najki
Fanka BB :)
@ przyjdzie za około tydzień, więc transfer wypadłby na początku grudnia, czyli po miesiącu stosowania leku...najki a kiedy chcesz wrócić po mrożaki ?? Może do tego czasu już trochę spadnie![]()
Tak kate dwie biochemiczne..najki dopisz mnie do kalendarza na 12ego ostatnie usg... ehhh
Co do TSH, z tego co pamiętam były dwa poronienia? tzw. ciąże biochemiczne, dobrze pamiętam?
Jeżeli tak, to chcesz się potem bić w piersi, że gdybym zbiła TSH to może by się udało..?? Jak nie zbijesz tego TSH, a nie będzie wychodziło, to w końcu zaczną zbijać. Tylko po którym zarodku? no i jeszcze jedno - to nie kupno samochodu. Malo się nacierpiałaś przy biochemicznych? może zbyt ostro... ale... wybaczysz mi kiedyś![]()
Wiesz co..takie "ostre" wypowiedzi chyba najbardziej do mnie trafiają
Wszystkim Wam dzięki za opinie. Chodź wciąż nie wiem, jaką decyzję podjąć. Muszę się z tym przespać...
Pomyślałam, że może za ten około tydz, jak przyjdzie @ zrobię badanie TSH i jeśli, jakimś cudem, będzie w okolicach 2,5 to od 2dc estrofem i podejdę. A jeśli będzie wyższe to się wstrzymam i poczekam..
Może mój pośpiech wynika trochę z tego...że chyba nie bardzo wierzę, że może się udać..