reklama
Bety72
Fanka BB :)
Kate ja nie miałam żadnych zwiastunów. Wszystko pozamykane na cztery spusty było :-) i trzy dni po terminie cesarkę zrobili a tak chciałam pokrzyczeć :-)
pkati
Mam pytanko do Pkati bo widzę że 13 masz wizytę i ustalenie terminu transferu. A bierzesz już jakieś leki? Ja 10 jadę też do kliniki i dopiero wtedy dowiem się co i jak.
Hej Madzia nie mam żadnych lekow ja po punkcji 26.10 miałam tylko rozmowe z embriologiem na temat ile zarodkow co i jak i pow ze transfer bedzie przesunięty ze mam zrobic termin u mojego lekarza takze wyszło narazie na 13.11 i tyle inf... Jak bym miała w sobote transfer to miałam brac progesteron przez 5 dni a tak to nic ...mam nadzieje ze dostane teraz @ na koniec tyg i ze transfer przypadnie jak naj szybciej
"nie podobało mi się zachowanie lekarza, wręcz drwiące z nas a teksty w stylu "kto pani sprzedał HPV, ten? (wskazując na M) czy jakiś poprzednik? albo kiedy kazał ściągnąć stanik, stwierdził że M nadaje się tylko do trzymania bielizny...."
Martka to jest totalny skandal! Co za prostackie chamidło
Martka to jest totalny skandal! Co za prostackie chamidło
jeera86
Jeera,a oswiec mnie co ma owulacja do jajowodu?
Chodzi mi o to ze owulacja bedzie z jajnika prawnego czyli po stronie droznego jajowodu (ktory teoretycznie mogl byc tez lekko zamknięty przed hsg) czyli byc moze (jezeli jedynym problemem byla niedroznosc) jest szansa na ciaze. Skierowanie na ivf dostalismy bo juz b dlugo sie staramy - a jeszcze nigdy nie zaowocowalo to ciaza ( czyli teoria o niedroznosci dwoch tez by sie potwierdzila). To wszystko to tak patrzac przez rozowe okulary - bo ja watpie w naturalny sposób
reklama
Podziel się: