reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
On sam powiedział, że idzie już się chyba umówił.. on chyba też o tym myśli, ale ja nie dopuszczam takiego czegoś.. mam nadzieję, że to tylko jakieś przejściowe..

najki,
brrr to nieźle pewnie Cię @ męczy :( to była najbardziej bolesna @ w moim życiu ;O Fajnie, że odpoczniecie :)))

No własnie nie, powiedzieli, że raczej ok. 13 zadzwonią, ale tak ogólnie to od 13-16 dzwonią, więc możliwe, że jeszcze sobie poczekam..

Nic nie jestem w stanie robić tylko siedzę na forum i gapię się w tv;p

Monia czekam na wiesci;)
A M niech wiec sie wezmie za siebie... pewnie sie niezle wystraszyl!!!

Kate, co moze oznaczac spadek koncentracji plemnikow o polowe w ciagu 2 lat? Powinnam sie niepokoic? Nie wiem jak morfologia, ale ten parametr mialam na protokole ivf i porownalam z poprzednim badaniem.

anne, haha noooo, właśnie to zrobiłam, odświeżyłam forum i zobaczyłam, że o tym napisałaś :laugh2: Tym bardziej, że u mnie w domu prawie nie ma zasięgu :p

niebajka, ta.. wczoraj tylko płakał jak zadzwonili z kliniki, a dziś już smsy wysyła i się przyznał, że bolało nie raz i teraz coraz bardziej.. no, ale oczywiście po co o tym mówić :(

Powiedział, że nie odpuści, bo musi mieć ze mną dziecko, odpuści jedynie jak go zostawię..

eh..:)

Dzwonili... zarodek 4C... tak jak ostatnio ten gorszy..
Nawet nie chce mi się jechać na ten transfer jeśli do niego dojdzie, bo dr powiedziała, że bardzo słaba morfologia i nie ma co tak liczyć na niego.

reklama
niebajka jak jest w normie to nie ma się czym martwić.... no chyba ze się pogarsza to wtedy warto depozyt zrobić. Ale nasienie mężczyzny jest dynamiczne raz lepiej jest raz gorzej...

moniusia dziwne to wszystko, moim zdaniem powinni zmienić Ci protokół... zobaczymy jutro jak będzie.

Do góry