reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kachna84 - ech......no to trudno, już nie będę tego powtarzać. Może jak spojrzy doświadczonym okiem, to będzie wiedziała co i jak.

fruit - no coś Ty.....jakie porażki!?!?!?! Ja jestem z '82, więc ja już nie mam czasu na porażki, hehe. No może na minimalne, co prawda już 3 zaliczyłam :baffled:

reklama
jeera86 - nooooo, stara dupa to może nie, ale starsza od Was.

fruit - no widzisz, a ja mam młodszego męża od siebie, bo on jest rocznik 83, ale w sumie i tak wychodzi tylko 8 miesięcy różnicy :tak:

Ja też idę spać. DOBRANOC !!!

11239654_821440027972147_4290657394214810890_n.jpg
Dobranoc laseczki:-)

Fruit ja podchodzę z programu rządowego pierwsza stymulacja w Klinice w Mysłowicach leki do stymulacji 198 zł i po transferze 87 zł,
druga stymulacja w Gyncentrum Katowice leki 721 po transferze 922. Niestety lekarz wypisał mi menopur całe opakowanie , które z ryczałtem kosztuje 139 zł a później dopisał jeszcze kilka ampułek, gdzie jedna ampułka kosztuje około 200 zł, a miałam wypisane trzy. Całe szczęście u mnie w aptece na ampułki nie sprzedają i nie kupiłam. Kiedy na wizycie mu to powiedziałam, stwierdził, że na dole w aptece mają wszystko, ale w sumie już nie potrzeba. Ciekawe co bym zrobiła kiedy wydałabym 600 zł na ampułki, które jednak już by się nie przydały.

reklama
Do góry