reklama
fruitofhope
Fanka BB :)
Dziewczyny namówiłam mężą na Białystok jestem przeszczęśliwa !!!!:-):-) Pewnie do konca roku środków juz nie bedzie ale od nowego roku zaraz 2 stycznie dzwonie i sie zapisuje oł jeeeee A terz stanadrdowo mam do Was pytanie jak wyglada cały program rządowy krok po kroku przykladowo dzwonie tam w stycznie i sa srodku sie zapisuje na wizyte i co dalej .....
Fruit po kwalifikacji robią wszystkie niezbędne i wymagane w programie badania czyli wymazy, wirusy, grupy krwi. Jeżeli wyniki są ok rozpoczyna się stymulacja, później punkcja i transfer. Od momentu zakwalifikowania nie płaciliśmy już ani za wizyty, ani za zabiegi,za usg. Jedynie opłaty za leki. Tak to wyglądał u nas.
ehh przeglądam znowu naszą teczkę z badaniami i nawet się okazało, że ureoplasme miałam robioną, co prawda rok temu, ale nawet nie wiedziałam że była, tyle tego jest. Wtedy była ujemna, ale powtórzę , w końcu wieeeele mogło się zmienić
Ja się żegnam z tym forum. Już nie będę mamą niestety... Wiek, brak środków i ostatnie wyniki zakończyły moje wizje bycia mamą na tym jednym podejściu. Nawet gdybyśmy mieli kasę to nie mamy po co... Dziękuje za wsparcie, wiedzę, za humor w tych mało humorystycznych okolicznościach. Mam nadzieję, że Wam się uda.
fruitofhope
Fruit po kwalifikacji robią wszystkie niezbędne i wymagane w programie badania czyli wymazy, wirusy, grupy krwi. Jeżeli wyniki są ok rozpoczyna się stymulacja, później punkcja i transfer. Od momentu zakwalifikowania nie płaciliśmy już ani za wizyty, ani za zabiegi,za usg. Jedynie opłaty za leki. Tak to wyglądał u nas.
Dziekuje bardzo za informacje przydadza się :-)
Bety72
Aga gratulacje!!
Ewik nie wiem czy będę jednego czy dwa mrozaki ale raczej dwa. Zobaczymy co dr powie. Dlaczego się poddajesz? Nie możesz jeszcze powalczyć? Jaki masz wiek, że to jest przeszkodą? Wierzę w Ciebie!
Kate w nerce mam tzn z nerki do pęcherza idzie cewnik DJ bo nerka nie chciała już pracować, było wodonercze i musieli ją w ten sposób "odblokować". A no i jak tam kolacyjka? "
Fruit super - dobry plan!
Ewik nie wiem czy będę jednego czy dwa mrozaki ale raczej dwa. Zobaczymy co dr powie. Dlaczego się poddajesz? Nie możesz jeszcze powalczyć? Jaki masz wiek, że to jest przeszkodą? Wierzę w Ciebie!
Kate w nerce mam tzn z nerki do pęcherza idzie cewnik DJ bo nerka nie chciała już pracować, było wodonercze i musieli ją w ten sposób "odblokować". A no i jak tam kolacyjka? "
Fruit super - dobry plan!
G
gość_forum
Gość
Witam się :-) podczytuję was od dwóch mięsięcy,po ostatniej trzeciej nie udanej IUI i czwartej w połowie bo też była stymulacjua ale jajca nie urosły i IUI się nie odbyła,jestem tu bo dziewczyny z naszego wątku ( Anika,Emenems,Niebajka) mówiły że tu się dużo dowiem :-) a być może będzie mnie czekać in vitro,ale ostatni raz spróbujemy IUI w grudniu
Kate Twoja wiedza jest naprawdę imponująca!!! jestem pod wrażeniem ;-)
w maju moja 40 stka więc trochę leciwa jestem
Kate Twoja wiedza jest naprawdę imponująca!!! jestem pod wrażeniem ;-)
w maju moja 40 stka więc trochę leciwa jestem
reklama
fruitofhope
Bety nieskromnie napisze że tez mi sie podoba
Podziel się: