Cześć dziewczyny. Chyba nie ma tu już nikogo z mojej starej ekipy, ale może ktoś mnie jeszcze pamięta. Gratuluję wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za te, które jeszcze na swoje szczęście czekają. Ja mam zamiar próbować ponownie i powalczyć o rodzeństwo dla mojego synka. w związku z tym, że jestem już "za młoda" na rządówkę będę podchodzić komercyjnie i dlatego szukam jakichkolwiek oszczedności,I stad moje pytanie czy któraś nie ma na zbyciu gonalu lub cetrotide?chętnie bym odkupiła.życzę wszystkim miłego dnia i samych pomyślnych wiadomości.
reklama
fruitofhope
Fanka BB :)
Kate w takim razie udanego wieczoru bawcie sie dobrze i odpowiednio nakarm bejbusia
fruitofhope
No tak jak myślałam beta poniżej 2 ide po fajki..... A jutro będę myślała co dalej narazie wiem że do nowego roku pauza a potem sie zobaczy z jakiej kliniki startujemy no jeszcze 14 wizyta jeszcze nsmowie doktorks na histeroskopie na nfz i może jakies dodatkowe badania zeby mieć jak najwiecej informacjo do nowej kliniki dziewczyny dwa nie udane podejścia zrobie histeroskopie co jeszcze moglabym wykonać??
fruitofhope
13dpt takze nie ma złudzeń w środę robilsm test tez nie wyszedł
Fusun
Cześć dziewczyny. Chyba nie ma tu już nikogo z mojej starej ekipy, ale może ktoś mnie jeszcze pamięta. Gratuluję wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za te, które jeszcze na swoje szczęście czekają. Ja mam zamiar próbować ponownie i powalczyć o rodzeństwo dla mojego synka. w związku z tym, że jestem już "za młoda" na rządówkę będę podchodzić komercyjnie i dlatego szukam jakichkolwiek oszczedności,I stad moje pytanie czy któraś nie ma na zbyciu gonalu lub cetrotide?chętnie bym odkupiła.życzę wszystkim miłego dnia i samych pomyślnych wiadomości.
Hola! Ja Cię pamiętam. Ale super, że zawalczysz o rodzeństwo dla synka. Leków na zbyciu nie mam,ale już zaciskam kciuki i życzę powodzenia. :-)
reklama
Fusun
Fusun dzięki. ogromnie się cieszę ,że Tobie się udało i masz córeczkę:-).Wielkie gratulacje.
Dziękuję. W końcu się doczekałam. :-)
Podziel się: