reklama
Hess, tak komercyjnie też są refundowane sama byłam tym zdziwiona
ewix, kciuki również!!! Ja mam mega stresa ...
najki, eh ;/ oby się mylił, tylko nie patrz na niego później, bo w błąd Cię może wprowadzić.. jak mnie :[[[[[[ Ja już na bank nie kupuję testu ^^
ewix, kciuki również!!! Ja mam mega stresa ...
najki, eh ;/ oby się mylił, tylko nie patrz na niego później, bo w błąd Cię może wprowadzić.. jak mnie :[[[[[[ Ja już na bank nie kupuję testu ^^
kate, o ja.. no, ale chociaż tyle. W sumie pytali się mnie czy to pierwsze podejście, ale też coś pytali z poronieniami czy były, bo jak były to się ponoć też nie należą tak to zrozumiałam. No i że powyżej jakiegoś wieku też są nierefundowane.
OlaSzy
Fanka BB :)
kate_p7 - ale się u Ciebie dzieje!! Jednak wierzę, że ostatecznie wszystko będzie dobrze
Powiem Ci, że jakoś po tej wczorajszej wizycie w Novum jestem pozytywnie nastawiona, tzn jakby co do KD też byłam pozytywnie nastawiona, ale cieszę się, że spróbujemy z nową stymulacją, zupełnie inaczej. Oby to pomogło. I lekarka takie dobre wrażenie zrobiła na mnie, przynajmniej po I wizycie ;-)
Dziewczyny, a jak podchodzi się komercyjnie, to leki typu Menopur nadal są refundowane?? Prawda??
najki - Ty to lubisz się katować. Tak jak pisze kate, robisz sobie z mózgu kalafiora. Po co te sikańce?.....One prawdy Ci nie powiedzą. Robisz raz betę i koniec.....a tak.....nadal nic nie wiesz, bo zaczyna się gdybanie, że może za wcześnie, może za mało czuły, MOŻE....
Hess mam jeszcze w lodówce całe opakowanie Menopuru, które kupiłam w refundowanej cenie (ta mniejsza dawka) - jedyne co, to otworzyłam pudełko, bo zastanawiałam się czy to to samo co ta większa dawka czy mam wszystko razem pomieszać, ale leki są w próżniowym opakowaniu - więc jak coś, chętnie Ci odsprzedam po tej niskiej cenie. Mi i tak się już nie przyda, a data przydatności jest chyba do połowy 2016.
Ech, faktycznie, doczytałam na MZ, że te leki wszystkie to refundacja do 3 cykli jest. Moja radość nieco już osłabła, no ale.......
Tak więc DZIEWCZYNY, jeśli Wam już leki (z refundacją) są nie potrzebne, a macie nie napoczęte i ważną datą do użycia to ja chętnie je odkupie (jak już zacznę leczenie i będę wiedziała jakie leki mam brać). ;-)
Tak więc DZIEWCZYNY, jeśli Wam już leki (z refundacją) są nie potrzebne, a macie nie napoczęte i ważną datą do użycia to ja chętnie je odkupie (jak już zacznę leczenie i będę wiedziała jakie leki mam brać). ;-)
reklama
Hej! Mąż dziś oddał materiał do ostrzykania moich 8 adoptowanych komóreczek. Zażyczyłam sobie transfer dopiero w 5. dobie, czyli... proszę wpisać na wtorek transfer @najki test 9dpt ... to nie mogłaś już zrobić badań krwi? testy z tego co wiem mniej czułe są.
Dziewczyny, no nie wiem czy decydować się na dwie sztuki, bo znając moje szczęście to od razu będę mieć bliźniaki. A ja dwóch klonów kurczę nie chcę :-O Zobaczymy jak się embrioniki rozwiną. Może wszczepię sobie dwa ale o różnej morfologii np AA i BB ??...A jeden z kolei... boję się, że z implantacji będą nici. Kolejnych prób nie wydolę finansowo. Czekam na info jutro ile komóreczek się rozmroziło i ile udało się w ogóle zapłodnić.
@Kate_p7 a propos twoich problemów, poleciłabym ci kogoś... to lekarka medycyny tradycyjnej i chińskiej zarazem. Leczy ziołami. Znam ją od 20 lat i jest świetna. W sprawach ciążowych – rewelacyjna. Niejedna trudna ciąża znalazła się w jej rękach. Myślę, że będzie ci w stanie pomóc. Magda Wdowiak - znasz?
@Hess Jakie ty masz AMH, że od razu zaproponowali ci KD? Widzę w twoim opisie że dwukrotnie zarodkow nie było, ale był też jeden BB. Jaki teraz protokół. Krótki z antagonistą?
Dziewczyny, no nie wiem czy decydować się na dwie sztuki, bo znając moje szczęście to od razu będę mieć bliźniaki. A ja dwóch klonów kurczę nie chcę :-O Zobaczymy jak się embrioniki rozwiną. Może wszczepię sobie dwa ale o różnej morfologii np AA i BB ??...A jeden z kolei... boję się, że z implantacji będą nici. Kolejnych prób nie wydolę finansowo. Czekam na info jutro ile komóreczek się rozmroziło i ile udało się w ogóle zapłodnić.
@Kate_p7 a propos twoich problemów, poleciłabym ci kogoś... to lekarka medycyny tradycyjnej i chińskiej zarazem. Leczy ziołami. Znam ją od 20 lat i jest świetna. W sprawach ciążowych – rewelacyjna. Niejedna trudna ciąża znalazła się w jej rękach. Myślę, że będzie ci w stanie pomóc. Magda Wdowiak - znasz?
@Hess Jakie ty masz AMH, że od razu zaproponowali ci KD? Widzę w twoim opisie że dwukrotnie zarodkow nie było, ale był też jeden BB. Jaki teraz protokół. Krótki z antagonistą?
Podziel się: