reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@kate_p7 a dzisiaj 3dpt, blasusia powinna być, bo zaczęła się 6. doba po zaplodnieniu. Czyli jutro lub pojutrze? ok! Zazdroszczę Ci Przemysława, że przetrwałaś z nim te skwary letnie i że już na finishu.
Kate, prowadzę terapię antynikotynową gdybyś kiedyś chciała. 50% moich pacjentów po roku od 12-godzinnej sesji wciąż nie pali, a miałam ich już kilkuset. Odstawiasz fajeczki i się nie męczysz przede wszystkim.
@annamarie Czujesz, że embrionik wysunął ząbki i wbija je w maciczkę, co by się jej przytrzymać. Po czym boi się, że spadnie więc wysuwa pazurki i tak wbija, że dreszczyk elektryczny rozchodzi się po całym ciele i dociera do każdej najmniejszej komórki twojego fizis. Takie coś, proszę Ciebie. Twoja też już ryjek wbija prawoskrętnie moim zdaniem.
Dziewczyny czy Wy bierzecie Acard do implantacji? I czy nie może być zwykła aspiryna?

Ostatnia edycja:
reklama
DorotaMie, dziękuję Ci :* atak śmiechu już trochę mniejszy, ale nadal banan na twarzy, jak pomyślę o porannej przygodzie Anne ;)

Mama nadzieję dziewczyny, że Wasze Kropki zaczęły proces wgryzania i zostaną, gdzie powinny :)

Katę, wizytę mam w piątek i muszę się uczepić myśli, że Kropek mi się wtedy pokaze ponownie, a ja nie zwariuję do tego czasu...
jak waliza spakowana, to jestem spokojna o Ciebie! o fajkach zapomnij! a fuj! Przemek nie polubi nigdy!

Porażka..

Z 7 kumulusów w 6 były komórki...
Dwie zdegenerowane czyli zostały 4, które poddali icsi..

I z tego jest jeden zarodek, który ma dwa przedjądrza..
Jedna, które ma jedno przedjądrze...

I dwie komórki nie mają oznak zapłodnienia... ale zostawiają do jutra..

Już się szykuję do całkowitej porażki, żeby mniej bolało..

kate, te 2 przedjądrza to te oznaczenie 2PN??

Dorota może się skusze na tę terapię po porodzie bo nie chce wrócić do petów :baffled: No i żadna aspiryna ona ma 1000mg kw.acetylosalicylowego a acard 75mg!!!!! Powinno się przyjmować ok.100mg na implantacje.

anika brązy to dobry objaw:-p a do wizyty już niedługo. Myślę, że kryzys zażegnany, ale ssssiiiiii nikomu nie mów.

moniusia tak oznaczenie 2PN, to dwa przedjądrza. Czasem jak jest 1PN to może być wada, a czsem wystarczy później spojrzeć. Bo one nie są wywalane w tym samym czasie, tylko na parę godzin i znikają. Zatem te bez objaw zapłodnienia właśnie mogły już schować PN a jutro się ładnie podzielą..

Moniusia, trzy mam kciuki, by był wśród nich choć jeden, który zamieszka pod Twoim serduchem!!

Dorota, Annę wczoraj rano miała niecodzienna przygode, jeśli nie czytalas tego posta, to nie mogę Ci odmówić tej przyjemności :)

Kate, cccciiiiiii, ale trzymam sie tego!

reklama
Do góry