reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sykatynka ja miałam przesilenie z 1/2 trymestr i 2/3 zle samopoczucie i wszystkie dolegliwości na raz :D teraz leci 28 tydzien i juz super jest :) jakos sie dokulamy do konca !!

Kate, oby czas do magicznego tygodnia szybko zleciał, choć coś mam przeczucia, ze bedzie CI się niemiłosiernie ciągnąć. leż grzecznie i nie ruszaj żadnej roboty!! bo na tyłęk dostaniesz :p

niech już będzie sobota!!!!

Ale naskrobałyście dzisiaj ;-)

Tak więc betę robię w piątek..booo pracuje teraz na drugie zmiany i nie chce zrobić badania rano, a z wynikiem czekać do późnego wieczora.
A w pracy już raz sprawdziłam wynik i skończyło się rykiem i rozpaczą, bo się nie udało...nie chcę i nie mogę sobie pozwolić na takie coś.
Więc w piątek na spokojnie :happy:
Ale kupiłam sikacza :szok: korci mnie żeby rano go zrobić. Zobaczymyyy

kate WITAMY ponownie! :-D
kachna84 cudowne wieści! GRATULUJĘĘĘĘ jeszcze raz! :) :)
Hess super, że wracasz do gry :) powodzenia! Dorota Tobie również! :)
kropka a Ty wypocznij, wygrzej dupkę i też bierz się do roboty ;)

niebajko, frut jak tam u Was po wizytach??? przegapiłam coś? emi a u Ciebie co tam?

PAŹDZIERNIK:

16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
17: melissa - wysoka beta!
17: anika11 - wizyta pęcherzykowa :)
17 lub 20: DorotaMie - transfer :)
19: najki - weryfikacja po crio
19: annemarie - crio :)
21: Aisha_23 - podglądanie maleństwa :)
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)

LISTOPAD:

04: kachna84 - wizyta kontrolna

ewikewik - transfer
yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)

Ostatnia edycja:
Ano u położnej wszystko ok - macala macala wymacala wysokie dno macicy, tłumaczyłam jej ze mam za duzo wod płodowych to nie słucha - wiec sobie wiek ciazy na podstawie dna macicy ocenia ... Spoko :)
Za 3 tygodnie mam z nia spotkanie i bedziemy przerabiać karmienie piersią i pielęgnacje noworodka bo niby ma byc kurs w grudniu sle to sie okaze ;/ wiec msm spotkania z położna 1:1 - bede sie edukować !

Dziewczyny. Podchodzę do in vitro z KD na naturalnym cyklu. Jutro o 10 M oddaje swoich zawodników do ostrzelania jajeczek dawczyni :) W sobotę albo we wtorek przyjmę do brzucha embrionik albo dwa embrioniki. Sama jeszcze nie wiem. Mam trudność z podjęciem tej decyzji.

@Kachna84 Słońce po burzy :))) Gratuluję, kochana.
@annamarie Stara gwardia nie umiera :) co u Ciebie?
@Emenems Żadnej absolutnie samowolki już nie będzie :)))
@Hess Trzymajmy za siebie kciuki :)
@najki Wpisz mi może jutro. IMSI z KD Yuuuhhhuuuuuuu!!!!

reklama
Do góry