reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już po wizycie... niestety o wiele lepiej nie zareagowałam..:( 6 pęcherzyków jest (ostatnio 4), ale w przeciwieństwie do poprzedniego razu wszystkie ładne i równe po 16 mm w prawym były 4, w lewym dwa. Ostatnio miałam każdy sobie po 9 mm, 10, 13.. Chociaż tyle.. Jakieś takie ładniejsze były dzisiaj :p Oby jakościowo dobre.. Estradiol 918, ostatnio 680.

Pytałam się czemu tak słabo reaguję, to myślała, że przez amh, ale jak zobaczyła, że mam dobre to tylko powiedziała, że po prostu tak jest, że jestem z tych pań, które bardzo słabo odpowiadają.

Punkcja w poniedziałek, transfer w sobotę (najeczko zapisz) - chyba nie masz jeszcze wyników bety? Chyba, że coś przegapiłam.

Ostatnia edycja:
reklama
Hessiątko przepraszam jeśli złamałam Ci serce:-D następnym razem się poprawie, wybaczysz? prawda?

moniusia a ty jakie dawki teraz dostałaś? menopuru? bo jak 150j to taki normlany wynik chyba, zły nie jest.

anne, oooo - to, to, to ;)

hess,
wiem kochana, tylko, że za tym 1 razem tak szybko się potoczyło, dwie komórki, dwa zarodki, żadnych śnieżynek i też taka klęska, no, ale chociaż dwie do przodu, może będzie ich więcej i zostaną ..

reklama
Do góry