reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny. Chyba nie ma tu już nikogo z mojej starej ekipy, ale może ktoś mnie jeszcze pamięta:sorry:. Gratuluję wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za te, które jeszcze na swoje szczęście czekają. Ja mam zamiar próbować ponownie i powalczyć o rodzeństwo dla mojego synka. w związku z tym, że jestem już "za młoda" na rządówkę będę podchodzić komercyjnie i dlatego szukam jakichkolwiek oszczedności,I stad moje pytanie czy któraś nie ma na zbyciu gonalu lub cetrotide?chętnie bym odkupiła.życzę wszystkim miłego dnia i samych pomyślnych wiadomości.

reklama
fruitof to będę Cię śledzić z telefonu bo idziemy z M na kolacje. Jak to stwierdził mój M, ze to może ostatni spokojny wieczór piątkowy :-D

No tak jak myślałam beta poniżej 2 ide po fajki..... A jutro będę myślała co dalej narazie wiem że do nowego roku pauza a potem sie zobaczy z jakiej kliniki startujemy no jeszcze 14 wizyta jeszcze nsmowie doktorks na histeroskopie na nfz i może jakies dodatkowe badania zeby mieć jak najwiecej informacjo do nowej kliniki dziewczyny dwa nie udane podejścia zrobie histeroskopie co jeszcze moglabym wykonać??

fruitof ja tez od razu szłam do sklepu po pety plus inne rozweselacze.... A który to dpt? może za wcześnie robiłaś?

Cześć dziewczyny. Chyba nie ma tu już nikogo z mojej starej ekipy, ale może ktoś mnie jeszcze pamięta:sorry:. Gratuluję wszystkim mamusiom i trzymam kciuki za te, które jeszcze na swoje szczęście czekają. Ja mam zamiar próbować ponownie i powalczyć o rodzeństwo dla mojego synka. w związku z tym, że jestem już "za młoda" na rządówkę będę podchodzić komercyjnie i dlatego szukam jakichkolwiek oszczedności,I stad moje pytanie czy któraś nie ma na zbyciu gonalu lub cetrotide?chętnie bym odkupiła.życzę wszystkim miłego dnia i samych pomyślnych wiadomości.

Hola! Ja Cię pamiętam. Ale super, że zawalczysz o rodzeństwo dla synka. Leków na zbyciu nie mam,ale już zaciskam kciuki i życzę powodzenia. :-)

reklama
Do góry