reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

anne jeżeli ass oznacza aspirynę to wszystko zgodnie z planem:-) kiedy beta?

anika ja siedze cicho i czekam na piątkowe usg. Bo to naprawdę ładny zarodek był:-p

moniusia ten co ma te 2PN dzisiaj coś mi pachnie sukcesem. Ale czekamy do jutra, a potem do czwartku....:happy:

reklama
anne jeżeli ass oznacza aspirynę to wszystko zgodnie z planem:-) kiedy beta?

anika ja siedze cicho i czekam na piątkowe usg. Bo to naprawdę ładny zarodek był:-p

moniusia ten co ma te 2PN dzisiaj coś mi pachnie sukcesem. Ale czekamy do jutra, a potem do czwartku....:happy:

No oznacza aspiryne,co prawda 100 nie 1000,ale cos pisalas,ze sie nie powinno brac,no chyba ,ze 100 jest ok???

Anika zastanawialam sie,czy sie nie przebranzowic na rolniczke z psychologa,ale swinie nie dojechaly:):):):)

@kate @anna Chyba znów popełniłam błąd :( Bo wczoraj wzięłam pół apsiryny :( Spojrzałam i widzę że 250 mg :( a dziś wzięłam 1/3 aspiryny - ok 180 :( Czy mogłam sobie zaszkodzić? Tylko szczerze.

Wiecie co dziewczyny?Straszną się panikarą w sprawie tej czającej się na mnie ciąży zrobiłam, uważam.
Zadzwoniłam do dr Zająca. Powiedział, że nawet po 3 aspirynach nic by się nie stało. Także chyba jest luz.

@moniusia Jaka porażka. Co ty w ogóle wygadujesz. Dobrze jest! I dobrze będzie. Która to Twoja próba właściwie?

reklama
Do góry