reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc kobitki:-)

niedziela zaczyna sie od dobrych wiesci,to tygryski lubia najbardziej:-)

Aisha ten cien cienia ,to poczatek cudownych wiesci:tak:

Beta dopiero rosnie,test z moczu nie calonocnego (doczytalam)no i pytanie jakiej czulosci? Fakt jest ,ze bez Bety by nawet cien nie wyszedl,wiec kochana trzymamy dalej kciuki,ja dodatkowo kolana,moge caly dzien:-)bo sobie naderwalam miesien i sie prawie ruszac nie moge, moze chociaz tutaj sie przydam, TRZYMAM ZA WSZYSTKIE:-D

Annemarie co się stało Bidulko? :( Dzięki za miłe słowa Dziewczyny! Zobaczymy co to będzie dalej! A ja dalej nie wiem co z moją Złotą Piątką Maluchów pozostałych...wrrrr! Sama się dowiem we wtorek na becie. Wiecie co? Mam nadzieję, że beta będzie 3cyfrowa, bo przy 2cyfrowej miałam niepowodzenie....

Dzień dobry bardzoo J
Jak cudnie wejść tutaj i czytać takie informacje dziewczyny październik zaczął się bombowo oby tak dalej !!!!
Gagusia może lepiej się nie doszukiwać objawów , jak czytamy co dziewczyny Pisza to różnie bywa niektóre miały objawy i nic z tego inne zaś nie miały objawow i kropek został albo na odwrót także lepiej się chyba nie nakręcać w żadna stronę Także zaciskam kciuki i mam nadzieje ze brak objawów będzie dobrym znakiem !!!!!!!!!!!!!
Aisha !!!!! oby cień okazał się wysoka betą &&&&&&&&&&&
Anemarie co ty nawyrabiałaś z ta noga boroczku ????
Najki ten rok jeszcze zakończymy z przytupem :D nie może być inaczej ikoniec !!!!!!!
Bety oby historia się powtórzyła !!!!

fruit oby kochana :* oby! ;-)
aisha powoli, nieśmiało...ale gratuluję! :) no i czekamy na wysoką betę!

jakieś aktualizacje w kalendarzu ;) ???

PAŹDZIERNIK:

05: kachna84 - kontrola po udanym transferze :)
05: gagusia050 - druga weryfikacja - trzymamy kciuki za bętę!
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
06: najki - criotransfer
06: Aisha_23 - wysoka beta:)
07: anika11 - wysoka beta!
07: Aisha_23 - wysoka beta!
08: annemarie - wizyta kontrolna przed crio
09: gagusia050 - III weryfikacja i wysoka beta!
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
21: Bety72 - podglądanie endo (19dc)

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Bety72 - criotransfer (20.11?)

Dla chętnych - do poczytania ;)
Raport podsumowujący pacjencki monitoring nad polskimi ośrodkami leczenia niepłodności. | Stowarzyszenie na Rzecz Leczenia Niepłodności i Wspierania Adopcji

Ostatnia edycja:
Aisha, powiem szczerze ,ze nic nie zrobilam...;-)ja niewinna jak Boga kocham.W zeszla niedziele bylismy na grzybach,wrocilsmy do domu i bylo po jabkach,a raczej po grzybach.:-(no i tak kustykam,do piatku znowu w chacie,jak nie bedzie lepiej nastepny tydzien zwolnienia,potem crio,,a moze bede w ciazy,pojde do szefa i wyleja mnie z pracy:-):-D:-):-D:-)dawno mnie juz tam nie widzieli.

Aisha, no widzisz jakbys miala test 10 to pewno byloby lepiej widac,ale jesli ten ci wyszedl w ciagu 5 min,a nie po 20 to jestes w ciazy:-)

A ja sie ciesze jak glupia na moj transfer,jak trzeba bedzie to i na kolanach tam pojde:-D:-D:-D

Fruit nie będę dziękować żeby nie zapeszyć.. chociaż szczerze mówiąc ciężko mi uwierzyć, że jeszcze może być dobrze.. po tylu niepowodzeniach :no:
najki 9 będę miała III weryfikację więc możesz mnie dorzucić do kalendarza... może z waszą pomocą jakoś się uda :-)

reklama
Cześć dziewczynki.
Asieńko moja wymiatasz :-D Tym razem jesteś pierwsza i bardzo się z tego cieszę.:tak:
Gogusia witaj. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&

Najki wysłałam Ci info o dopiskę w kalendarzu. Swoją drogą jakiś ubogi ten kalendarz się zrobił bo był zastój w ciężarówach a te co są to już pokaźne brzuszki mają :-D

Miłej niedzieli. Buziaki

Do góry