reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam 95cm:D

A najśmieszniejsze sa stare baby i przesady jak kupowalalam wyprawkę w 5 miesiacu w Gdańsku na urlopie to niektórzy robili miny jak nie wiem co a najbardziej kuzyn meza ktorego spotkaliśmy w dzieciowym sklepie a teraz? 8 miesiac puka do drzwi s ja z remontem rozpoczętym w lipcu na półmetku i nie wiem czy zdaze do porodu hahaha niezlebym sie urządziła jakbym w grudniu zaczela

Emi kochana Jak patrze w lustro i mijam je idac do lazienki to moj brzuch za kazym razem jest wiekszy. :szok:
Rosnie w oczach. Taki ostatnim razem mialam w 8 m. ciazy z corka, jestem przerazona co bedzie dalej :-( . Skora juz doszla do poprzedniego etapu i juz czuje jak nowe polaty sie rozciagaja, szczypie mnie pod piersiami gdzie juz jest zaokraglenie . Zgaga meczy, stopy nawet juz puchna jak balony a nigdy nie mialam w ciazy z nimi problemow. Wygladam z nimi jak Yeti :szok: albo Wielka stopa, miednica w partiach dolnych podczas chodzenia a najbardziej podczas wstawania z pozycji lezacej. Poprostu ani siebie, ani tej ciazy nie poznaje :eek: Rozni sie wszyszkim od poprzednich.

Zalezy do jakiej KK nalezysz, sa taki co placa 50,75 i 100% zadzwon do twojej i zapytaj.

Dokladnie Anne.
Jerra
tylko zanim oni cokolwiek Ci tel powiedza, musza znac kosztorys IVF. Ktory dostaniesz od lekarza. Dopiero z tym kosztorysem idziesz do KK i oni sprawdzaja Twoje wydatki na leczenia i wedlug tego przyznaja Ci odpoweidnie dofinansowanie. Trwa to pare dni .

Edenlyne,jak tam teoje maluchy...rzyganko zakonczone pomyslnie?????

TAK TAK TAK TAK kochana nareszcie !!!!!!

Od dwoch tyg bez czopkow , i koniec przyjazni z muszla :-D, ale wczoraj chyba sie obrazila ze dawno mnie nie widziala i niestety... po witaminach mialam znow z nia spotkanie. Niestety czasami moj zoladek albo zelaza albo prenatalu niechce wchlaniac i czuje jak w zoladku sie rozklada, no i niestey nie konczy sie to dobrze :eek:

My juz zlozylismy podanie o dofinansowanie do naszej KK. Teraz czekamy na odpowiedz.

My jestesmy BKK , wiec nie mielismy tam problemow. 50% bylo gwarantowane. Reszta juz od nich zalezala.
Nam sie udalo jeszcze 25% . dostac, bo jak powiedzieli maz , ktory jesz glownym ubezp, prawie nie korzystal z ich uslug , malo chorowal , zadnych wiekszych kosztow z leczeniem, oprocz badan nasienia na poczatku roku. Wiec udalo nam sie z tego powodu troszke wiecej dostac.

TAK TAK TAK TAK kochana nareszcie !!!!!!

Od dwoch tyg bez czopkow , i koniec przyjazni z muszla :-D, ale wczoraj chyba sie obrazila ze dawno mnie nie widziala i niestety... po witaminach mialam znow z nia spotkanie. Niestety czasami moj zoladek albo zelaza albo prenatalu niechce wchlaniac i czuje jak w zoladku sie rozklada, no i niestey nie konczy sie to dobrze :eek:
O jeee to z Ciebie powoli profi sie robi:)

Ok , bede mykac. Wrazie jakikolwiek pytan wal jak w dym :-D
Kobietki kochane mykam lulu bo jutro kolejny stresujacy dzien i wyczekujacy bo kolejne USG pranatalne . Chcemy zrobic z M psikusa gin bo to specjalistyczna klinika ktora zajmuje sie tymi badaniami i on nam stwierdzil ze beda 2 dziewczynki, teraz zapytamy znow o plec, ale nie powiemy nic ze bylismy 2 tyg temu u mojego gin, ktory stwierdzil parke. Ciekawi jestesmy jego potwierdzenia, bo ostatnim badaniu prenatalnym powiedzial ze on sie nigdy nie myli :-D:-D
No i nie mowie o wczesnym wstawaniu bo core do szkoly trzeba zaprowadzic :eek:, a tak fajnie bylo jeszcze w zeszlym tyg bo mieli ferie jesienne 2 tyg i mozna bylo pospac :-D
Milej nocy kochane :-)

reklama
Do góry