reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fruitofhope spróbuj zadzwonić do Bociana tam naprawdę fajni ludzie pracują. Nawet gdyby się nie powiodło i tak bym ich polecala bo mam porównanie z Poznaniem.

Ja też taka drogę musiałam pokonać bo mieszkam pod Poznaniem. Też mnie ten dojazd przekazał ale po podejściu w Poznaniu stwierdziłam, że jeśli się gdzieś uda to tylko tam. Wiedziałam jacy są dobrzy i się nie zawiodłam. Fachowcy na najwyższym poziomie. Gdybyś się zdecydowała to mogę ci dac namiary na tani nocleg 2 minuty od kliniki.

kachna84 taak Białystok - klinika ostatniej szansy...

fruitofhope a gdzie ty się leczysz? wiesz może ginekolog miał jakiś pomysł na to wszystko inny... No i jeszcze jedna rzecz, dziwne ze z tymimorulami nie poczekali jeszcze czy w ogóle się rozwiną. Bo często mrozone morule staja w miejscu niedochodzac do blastki, wtedy nie musiałby kombinować z dniem transferu...No i w ogóle dziwne to wszystko, a jaką blastke miałaś? bo morule to słabo... Ogólnie nawet jakby doszły do blastki to się je mrozi w 6 dobie, bo wtedy widać ze jest sens. No i podaje jakby osiagneły stadium blastocysty normalnie czyli po 5 dniach. Co może zwiekszac szanse na lepsza synchronizacje. Nastepna rzecz, który był to twój transfer? bo może u Ciebie z okienkiem implantacyjnym jest cos nie tajk i lekarz zaryzykował...

anika relaksik był:-) jakos mi lepiej po kąpieli nawetmordka się usmiechneła:-p A ty jak tam? kiedy ochwalisz się pozytywna betą? bo ty jakos niedługo do crio startujesz?:-)

reklama
Pojechałam na wizytę a ze ja brałam leki antykoncepcyjne przez 10 miesięcy żeby nie mieć miesiączki dr Mrugacz kazał je odstawić poczekać na @ i od 3 dnia @ zacząć się stymulowac przez 6 dni. Na 7 dzień musiałam być w bocianie. Byłam tam 14 dni w tym 3 dni jeszcze po transferze żeby dzieciaki zaczęły się wgryzsc jeszcze tam. No i dla swojego świętego spokoju, Ze zrobiłam wszystko co mogłam ponieważ wiedzialam, że jest to nasza ostatnia próba. Wracałam autobusem i pociągiem. Niestety musialam wujezdzeac o 1 w nocy żeby być tam na 10:00 rano

Do góry