reklama
OlaSzy
Fanka BB :)
anika, mnie też wkurzał ten model komunikacji w Gamecie, ale co poradzić.. ich wewnętrzne procedury. Dlatego po pierwszej takiej informacji, na kolejnej wizycie wzięłam bezpośredni numer do swojego lekarza prowadzącego - oszczędza to nerwów i czasu..
najki
Fanka BB :)
ehh Anika w Invikcie to samo - kontakt jedynie przez infolinię.
Co najwyżej na maila czasem lekarz odpowie, jak się zadeklaruje taką potrzebę.
A tak z innej paki, pytanko mam odnośnie dawkowania.
Euthyrox biorę pół h przed śniadaniem, czy cynk, magnez i kwas foliowy mogę wziąć równocześnie zaraz po posiłku? Czy lepiej jakieś odstępy zachować? Na ulotkach szczegółów nie ma.
I przy okazji, polecicie coś na wypadanie włosów? Strasznie mi wyłażą w ostatnim czasie...pewnie to TSH też ma wpływ..
Co najwyżej na maila czasem lekarz odpowie, jak się zadeklaruje taką potrzebę.
A tak z innej paki, pytanko mam odnośnie dawkowania.
Euthyrox biorę pół h przed śniadaniem, czy cynk, magnez i kwas foliowy mogę wziąć równocześnie zaraz po posiłku? Czy lepiej jakieś odstępy zachować? Na ulotkach szczegółów nie ma.
I przy okazji, polecicie coś na wypadanie włosów? Strasznie mi wyłażą w ostatnim czasie...pewnie to TSH też ma wpływ..
Najki,
ja tez bym poczekala...kolejne nieudane podejscie,odczujesz bardziej niz ten miesiac ktory bedzie sie ciagnal w nieskonczonosc. Nikt Ci gwarancji nie da ,ze przy TSH 1-1,5 sie uda ,ale przynajmniej Ty bedziesz wiedziala,ze nie masz sobie nic do zarzucenia.Mi tez lekarz powiedzial,ze z wysokim TSH nie mam podchodzic ,zbijalam z 2,7 do 1,4 teraz.Na koncu to twoja decyzja,ja nie rozumiem lekarzy ktorzy mowia,ze wsokie TSH nie ma wplywu na powodzenie.Moja kolezanka 3 lata sie starala,doszli w koncu do tego gdzie lezy problem,po pol roku zaszala w ciaze ,a teraz ma 3 dziewczynki.:-):-):-)Rude jak marchewki;-)
trojaczki ma???????
Dorota, miałaś dzisiaj wizytę? piękny widok serce się raduje...
ja wczoraj ponownie adzowniłąm do Gamety i dopiero dzisiaj oddzwonili. wkurzyłąm się, ze wszystko recepcję i lekarka sama nie może oddzwonić :/ zadzowniłąm zapytać, jak brac leki do crio, kiedy potem kontrolne usg, no i chciałam wizytę kontrolną po stracie ciązy. no i dzisiaj dzowni kobieta z recepcji i mówi, że Pani doktor chce mnie zoabczyć po @ i do tej pory żadnych leków nie przepisze. Ja jej na to, że jak zadzowniłąm poinformowac, że poroniłam, to o niczym takim nie było mowy i ze miałam zadzownić pod koniec cyklu. Pani z recpecji okazała się bardzo zaangażowana i powiedziałą, że porozmawia raz jeszcze z lekarką i oddzowni w czwartek, bo teraz juz jej nie ma.
jesli lekarka chce mnie zobaczyć po @, to równie dobrze mogę teraz pojechać, bo aktualnie jestem w drugiej połowie cyklu (chyba, ze coś mi się poprzestawiało), po co tracić kolejny cykl!!! no kurde!
Miałam dziś wizytę... zamykającą w Invimed. Także obeszłam dziś wszystkich, których miesiąc temu opieprzyłam ) Teraz będę już u innego lekarza Kijanki rosną jak na drożdżach, a ja ...świetnie się czuję. Zero mdłości, żadnych husrawek nastrojów, ani plamień. Tfu tfu. Odpukać w niemalowane.
Gdzie jest Gameta? Od kiedy to istnieje? Nie fajna komunikacja, to fakt.
Miałam dziś wizytę... zamykającą w Invimed. Także obeszłam dziś wszystkich, których miesiąc temu opieprzyłam ) Teraz będę już u innego lekarza Kijanki rosną jak na drożdżach, a ja ...świetnie się czuję. Zero mdłości, żadnych husrawek nastrojów, ani plamień. Tfu tfu. Odpukać w niemalowane.
Gdzie jest Gameta? Od kiedy to istnieje? Nie fajna komunikacja, to fakt.
Ja miałam tylko mdlosci i to krotko zadnych wymiotów i najgorzej 7/9 tydzien a tsk to spoko.
Chocaiz moj maz mowi ze nie mnie oceniać czy mam zmienne humory
G
gość_forum
Gość
DorotaMie ja też czułam sie świetnie i książkowo nawet dzień przed moją tragedią BARDZO CIE PROSZE OSZCZĘDZAJ SIE OD SAMEGO POCZĄTKU!!!!!!!! nie wiem ile masz lat,ale mimo wszystko blizniaki to ciąża wysokiego ryzyka,u mnie nic nie zapowiadało tragedii a jednak musiałam jej doświadczyć (mieliśmy parkę 22 tydzień) poprostu odpuśc sobie wszystko dokładnie!!!! teraz jak sobie pomyślę o tym wszystkim,i jakbym choć trochę mogła sobie pomóc (choć bardzo dużo leżałam ) to nawet zębów bym nie myła byle by tylko mieć swoje kochane dwa szkraby przepraszam ale strasznie mnie jeszcze to boli,a chciałabym abyś Ty tego uniknęła.ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWYCH I ZDROWYCH 9 MIĘSIĘCY :
kATE p7 napisałam priv,jeżeli byś mogła zerknąć
kATE p7 napisałam priv,jeżeli byś mogła zerknąć
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mi się wydawało ze zero humorów - po cxym moj maz ze stoickim spokojem posadził mnie przed kompem i włączył mi to
https://youtu.be/rYzmgZqk1yU
https://youtu.be/rYzmgZqk1yU
Podziel się: