reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czyli może bez obciążenia? :D ojej, tak to trochę napisał, że te dwa z plusem, a reszta osobno, dlatego tak to zrozumiałam :) No ja też dużo innych tylko nie u niego. DHEAS i AMH robiłam 3 m-ce temu to nie muszę chyba znów nie? Kasy szkoda..

reklama
A od czasu badania amh miałaś stymulację i pobranie? To może trochę zmienić wynik? Ale jak nikt nie zażąda nowego może nie rób?

Mam pytanie: u was nie robia co cykl badania hormonow? U mnie prl czy testosteron badaja za kazdym razem (fakt bez obciazenia)... w sumie co cykl jestem (biorac pod uwage ten) 5-6 raz kluta... czy to tylko ja mam takie szczescie?

jeera, Ja już poza in vitro się leczę :) i w sumie mi badali tylko progesteron, estradiol 3 razy badali, ale tego to chyba nie, tylko raz na początku.

reklama
Hmmm... w sumie oprócz wczesniej podwyzszonej wczesniej prl ktora bo bromokryptynie wrocila do normy to w sumie nie mam nic... ale w tej pierwszej klinice tez tak bylo ze w sumie za kazdym razem krew mi pobierali. M tez juz 2 czy 3 razy sie zalapal :) w sumie oni tez przez krew patrza kiedy owulka jest.

No nic taki ich urok i jak wodza w tym sens to niech robia :)

Do góry