reklama
Już dzwoniłam do dyrektor Invimed. Pojechałam trochę, ale cóż. Moim zdaniem w Invimed g...o potrafią. Dwa razy robili mi in vitro i żadnego z dwoch jajeczek nie zapłodnili Powiedzieli oczywiście, że to moje jaja się nie nadają. Raz zrobiłam in vitro w Invicta i komórka zapłodniła się bez problemu, zarodek dotrwał do 5. doby. Nie zaimplantował się, więc po adopcję zwróciłam się do Invimed bo tu taniej. A jak adoptuję komórki młodej kobiety to i tak pewniaki. Tak myślałam Okazuje się ze Invimed nawet ze zdrowym i LICZNYM materiałem nie potrafi się obejść dobrze i bez szwanku. Dwa zarodki. Co za wynik !!! Miałam czekać do 5. dnia na blastkę, a tu Rokicki rekomenduje podanie embrionów w 2. dobie. Co za ściśnięte ze strachu pośladki!!! dlaczego? Bo blastki prawdopodobnie nie będzie albo będą słabiutkie !!!! i może lepiej, żeby pacjentka tego nie wiedziała Mówią że obejmą mnie kompensacją i że następny program adopcji będę już miała za darmo! A ja im już nie wierzę! Mam głęboko w d....e kolejne adopcje. Bo nie zdecyduje się już na nie. Dość mam. U mnie się już przelało. Przestrzegam dziewczyny przed Invimed – żenujące labo mają. Utopiłam w Invimed ok. 35 tys. zł. Jeśli kiedykolwiek będziecie się zastanawiać czy Invimed czy Invicta - nie wahajcie się chwili. Invicta idealna nie jest, ale przynajmniej cokolwiek tam potrafią.
@kachna Oczywiście że się targuję. Kasy im nie popuszczę Ale moich emocji zaangażowania nadziei – tego mi już nikt nie odda
@kate_p7 Masz Parzemysława z jednej z tych dwóch komórek??? Jakie morfologie miały blastki? Miałaś wszczepione dwa embrio?
@moniusia Dostałam zgoła inna informację. Że przeciętnie odmraża się między 6 a 8 komórek, z czego 4-5 się zapładnia. Podobno mój przypadek to "pech". K..... m..! Invimed chwali się liczbami 68% powodzenia przy biorstwie. Skąd te liczby????? To kłamstwa zwyczajne. jestem pewna.
@sykatynka Absolutnie tak!
@tola Tak, lipa
@kachna Oczywiście że się targuję. Kasy im nie popuszczę Ale moich emocji zaangażowania nadziei – tego mi już nikt nie odda
@kate_p7 Masz Parzemysława z jednej z tych dwóch komórek??? Jakie morfologie miały blastki? Miałaś wszczepione dwa embrio?
@moniusia Dostałam zgoła inna informację. Że przeciętnie odmraża się między 6 a 8 komórek, z czego 4-5 się zapładnia. Podobno mój przypadek to "pech". K..... m..! Invimed chwali się liczbami 68% powodzenia przy biorstwie. Skąd te liczby????? To kłamstwa zwyczajne. jestem pewna.
@sykatynka Absolutnie tak!
@tola Tak, lipa
sykatynka
Fanka BB :)
Dorotka ja w invimedzie straciłam przede wszystkim dwa lata i sporo kasy na 4 iui a nikt nigdy mnie dokładnie nie zbadał, nikt tam nawet nie wykrył problemów z tarczyca czy io... To taśma nastawiona na robienie kasy, rokickiego też znam i szczerze nie cierpię....
stacy
Fanka BB :)
Aniko przede wszystkim nue martw się. Ja tez plamilam, trochę później ale też. Dużo tego masz? Ja jak pojechałam do szpitala od razu na miejscu podano mi 4 tabletki duphastonu. Co ci lekarz powiedział? Może weź?
melissa
Zaangażowana w BB
anika to zapodaj sobie zwiększoną dawkę lutki i dupha? ja jak plamiłam to wiem, że lutki miała 3x2 a duphka nie pamiętam...leż i się nie ruszaj :*
Dorota byłam ciekawa ja to jest z KD ale widzę, że wyje...bka. Uważam, że jak bierzesz 8 to musi być 8 a nie 'zobaczymy'..... Sorry za określenie ale to tak jakbyś kupiła uszkodzony towar a sprzedawca powiedziałby 'takie życie'
walcz kochana!!!!! dla zasady!!!!
a ja...............ja boję się własnych myśli......nakręcam się, że jestem w ciąży, że jest inaczej niż wcześniej, że jest dobrze..........i się kurde boję iść na betę jutro..nie wiem czy nie scykam
Dorota byłam ciekawa ja to jest z KD ale widzę, że wyje...bka. Uważam, że jak bierzesz 8 to musi być 8 a nie 'zobaczymy'..... Sorry za określenie ale to tak jakbyś kupiła uszkodzony towar a sprzedawca powiedziałby 'takie życie'
walcz kochana!!!!! dla zasady!!!!
a ja...............ja boję się własnych myśli......nakręcam się, że jestem w ciąży, że jest inaczej niż wcześniej, że jest dobrze..........i się kurde boję iść na betę jutro..nie wiem czy nie scykam
reklama
Podziel się: