reklama
Bety72
Fanka BB :)
Bety powtarzasz betę? czy odstawiłaś już leki..?
Lekarz kazał odstawić więc czekam na @ wredną jedną. Mam się zgłosić pod koniec cyklu na podglądanie środeczka czy tam nic nie przeszkadza i w następnym cyklu crio. Także myślę, że druga połowa listopada. Może uda się ten rok skończyć porządnie bo zaczął się fatalnie.
Witam nowe dziewczyny i gratuluje Efcia:-) Fajnie tu jest - mówię Wam.
najki
Dla mnie to jest najgorszy rok w życiu...same nieszczęścia :-(
Czekam aż w końcu się to odmieni.
Liczę, że magiczna odmiana zacznie się już we wtorek;-)
Bety kciukasy za kolejne - udane podejście!:*
Miłego dnia babeczki
Czekam aż w końcu się to odmieni.
Liczę, że magiczna odmiana zacznie się już we wtorek;-)
Bety kciukasy za kolejne - udane podejście!:*
Miłego dnia babeczki
Ostatnia edycja:
najki
U mnie ani bociany, które widziałam przy pierwszym podejściu, ani forumowy kalendarz...ani tymbarkowy kapsel "teraz Twoja kolej" - NIE POMOGŁY
Więc teraz - nie chce żadnych zabobonów - ma się udać i już! Bo kuźwa cierpliwość mi się kończy..
Więc teraz - nie chce żadnych zabobonów - ma się udać i już! Bo kuźwa cierpliwość mi się kończy..
Bety72
U mnie pierwszy był mega szczęśliwy, drugi skończył się źle:-(A teraz będzie 5-ty
Na szczęście przed chwilką przyszła mazepa @ i umówiłam się na 21.10 na monitoring cyklu poprzedzającego cykl w którym odbędzie się transfer i mam nadzieję, że moje jajca popękają i nic nie zostawią po sobie i w grudniu tak jak 4 lata temu (13.12 o godz. 13:13) dowiem się, że zostanę po raz drugi mamusią
Na szczęście przed chwilką przyszła mazepa @ i umówiłam się na 21.10 na monitoring cyklu poprzedzającego cykl w którym odbędzie się transfer i mam nadzieję, że moje jajca popękają i nic nie zostawią po sobie i w grudniu tak jak 4 lata temu (13.12 o godz. 13:13) dowiem się, że zostanę po raz drugi mamusią
reklama
Bety72
Hej, witam nowe dziewczynki, i te, które są staro/nowe jak ja u mnie 8dpt, miałam dziś robić sikańca, ale mam wesele i wolę sobie klimatu nie psuć...zrobię jutro rano choć myślę, że nic z tego...mam takie przeczucia i odczucia. Miłego weekendu dla wszystkich!
Asieńko przeczucia, odczucia i różne inne bzdety schowaj głęboko do szafy. Mam nadzieję, że paznoty już pomalowane, Madzia wystrojona, R ogolony ;-)
BAWCIE SIĘ DOBRZE!!!!
Podziel się: