reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanko do Pkati bo widzę że 13 masz wizytę i ustalenie terminu transferu. A bierzesz już jakieś leki? Ja 10 jadę też do kliniki i dopiero wtedy dowiem się co i jak.

Hej Madzia nie mam żadnych lekow ja po punkcji 26.10 miałam tylko rozmowe z embriologiem na temat ile zarodkow co i jak i pow ze transfer bedzie przesunięty ze mam zrobic termin u mojego lekarza takze wyszło narazie na 13.11 i tyle inf... Jak bym miała w sobote transfer to miałam brac progesteron przez 5 dni a tak to nic ...mam nadzieje ze dostane teraz @ na koniec tyg i ze transfer przypadnie jak naj szybciej

"nie podobało mi się zachowanie lekarza, wręcz drwiące z nas a teksty w stylu "kto pani sprzedał HPV, ten? (wskazując na M) czy jakiś poprzednik? albo kiedy kazał ściągnąć stanik, stwierdził że M nadaje się tylko do trzymania bielizny...."
Martka to jest totalny skandal! Co za prostackie chamidło :angry::angry::angry::angry:

Jeera,a oswiec mnie co ma owulacja do jajowodu?

Chodzi mi o to ze owulacja bedzie z jajnika prawnego czyli po stronie droznego jajowodu (ktory teoretycznie mogl byc tez lekko zamknięty przed hsg) czyli byc moze (jezeli jedynym problemem byla niedroznosc) jest szansa na ciaze. Skierowanie na ivf dostalismy bo juz b dlugo sie staramy - a jeszcze nigdy nie zaowocowalo to ciaza ( czyli teoria o niedroznosci dwoch tez by sie potwierdzila). To wszystko to tak patrzac przez rozowe okulary - bo ja watpie w naturalny sposób :)

Martka ja bym takiemu lekarzowi przypoeprzyla - a jak by nie ja to M by to zrobil napewno. Co za debil.

Ja mialam tez nieprzyjemnego lekarza w pierwszej klinice - no ale przy tym debilu to byl calkiem "normalny"

reklama
Martka, mam nadzieję, że beta szybko CI spadnie. U mnie z 2500 w ciągu tygodnia spadli poniżej 1. @ szybko przyszła...

Do góry