reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kate a ty który masz tydzień, bo ja z telefonu nie widzę suwaczkow?
Ja dzisiaj dopiero zaczynam szkołę rodzenia, w ramach dzisiejszych zajęć mają być jakieś ćwiczenia dla ciężarnych i ciekawa jestem jak wytrzymam bo coś się ostatnio jednak mecze coraz bardziej.... A jutro mam usg kontrolne :)

reklama
yplocka to wiem, ze na blastkach się robi te "lepsze" PGD. Tylko czemu nie podają ich na świeżo? ile się czeka na wynik badania PGD? bo może to nie jest parę godzin , tylko dni? No i czy pary decydują się na podanie zarodków, bez wyników PGD w ciemno? Czy to za duże ryzyko?

sykatynka ja zaczęłam 36tc jeszcze musze go skończy w dwupaku..Teoretycznie za 3ni wejdę w 9 miesiąc kalendarzowy..Jak tylko się podniosę z tego wyra to się będzie działo;-)jak długo siedzę to czuje jak mi dziecko na szyje napiera i boli...Ja obstawiam termin 30.10 ale zobaczymy może dotrwam do 23.11;-)
A co do szkoły rodzenia to bardzo miło wspominam, fajna sprawa. Te spotkania z neonatologiem, fizjoterapeutą, położnymi na ćwiczeniach... super:-)

yplocka to wiem, ze na blastkach się robi te "lepsze" PGD. Tylko czemu nie podają ich na świeżo? ile się czeka na wynik badania PGD? bo może to nie jest parę godzin , tylko dni? No i czy pary decydują się na podanie zarodków, bez wyników PGD w ciemno? Czy to za duże ryzyko?

sykatynka ja zaczęłam 36tc jeszcze musze go skończy w dwupaku..Teoretycznie za 3ni wejdę w 9 miesiąc kalendarzowy..Jak tylko się podniosę z tego wyra to się będzie działo;-)jak długo siedzę to czuje jak mi dziecko na szyje napiera i boli...Ja obstawiam termin 30.10 ale zobaczymy może dotrwam do 23.11;-)
A co do szkoły rodzenia to bardzo miło wspominam, fajna sprawa. Te spotkania z neonatologiem, fizjoterapeutą, położnymi na ćwiczeniach... super:-)

Wez se halloween machnij :) bedzie krwawo i klimatycznie :D

Emi to jest pomysl:-) i jeszcze urodzę syna brzydkiego jak noc:-D będzie szorował zębami po chodniku jak quasimodo. Do tego wszyscy będą mu mówić :" jakie masz piękne długie, kręcone zęby":-D

@annamarie Świń nie było :) A ty dziś w jednym kawałku?
@kate_p7 Czy gil się przynajmniej choć trochę skrócił? Dziękuję ci za otworzenie oczu na grupy krwi. Dobrze wiedzieć jak.kontrolowac przeciwciała. A żaden bialofartuchowy się o tym nie zająknął.
@najki Jak się dziś masz właściwie? Czuję że wraca humorek. Nawet mimo lutego 2017 ; /
@anika Czy minął wczorajszy atak śmiechu? chciałabym. żeby Ci nie minął, za to żeby już plamien nie było :

Dorotka-a ja to jest jak sie "czuje calym soba " ???? bardzo mnie to interesuje,:-):-):-) bo ja czasami czuje ,ze mnie zaraz cos trafi,tez calym soba, o wgryzaniu zarodka nie slyszalam:-)

reklama
Dorota gil się skrócił:-) ale obserwuje u siebie dziwne objawy palić mi się chce:eek:A przecież od stycznia jestem czysta jak łza;-)A ty jak tam, czytałam że się implantacja jakaś zadziała? dzisiaj który 3dpt? więc jest możliwe... ale raczej jutro albo po jutrze powinna być..

Do góry