reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jeera to ty młoda dupa jestes :) jeszcze cellulitem nie obroslas heheehe

OlaSzy no ja tez robie masaż taki cos jak ty tyle ze raz dziennie, i to samo miejsce co ty 5 minut( chociaz trudno masować taka mała przestrzeń :D ) i sama pochwę przez 2 minuty takie rozciąganie a to średnio przyjemne ci powiem... No sle nie chce sobie potem wrzucać ze nic nie zrobiłam.

Ja mam usg za 2 tygodnie to tez sie dowiem cos bardziej konkretnego :)

reklama
Jeera to ty młoda dupa jestes :) jeszcze cellulitem nie obroslas heheehe

OlaSzy no ja tez robie masaż taki cos jak ty tyle ze raz dziennie, i to samo miejsce co ty 5 minut( chociaz trudno masować taka mała przestrzeń :D ) i sama pochwę przez 2 minuty takie rozciąganie a to średnio przyjemne ci powiem... No sle nie chce sobie potem wrzucać ze nic nie zrobiłam.

Ja mam usg za 2 tygodnie to tez sie dowiem cos bardziej konkretnego :)

Emi, litosci....:-):-D:-):-D:-) a ty czym juz obroslas????:-):-):-):-):-)

W notatce M ma napisane Normozoospermia. W czwartek mam pobieranie krwi a M drugi spermogramm to sie zapytam o ten test na przeciwciala.

Kate biorę clexsne od samego początku ale przez tą hiperstymilacje muszę brać dalej. Jajniki jeszcze nie wróciły do normy jak to lekarze wczoraj powiedzieli " są brzydkie " dzisiaj sama zaczęłam dedukować skąd to plamienie i wymyśliłam coś takiego: przed laparoskopia miałam torbiel endometrialna od której plamilam tak samo jak teraz może znowu mi się zrobiła a lekarze tego jeszcze nie rozpoznali no bo brzydkie jajniki. Muszę zapytać lekarki na wizycie, żeby się im bardziej przyjrzala.

kachna to przy clexanie plamienia nie wyjaśnionego pochodzenia mogą być, plus endometrioza i to to może być :-)problem rozwiązany..żarcik oczywiście:-p

jera86 to wychodzi na niedrożne jajowody, czyli powinno wszystko się udać za pierwszym razem. Ty młoda zdrowa, M zdrowy :tak:Ale podejdź do tego z dystansem, bo czasem podczas ivf niezłe kwiatki wychodzą i czasem trzeba trochę więcej niż jeden transfer. 3mam kciuki.

Kate mi nawet przez mysl nie przeszło zeby udało się za 1 razem. .. nie u nas. My do wszystkiego dazymy dluga, kreta droga po gorach i dolinach :) ale jak to mowia trzeba byc twardym a nie "mietkim" ;) w sumie w czwartek zapytam sie o te przeciwciala. Ja nie z tych optymistek - kiedys tak ale zycie nauczyło mnie ze lepiej sie milo zaskoczyc niz niemilo rozczarowac.

Ja pisalam ze w Niemczech :) byliśmy w Poczdamie i zrezygnowalam - teraz jesyemy w Belinie

O! Witam :-)
Jak Anne wspomniala ;-) , i mnie tu wykrzyczala :laugh2::laugh2: , tez leczylam sie w Berlinie , wiec milo spotkac rodaczke na obczyznie tuz prawie pod nosem :-D.
Ja, osobiscie leczylam sie w tej praxis Hauptseite . Lekarz , mimo ze slabo znam jezyk, bardzo cierpliwy i wyrozumialy, rzetelny. Odpowiadal na kazde moje pytania , ktore tlumaczyl moj maz , bo ja niestety jezyk medyczny noga :eek:, no i jak wiele kochanych tu kobietek opisujacych swoje kliniki, ze czuly sie jak na tasmie, u mnie wrecz odwrotnie, nigdy nie odczulam ze jestem jak krowa ktora mozna ciagnac z kasy :-D .

reklama
Dorota, dwójka :) jaki numer!!! niech będzie dobrze! neich tylko dobre wyniki będą:)

jeera, witaj:) no ivf uczy cierpliwości, pokory i tego, że nic przewidzieć się nie da. oby u Ciebie było bez komplikacji - szybko i łatwo;)

Kate, dziwne przeczucia mam! za każdym razem, jak tu wchodze, to myślę, że już z Przemkiem nas przywitasz:)

Anne, moze masz jakies swinie gdzies w pobliżu? przydałyby się :*

Kachna, ładne parametry mają Twoje Maluchy! wiesz, czego CI życzę :*

słuchajcie, u mnie już @ poszła, ale codziennie mam jakieś krwawe plamienia :/ chyba będę musiała się do gin pofatygowac w przyszłym tygodniu, jeśli nie ustąpia :/

Do góry