reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

kate_p7 - no właśnie przeczytałam w necie, że najlepiej FSH i LH robić między 2-4 dc, ale mnie Pani doktor tego nie powiedziała, więc może nie jest to aż tak ważne. No bo raczej by powiedziała, że te badania to wtedy, tamte kiedy indziej itp.

jeera, fruit - młode dupy jesteście....ach, chciałabym być młodsza, może bym była mądrzejsza wcześniej na niektóre tematy, hehe.

reklama
Jeszcze mlode dupy :) choviaz 30 to juz powazny wiek :) a tak serio to jutro dzwonie i umawiam sie na poniedziałek na wizyte w swojej klinice a na 11 mam klinike ivf... z Wami namnozylo mi sie duzo pytan! Dzieki lasencje! Tetaz spadam lulu ;) dobrej nocy!

Wszystkie w końcu rozwalimy system, będziemy mieć dzieci i będziemy zawalone zasranymi pieluchami!!!!! Oł jeeeee!!!

1339580927_kghehs_600.jpg

Załączniki

• 1339580927_kghehs_600.jpg
    1339580927_kghehs_600.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Do góry