reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Paniom, Dzień Dobry
Poczytałam wczorajsze posty o rokowanych gabarytach pociech i ryknęłam takim śmiechem, że kot mój dachowiec spłoszony uciekł z łóżka. Piękne teksty! Dzięki :) Równie miłego początku dnia wszystkim :) tym z wysokimi betami i tym w troskach też :) Całusy :)))

reklama
Dzieki Kate:) zrobie posiew po wizycie u gina jutro. Zobaczymy co jeszcze on powie, ale mam pojedyncze bakerie w moczu, wiec wypadałoby.

Emi ale my mialysmy po 3 dawki wiec luzno, mozna bylo sobie olac. Ja tez mialam 300 mg. A tutaj dawek dwie, wiec nerwica większa jak Kropkowi mozr czegos zabraknac;)

No ja kumam tylko mi nikt nie mowil ze co 8 godzin tylko 3 razy dziennie wiec jsk komara przecięłam to mialm i 14 godzin przerwy miedzy ostatnia a pierwsza nastepnego dnia :D
Pozatym wiesz, brałam bo brałam ale nigdy ciazy nie było to sie tak nie wierzyło ze to cos da

No chyba nie ... Widocznie :D skoro kopie i pływa :p

Ja brałam małe dawki do 14 tygodnia, pierwsze dwa 3x100, potem jak test wyszedł pozytywny to brałam 2x100 rano wieczorem, po południu 50, a ostatnie dwa tygodnie jakos 3x50 potem 2x 50 cos tskiego

Hahahahah a moze przegapilam trojaczki :D

A tak na serio to zcpwrspektywy czasu wiem ze my po ivf jestesmy najbardziej zdyscyplinowane wiec nie zarzucajcie sobie ze godzina cos w ta czy w ta.. Trzrba po prostu wierzyć w kropka i tez niepotrzebnie sie nie stresowac

dzień dobry :)

WRZESIEŃ:

30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem

PAŹDZIERNIK:

01:
fruitofhope - usg
01:
kate_p - kontrola szyjki
02: efcia83 - wysoka beta!
03: Bety - wysoka beta!:)
03: Aiska_23 - dwie krechy na teście
05: kachna84 - kontrola po udanym transferze :)
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
06: najki - criotransfer
07: anika11 - wysoka beta!
07: Aisha_23 - wysoka beta!
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!

stacy - jak tam wczorajsza kontrola???
bubu - przyjemnych widoków :)
kropka - bardzo mi przykro :( dużo sił Ci życzę! zabieraj M na urlop i odetchnijcie głęboko - relaks przed kolejnym podejściem zdecydowanie wskazany :)
najki bierz wolne albo L4 kropek, albo kropkowa ważniejszy:-p albo wrzuć na luz i pozytywne nastawienie. Mój kropek nie takie rzeczy potrafi, co to dla niego implantcja:-p
kropek najważniejszy - wiadomo..ale nie jestem w stanie co miesiąc, przy kolejnej próbie brać tygodnia urlopu czy L4 :( Chciałabym..no ale się nie da :(
Przy pierwszym podejściu - siedziałam w domu i nie poszło, przy drugim pracowałam, ale rozsądnie...bez dźwigania, bez przemęczania się - i też nie poszło :( Dzień transferu mam wolny, kolejny też spróbuję wysępić, później jeden dzień pójdę do roboty i znów wolne. Mam nadzieję, że wystarczy...już mam wyrzuty sumienia, że nie robię "wszystkiego", żeby mu pomóc ale myślę sobie...że normalnie jak kobiety zachodzą w ciążę, to nie wiedzą o tym...żyją normalnie i się udaje. Co ma być to będzie. Wierzę, że tym razem kropek da radę.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry