reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co tam przegląd prasy. Wysiada! Odpalasz forum na babyboom i tu się dopiero dzieje. Samo życie. Obudziłam się z kotem na szyi. Pięknie mruczał, więc miło. Ale czysto już nie :( Muszę wysprzatać bo Mario pojechał w niedzielę do Triestu, a ja przez tę chwilę mieszkam u mamy, która dziś wraca z wycieczki. Może też w końcu za jakąś robotę się wezmę. W maciczce dziś nagle nic nie czuję. Żadnych ciągnieć ani ukłuć. Szarówa za oknem mi się nie podoba.

Miłego dnia wszystkim.

Ostatnia edycja:
Tola wystarczy popatrzeć na średnią wieku w szpitalach położnych czy pielęgniarek ok.40. Jak te starsze na emeryturę pójdą to nie będzie miał kto do łóżek podejść Ale w takim państwie żyjemy. Z całym szacunkiem do nauczycieli po 10-15latach stażu za tę pensje da się żyć. Odpowiedzialność nie współmierna do pielęgniarek, położnych, ratowników medycznych a pensja o połowę niższa. Gdyby jeszcze taki ratownik zarabiał tyle samo co nauczyciel dyplomowany.... to jeszcze jeszcze ale 2000netto to jest jak jakiś żart!

Dorota nie mogę się doczekać twojej bety:-) oj w ogóle zazdroszczę Ci tego Triestu, zawsze chciałam zwiedzić Włochy. Ale życie ułożyło się inaczej:-p może jeszcze kiedyś się uda zobaczyć Rzym, Wenecje...

anika yupi yupi byle do piąteczku!! niech maluch walczy!

Hej ja wlasnie jestem po wizycie mam 14 pięknych pęcherzyków niektore po 12mm w pon albo wtorek punkcją i sob albo niedziela transfer tutaj jest tak ze po 5 dniach robią transfer... Od dzisiaj orgalutran biore

anika, super, strasznie się cieszę :) silny kropek :))

Tola, szok.. podziwiam, zawsze uważałam, że powinnyście zarabiać o wiele, wiele więcej..

pkati,
no super wynik, gratulacje :)

Do mnie będą dzwonić raczej ok. 13...

Dziewczyny M. mi się przyznał,że coraz bardziej bolą go jądra i podbrzusze.. nigdy mi tego nie mówił, jestem taka zła.. mówi, że to pewnie przez to są słabe plemniki, że coś jest nie tak..

Ostatnia edycja:
monia wygoń męża do lekarza! na jakąś kontrolę
no i 3mam kciuki za same dobre wieści od embriologa &&&

Dziewczyny po transferach - myślami jestem z Wami! powodzonka :)

@najki Jak się dziś masz właściwie? Czuję że wraca humorek. Nawet mimo lutego 2017 ;/
dziękuję :* lepiej już ;-)
Do mnie dziś przyszła @...jak zwykle po nieudanej próbie wyjątkowo nieprzyjemna :(
Wzięłam z M tydzień urlopu. Pod koniec miesiąca jedziemy odpocząć :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry