reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki..ja we wtorek mialam 6 transfer..i mam nadzieje ze tym razem sie uda bo ile mozna czekac na to upragnione szczescie..tez juz powoli lapie dola bo nie mam zadnych oznak..zawsze bolal brzuszek a teraz nic..5 transfer zaskoczyl ale beta zaczela spadac wiec.musialam walczyc dalej..jestem w programie rządowym i to bylo moje ostaatnie podejscie..podali mi 2 mrożaczki 2bb i 3bb..jutro mam 2 weryfikacje i boje sie wynikow..pozdrawiam

Gagusia brak objawów to na pewno dobry objaw :) Wiem, że ciężko czekać, gonitwa myśli, strach, co będzie... Wierzę, że coś się zadziało skoro jest inaczej niż wcześniej, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gagusia - nic mądrego nie powiem oprocz tego, ze transfer transferowi nie równy i kazdy ma inne objawy po.

Najwazniejsze to uwierz ze to TEN raz :)

Dziewczynki jutro mam II weryfikacje..myślicie że w 6 dniu po transferze beta moze byc dodatnia? jestem w programie rządowym i wcześniej nie brałam weryfikacji ale teraz podczas ostatniego podejscia chce miec poczucie ze.zrobilam wszystko:-)

Zarodki 5 dniowe- 2bb i 3bb..progesteron w 3 dpt 78,82 ng/ml , estradiol 972,63 pg/ml...jutro az sie boje isc na te badania..teraz 6 transfer..wczesniej 2 ciaże pozamaciczne, jedno poronienie..zaczynam.myslec że chyba bycie mamą nie jest mi daneT_T

Gagusia uwierz w swoje maluszki :) 3mam mocno kciuki za Ciebie!

A u mnie zrobiony sikaniec, tylko mocz dopiero trzymany od 2:30 ;) CIEŃ CIENIA, ale mąż widzi i koleżanki też...nie czas na radości, ale usmiech się pojawił :) We wtorek beta, jutro sikanca powtórzę. Będę spokojniejsza dopiero po drugiej becie no i usg oczywiście. Dalej trzymajcie kciuki pięknie proszę!

reklama
Do góry