najki
Fanka BB :)
@ przyjdzie za około tydzień, więc transfer wypadłby na początku grudnia, czyli po miesiącu stosowania leku...najki a kiedy chcesz wrócić po mrożaki ?? Może do tego czasu już trochę spadnie
Tak kate dwie biochemiczne..najki dopisz mnie do kalendarza na 12ego ostatnie usg... ehhh
Co do TSH, z tego co pamiętam były dwa poronienia? tzw. ciąże biochemiczne, dobrze pamiętam?
Jeżeli tak, to chcesz się potem bić w piersi, że gdybym zbiła TSH to może by się udało..?? Jak nie zbijesz tego TSH, a nie będzie wychodziło, to w końcu zaczną zbijać. Tylko po którym zarodku? no i jeszcze jedno - to nie kupno samochodu. Malo się nacierpiałaś przy biochemicznych? może zbyt ostro... ale... wybaczysz mi kiedyś
Wiesz co..takie "ostre" wypowiedzi chyba najbardziej do mnie trafiają także dziękuję
Wszystkim Wam dzięki za opinie. Chodź wciąż nie wiem, jaką decyzję podjąć. Muszę się z tym przespać...
Pomyślałam, że może za ten około tydz, jak przyjdzie @ zrobię badanie TSH i jeśli, jakimś cudem, będzie w okolicach 2,5 to od 2dc estrofem i podejdę. A jeśli będzie wyższe to się wstrzymam i poczekam..
Może mój pośpiech wynika trochę z tego...że chyba nie bardzo wierzę, że może się udać..