reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie chciałam być natretna i zawracać głowę dr,ale dzwonilam do Gamety(bo tam się leczyliśmy od 2013r do teraz) i Pani stwierdzila ze i 12dc i 16dc jest to okolo 14dnia,tj mowil dr. Pytałam na innym forum i na sztucznym cyklu dziewczyny mialy 19dc transfer albo 23dc, wiec mysle ze jak bedzie 16dc podglad to bedzie okey. Na naturalnym cyklu to musi byc wszystko bardziej dokladne

A ja napisałam 2 posty i wsiakly :( no nic a wiec...

W klinice czulam sie jak "wiesniak" wpuszczony do wielkiego miasta :) jakie to wielkie :) Troche sie pogubilismy gdzie co zanieść :)

Narazie lecimy z naturalnym cyklem na wspomagaczach z clo ;)

No bo jak doktor zauwazyla jak jeszcze w ciazy nie bylam to moze i ten prawy byl nie calkiem sprawny bo jak stwierdzila żołnierze M ja super!... no zobaczymy moze sie uda :) jak by co ivf dopiero po nowym roku. No i przez 2 miechy chce troche zgubic kg, bo ja z tych co zajadaja stresy... a jest ich sporo w moim zyciu ;)

LISTOPAD:

12: kachna84 - wizyta kontrolna
12: kate - ostatnie usg :)
13: pkati - wizyta kontrolna przed crio
14: fruitofhope - wizyta kontrolna
16: DorotaMie - USG i dwa cudowne serduszka
17: martka83 - wizyta kontrolna po crio
19: emenems - weryfikacja łożyska
19: Hess - nowy start z nowym planem!:)))
20: Edenlayn - wizyta u położnej
23: emenems - kontrola u lekarza rodzinnego
23: annemarie - drapanko endo;)
24: annemarie - wizyta kontrolna przed kolejnym podejściem
25: emenems - wizyta u położnej
27: moniusia - konsultacja u Profesora

GRUDZIEŃ:

03:
Edenlayn - USG połówkowe

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe

Ostatnia edycja:
reklama