reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki..ja we wtorek mialam 6 transfer..i mam nadzieje ze tym razem sie uda bo ile mozna czekac na to upragnione szczescie..tez juz powoli lapie dola bo nie mam zadnych oznak..zawsze bolal brzuszek a teraz nic..5 transfer zaskoczyl ale beta zaczela spadac wiec.musialam walczyc dalej..jestem w programie rządowym i to bylo moje ostaatnie podejscie..podali mi 2 mrożaczki 2bb i 3bb..jutro mam 2 weryfikacje i boje sie wynikow..pozdrawiam

Gagusia brak objawów to na pewno dobry objaw :) Wiem, że ciężko czekać, gonitwa myśli, strach, co będzie... Wierzę, że coś się zadziało skoro jest inaczej niż wcześniej, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gagusia - nic mądrego nie powiem oprocz tego, ze transfer transferowi nie równy i kazdy ma inne objawy po.

Najwazniejsze to uwierz ze to TEN raz :)

Dziewczynki jutro mam II weryfikacje..myślicie że w 6 dniu po transferze beta moze byc dodatnia? jestem w programie rządowym i wcześniej nie brałam weryfikacji ale teraz podczas ostatniego podejscia chce miec poczucie ze.zrobilam wszystko:-)

Zarodki 5 dniowe- 2bb i 3bb..progesteron w 3 dpt 78,82 ng/ml , estradiol 972,63 pg/ml...jutro az sie boje isc na te badania..teraz 6 transfer..wczesniej 2 ciaże pozamaciczne, jedno poronienie..zaczynam.myslec że chyba bycie mamą nie jest mi daneT_T

Gagusia uwierz w swoje maluszki :) 3mam mocno kciuki za Ciebie!

A u mnie zrobiony sikaniec, tylko mocz dopiero trzymany od 2:30 ;) CIEŃ CIENIA, ale mąż widzi i koleżanki też...nie czas na radości, ale usmiech się pojawił :) We wtorek beta, jutro sikanca powtórzę. Będę spokojniejsza dopiero po drugiej becie no i usg oczywiście. Dalej trzymajcie kciuki pięknie proszę!

reklama
Do góry