reklama
Co tam przegląd prasy. Wysiada! Odpalasz forum na babyboom i tu się dopiero dzieje. Samo życie. Obudziłam się z kotem na szyi. Pięknie mruczał, więc miło. Ale czysto już nie Muszę wysprzatać bo Mario pojechał w niedzielę do Triestu, a ja przez tę chwilę mieszkam u mamy, która dziś wraca z wycieczki. Może też w końcu za jakąś robotę się wezmę. W maciczce dziś nagle nic nie czuję. Żadnych ciągnieć ani ukłuć. Szarówa za oknem mi się nie podoba.
Miłego dnia wszystkim.
Miłego dnia wszystkim.
Ostatnia edycja:
Tola wystarczy popatrzeć na średnią wieku w szpitalach położnych czy pielęgniarek ok.40. Jak te starsze na emeryturę pójdą to nie będzie miał kto do łóżek podejść Ale w takim państwie żyjemy. Z całym szacunkiem do nauczycieli po 10-15latach stażu za tę pensje da się żyć. Odpowiedzialność nie współmierna do pielęgniarek, położnych, ratowników medycznych a pensja o połowę niższa. Gdyby jeszcze taki ratownik zarabiał tyle samo co nauczyciel dyplomowany.... to jeszcze jeszcze ale 2000netto to jest jak jakiś żart!
Dorota nie mogę się doczekać twojej bety:-) oj w ogóle zazdroszczę Ci tego Triestu, zawsze chciałam zwiedzić Włochy. Ale życie ułożyło się inaczej może jeszcze kiedyś się uda zobaczyć Rzym, Wenecje...
anika yupi yupi byle do piąteczku!! niech maluch walczy!
anika yupi yupi byle do piąteczku!! niech maluch walczy!
anika, super, strasznie się cieszę silny kropek )
Tola, szok.. podziwiam, zawsze uważałam, że powinnyście zarabiać o wiele, wiele więcej..
pkati, no super wynik, gratulacje
Do mnie będą dzwonić raczej ok. 13...
Dziewczyny M. mi się przyznał,że coraz bardziej bolą go jądra i podbrzusze.. nigdy mi tego nie mówił, jestem taka zła.. mówi, że to pewnie przez to są słabe plemniki, że coś jest nie tak..
Tola, szok.. podziwiam, zawsze uważałam, że powinnyście zarabiać o wiele, wiele więcej..
pkati, no super wynik, gratulacje
Do mnie będą dzwonić raczej ok. 13...
Dziewczyny M. mi się przyznał,że coraz bardziej bolą go jądra i podbrzusze.. nigdy mi tego nie mówił, jestem taka zła.. mówi, że to pewnie przez to są słabe plemniki, że coś jest nie tak..
Ostatnia edycja:
najki
Fanka BB :)
monia wygoń męża do lekarza! na jakąś kontrolę
no i 3mam kciuki za same dobre wieści od embriologa &&&
Dziewczyny po transferach - myślami jestem z Wami! powodzonka
Do mnie dziś przyszła @...jak zwykle po nieudanej próbie wyjątkowo nieprzyjemna
Wzięłam z M tydzień urlopu. Pod koniec miesiąca jedziemy odpocząć
no i 3mam kciuki za same dobre wieści od embriologa &&&
Dziewczyny po transferach - myślami jestem z Wami! powodzonka
dziękuję :* lepiej już ;-)@najki Jak się dziś masz właściwie? Czuję że wraca humorek. Nawet mimo lutego 2017 ;/
Do mnie dziś przyszła @...jak zwykle po nieudanej próbie wyjątkowo nieprzyjemna
Wzięłam z M tydzień urlopu. Pod koniec miesiąca jedziemy odpocząć
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: