reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
bety które to dpt?

nanah jak 6komórkowe zarodki to chyba z 3doby? kiedy były zamrożone 3 czy 5 doba? Ja zarodki są z 5 doby, w co wątpię po ilości blastomerów, to raczej kiepsko to rokuje. A jak są z 3 doby to najwcześniej bete możesz zrobić w 8dpt, a ja nawet zrobiłabym w 9dpt, bo zarodek rozwija się wolniej od przeciętnej. Ale to jeszcze nic nie znaczy a jakiej klasy? A,B, C..?

zamrożone w 3 dobie ale nie wiem jakiej klasy... nie powiedziano mi. Ale czy nie powinno już coś wyjść gdybym była w ciąży? w poprzedniej ciąży miała 6 i 8 kom świeżaczki z 3 doby i 8dpt miałam betę jakoś 78

Bety :((( po kalendarzu widzę, że powinnaś później testować! może za wcześnie?

Nanah, powtórz betę za dwa dni!

Kate, no tak to czasem jest, że niektóre dzieciaczki od razu naszą sympatię zyskują :) ja w każdej klasie mam swoich ulubieńców, ale staram się ich nie faworyzować, no i zasady równe dla wszytskich! i jakoś chłopcy mnie bardziej urzekają - dziewczynki bardziej analizują, podlizują się (!), kłócą, fochami strzelają.... a chłopaki na luzaka, spontanicznie, rezolutnie, z jajem :) i tak uwielbiam! aktualnie kilku czwartoklasistów skradło mi serce :D

nanah po zarodkach 3dniowych nie da się rokować czy będzie to wczesna blastka i wtedy beta pojawi się najwcześniej 8dpt. Czy już wychodząca z otoczki i wtedy 7dpt beta już może być. Twój zarodek był mrożony, do tego ma 6 a nie 8 blastomerów. Wiec nie ma co porównywać. Jeszcze nic nie znaczy taka niska beta. Pojutrze na 100% już nic dobrego z tego nie wyjdzie jak beta będzie 0.

ps. dpt podawałam według zarodków 3 dniowych, a nie blastek. Dla ET w 5 dobie to 6/5dpt.

reklama
Do góry