reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sykatynka ja miałam przesilenie z 1/2 trymestr i 2/3 zle samopoczucie i wszystkie dolegliwości na raz :D teraz leci 28 tydzien i juz super jest :) jakos sie dokulamy do konca !!

Kate, oby czas do magicznego tygodnia szybko zleciał, choć coś mam przeczucia, ze bedzie CI się niemiłosiernie ciągnąć. leż grzecznie i nie ruszaj żadnej roboty!! bo na tyłęk dostaniesz :p

niech już będzie sobota!!!!

Ale naskrobałyście dzisiaj ;-)

Tak więc betę robię w piątek..booo pracuje teraz na drugie zmiany i nie chce zrobić badania rano, a z wynikiem czekać do późnego wieczora.
A w pracy już raz sprawdziłam wynik i skończyło się rykiem i rozpaczą, bo się nie udało...nie chcę i nie mogę sobie pozwolić na takie coś.
Więc w piątek na spokojnie :happy:
Ale kupiłam sikacza :szok: korci mnie żeby rano go zrobić. Zobaczymyyy

kate WITAMY ponownie! :-D
kachna84 cudowne wieści! GRATULUJĘĘĘĘ jeszcze raz! :) :)
Hess super, że wracasz do gry :) powodzenia! Dorota Tobie również! :)
kropka a Ty wypocznij, wygrzej dupkę i też bierz się do roboty ;)

niebajko, frut jak tam u Was po wizytach??? przegapiłam coś? emi a u Ciebie co tam?

PAŹDZIERNIK:

16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
17: melissa - wysoka beta!
17: anika11 - wizyta pęcherzykowa :)
17 lub 20: DorotaMie - transfer :)
19: najki - weryfikacja po crio
19: annemarie - crio :)
21: Aisha_23 - podglądanie maleństwa :)
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)

LISTOPAD:

04: kachna84 - wizyta kontrolna

ewikewik - transfer
yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)

Ostatnia edycja:
Ano u położnej wszystko ok - macala macala wymacala wysokie dno macicy, tłumaczyłam jej ze mam za duzo wod płodowych to nie słucha - wiec sobie wiek ciazy na podstawie dna macicy ocenia ... Spoko :)
Za 3 tygodnie mam z nia spotkanie i bedziemy przerabiać karmienie piersią i pielęgnacje noworodka bo niby ma byc kurs w grudniu sle to sie okaze ;/ wiec msm spotkania z położna 1:1 - bede sie edukować !

Dziewczyny. Podchodzę do in vitro z KD na naturalnym cyklu. Jutro o 10 M oddaje swoich zawodników do ostrzelania jajeczek dawczyni :) W sobotę albo we wtorek przyjmę do brzucha embrionik albo dwa embrioniki. Sama jeszcze nie wiem. Mam trudność z podjęciem tej decyzji.

@Kachna84 Słońce po burzy :))) Gratuluję, kochana.
@annamarie Stara gwardia nie umiera :) co u Ciebie?
@Emenems Żadnej absolutnie samowolki już nie będzie :)))
@Hess Trzymajmy za siebie kciuki :)
@najki Wpisz mi może jutro. IMSI z KD Yuuuhhhuuuuuuu!!!!

reklama
Do góry