Witam wszystkich. czy beta w 7 dniu po transferze <0,1 oznacza brak ciąży?? czy jest jeszcze szansa? miałam transfer 6 komórkowych mrozaczków.
reklama
bety które to dpt?
nanah jak 6komórkowe zarodki to chyba z 3doby? kiedy były zamrożone 3 czy 5 doba? Ja zarodki są z 5 doby, w co wątpię po ilości blastomerów, to raczej kiepsko to rokuje. A jak są z 3 doby to najwcześniej bete możesz zrobić w 8dpt, a ja nawet zrobiłabym w 9dpt, bo zarodek rozwija się wolniej od przeciętnej. Ale to jeszcze nic nie znaczy a jakiej klasy? A,B, C..?
nanah jak 6komórkowe zarodki to chyba z 3doby? kiedy były zamrożone 3 czy 5 doba? Ja zarodki są z 5 doby, w co wątpię po ilości blastomerów, to raczej kiepsko to rokuje. A jak są z 3 doby to najwcześniej bete możesz zrobić w 8dpt, a ja nawet zrobiłabym w 9dpt, bo zarodek rozwija się wolniej od przeciętnej. Ale to jeszcze nic nie znaczy a jakiej klasy? A,B, C..?
zamrożone w 3 dobie ale nie wiem jakiej klasy... nie powiedziano mi. Ale czy nie powinno już coś wyjść gdybym była w ciąży? w poprzedniej ciąży miała 6 i 8 kom świeżaczki z 3 doby i 8dpt miałam betę jakoś 78
anika11
Fanka BB :)
Bety (( po kalendarzu widzę, że powinnaś później testować! może za wcześnie?
Nanah, powtórz betę za dwa dni!
Kate, no tak to czasem jest, że niektóre dzieciaczki od razu naszą sympatię zyskują ja w każdej klasie mam swoich ulubieńców, ale staram się ich nie faworyzować, no i zasady równe dla wszytskich! i jakoś chłopcy mnie bardziej urzekają - dziewczynki bardziej analizują, podlizują się (!), kłócą, fochami strzelają.... a chłopaki na luzaka, spontanicznie, rezolutnie, z jajem i tak uwielbiam! aktualnie kilku czwartoklasistów skradło mi serce
Nanah, powtórz betę za dwa dni!
Kate, no tak to czasem jest, że niektóre dzieciaczki od razu naszą sympatię zyskują ja w każdej klasie mam swoich ulubieńców, ale staram się ich nie faworyzować, no i zasady równe dla wszytskich! i jakoś chłopcy mnie bardziej urzekają - dziewczynki bardziej analizują, podlizują się (!), kłócą, fochami strzelają.... a chłopaki na luzaka, spontanicznie, rezolutnie, z jajem i tak uwielbiam! aktualnie kilku czwartoklasistów skradło mi serce
Bety72
Fanka BB :)
9dpt więc się nie łudzę
nanah po zarodkach 3dniowych nie da się rokować czy będzie to wczesna blastka i wtedy beta pojawi się najwcześniej 8dpt. Czy już wychodząca z otoczki i wtedy 7dpt beta już może być. Twój zarodek był mrożony, do tego ma 6 a nie 8 blastomerów. Wiec nie ma co porównywać. Jeszcze nic nie znaczy taka niska beta. Pojutrze na 100% już nic dobrego z tego nie wyjdzie jak beta będzie 0.
ps. dpt podawałam według zarodków 3 dniowych, a nie blastek. Dla ET w 5 dobie to 6/5dpt.
ps. dpt podawałam według zarodków 3 dniowych, a nie blastek. Dla ET w 5 dobie to 6/5dpt.
reklama
Podziel się: