reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Paniom, Dzień Dobry
Poczytałam wczorajsze posty o rokowanych gabarytach pociech i ryknęłam takim śmiechem, że kot mój dachowiec spłoszony uciekł z łóżka. Piękne teksty! Dzięki :) Równie miłego początku dnia wszystkim :) tym z wysokimi betami i tym w troskach też :) Całusy :)))

reklama
Dzieki Kate:) zrobie posiew po wizycie u gina jutro. Zobaczymy co jeszcze on powie, ale mam pojedyncze bakerie w moczu, wiec wypadałoby.

Emi ale my mialysmy po 3 dawki wiec luzno, mozna bylo sobie olac. Ja tez mialam 300 mg. A tutaj dawek dwie, wiec nerwica większa jak Kropkowi mozr czegos zabraknac;)

No ja kumam tylko mi nikt nie mowil ze co 8 godzin tylko 3 razy dziennie wiec jsk komara przecięłam to mialm i 14 godzin przerwy miedzy ostatnia a pierwsza nastepnego dnia :D
Pozatym wiesz, brałam bo brałam ale nigdy ciazy nie było to sie tak nie wierzyło ze to cos da

No chyba nie ... Widocznie :D skoro kopie i pływa :p

Ja brałam małe dawki do 14 tygodnia, pierwsze dwa 3x100, potem jak test wyszedł pozytywny to brałam 2x100 rano wieczorem, po południu 50, a ostatnie dwa tygodnie jakos 3x50 potem 2x 50 cos tskiego

Hahahahah a moze przegapilam trojaczki :D

A tak na serio to zcpwrspektywy czasu wiem ze my po ivf jestesmy najbardziej zdyscyplinowane wiec nie zarzucajcie sobie ze godzina cos w ta czy w ta.. Trzrba po prostu wierzyć w kropka i tez niepotrzebnie sie nie stresowac

dzień dobry :)

WRZESIEŃ:

30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem

PAŹDZIERNIK:

01:
fruitofhope - usg
01:
kate_p - kontrola szyjki
02: efcia83 - wysoka beta!
03: Bety - wysoka beta!:)
03: Aiska_23 - dwie krechy na teście
05: kachna84 - kontrola po udanym transferze :)
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
06: najki - criotransfer
07: anika11 - wysoka beta!
07: Aisha_23 - wysoka beta!
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!

stacy - jak tam wczorajsza kontrola???
bubu - przyjemnych widoków :)
kropka - bardzo mi przykro :( dużo sił Ci życzę! zabieraj M na urlop i odetchnijcie głęboko - relaks przed kolejnym podejściem zdecydowanie wskazany :)
najki bierz wolne albo L4 kropek, albo kropkowa ważniejszy:-p albo wrzuć na luz i pozytywne nastawienie. Mój kropek nie takie rzeczy potrafi, co to dla niego implantcja:-p
kropek najważniejszy - wiadomo..ale nie jestem w stanie co miesiąc, przy kolejnej próbie brać tygodnia urlopu czy L4 :( Chciałabym..no ale się nie da :(
Przy pierwszym podejściu - siedziałam w domu i nie poszło, przy drugim pracowałam, ale rozsądnie...bez dźwigania, bez przemęczania się - i też nie poszło :( Dzień transferu mam wolny, kolejny też spróbuję wysępić, później jeden dzień pójdę do roboty i znów wolne. Mam nadzieję, że wystarczy...już mam wyrzuty sumienia, że nie robię "wszystkiego", żeby mu pomóc ale myślę sobie...że normalnie jak kobiety zachodzą w ciążę, to nie wiedzą o tym...żyją normalnie i się udaje. Co ma być to będzie. Wierzę, że tym razem kropek da radę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry