ale 14 tydzień to są centymetry dzidziusia a ja miałam w rękach po porodzie w pełni wykształcony płód a już nie wiem durna już jestem
Edenlayn
DorotaMie a Ty uwazaj jak dziewczyny mowia Nam dr zaproponowala na ivf (jak juz do niego dojdzie) 2 zarodki tylko ostrzegla ze w moim wieku to 20% konczy sie ciaza bliźniacza... na co M do niej "no i dobrze raz i koniec produkcji"
Oj tam oj tam.. Moj lekarz mi mowil ze 13% i co ????
2 babelki sa
Edenlayn
kachna po pierwsze życzę Ci co najmniej 16kg, ale nie dlatego ze jestem wredna bo maluchy to ok. 3,5 x 2 = 7kg , łożysko 0,8kg, macica 1kg, krew 1,5kg, woda 1,5kg, piersi 0,5kg co daje ok. 12,5kg no i 3,5kg tłuszczyku bo rezerwę trzeba mieć żeby maluchy wykarmić to takie minimum moim zdaniem..u mnie rezerwa jest i to powyżej 3,5kg
miłego wieczoru seniority
Cos w tym Kachna jest Wiec sluchaj sie Kate bo ja dopiero polowa a juz 6 kg na plusie , no i wspomne ze od slodyczy trzymam sie raczej zdala. no wczoraj moze nie, bo maz i syn mieli urodzinki wiec trzeba bylo kawalek torcika zjesc
MagdaM33
anika11 wiesz jak bardzo ci kibicuję. fakt że rozmowa przez recepcję to porażka. w Invikcie to wogóle mam jakąś infolinie, swojego opiekuna, ale jak chciałam się skontaktować z kliniką to problem był
ja się witam na całego. jakiś czas temu straszyłam, że dołączę i dziś wraz z pierwszym zastrzykiem melduję się. mam nadzieję że nasze działania zaowocują sukcesem.
ja się witam na całego. jakiś czas temu straszyłam, że dołączę i dziś wraz z pierwszym zastrzykiem melduję się. mam nadzieję że nasze działania zaowocują sukcesem.
reklama
fruitofhope
MagdaM do boju !!!
Podziel się: