reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

bety kurcze były dwa człowieki, może beta pojawi się później, albo produkowana zaczyna być dopiero dzisiaj. Ja myslę, ze 12dpt to już musi cos być... ale nie rokuje to dobrze. Jednak one sa dwa, może jeden się zaimplantował, drugi jest w trakcie i beta jest blokowana, za 48h już powinno cos być, wręcz musi.

reklama
Dzięki za słowa otuchy.... i tak nie mam wyjścia więc zaczekam ale jakoś nadzieja mnie opuściła... teraz to bardziej mój M mówił, że na pewno jestem w ciąży.
Bety.. trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-)

a nieeeee, to za wcześnie
ja miałam niska betę w 9dpt i kazali mi jeszcze powtarzać w 11dpt
Na bank będzie mi kazał robić jeszcze raz. Tylko po co ładować teraz ogromne dawki prg bo spadł mocno jak uważam, że to nic nie da a jedynie przedłuży oczekiwanie na @. W 9dpt beta nie powinna być taka niska. Nic czekam co mi dr odpiszę ale teraz jak tak myślę to miałam 9 zarodków, dwa podali a do piątej doby przetrwały 3 więc to może czynnik męski i te dwa by nie przetrwały i dlatego się nie zaimplementowały. Zobaczymy

A tak poza tym... z objawów ciążowy -nieciążowych... mam baaardzo duże sutki i dość duże bolące piersi.... takie sutki miałam jak byłam w ciąży. Mocno widoczne żyły na piersiach i bolące podbrzusze... dzisiaj rano tak mnie bolało że pobiegłam do ubisia bo już myślałam, że dostałam @. Ale nic. Teraz siedzę w pracy i boli mnie cała miednica?.. krzyż... ciężko mi wysiedzieć. Poza tym lekkie mulenie od trzech dni ok godz 18-20,00

Moje pytanie. Czy takie rewelacje może zafundować mi Duphaston i estrofem?

Na bank będzie mi kazał robić jeszcze raz. Tylko po co ładować teraz ogromne dawki prg bo spadł mocno jak uważam, że to nic nie da a jedynie przedłuży oczekiwanie na @. W 9dpt beta nie powinna być taka niska. Nic czekam co mi dr odpiszę ale teraz jak tak myślę to miałam 9 zarodków, dwa podali a do piątej doby przetrwały 3 więc to może czynnik męski i te dwa by nie przetrwały i dlatego się nie zaimplementowały. Zobaczymy

FUUUUUCK :(((((((( no wiem
ale masz huśtawę :(
przytulam

Bety :( niska trochę...dobrze nie wróży, ale poczekaj. Może urośnie. Bardzo mocno trzymam za to kciuki!
Nanah za Twojego kropka również kciuki! niech beta nie fisiuje tylko się wzbija w górę! :wściekła/y:
... dzisiaj rano tak mnie bolało że pobiegłam do ubisia bo już myślałam, że dostałam @.
"ubisia" - usmiałam się :-D
Myślę, że takie dawki hormonów jak najbardziej mogą powodować różnie rewelacje (i rewolucje;)) żołądkowe jak i nabrzmiałe piersi itp.. ale niech kate specjalistka się wypowie ;-)

nanah, na pewno nawet jeśli ciąża by była to wszystkiemu winne są hormony.. ja nigdy nie byłam w ciąży, a ostatnio przy pierwszej procedurze nie wiedziałam co jest grane tak mocno organizm reagował, piersi tak bolały, że nie wyobrażałam sobie takiego bólu ;)

Bety, mi tez wyszła ujemna beta 6 dpt, i dodali mi wtedy mega dużo progesteronu, ale @ przylazła tak normalnie w miarę ..

Czesc Wam, u mnie 5dpt. Na razie cycki bola troche, wieczorami podbrzusze ale tez nic szczegolnego. Zmeczona jestem tylko ciagle. Czas wlecze sie niemilosiernie...do tego, zamiast wspierac sie z mezem to skaczemy sobie do gardel... :-( o gole bez humoru jestem ostatnio...a dzis to juz w ogole, strasznie mi przykro ze ta beta taka niska u Bety:-:)-(, ale

Bety moja tule jeszcze raz! Jeszcze sie nie poddajemy!

Pozdrawiam wszystkie!

reklama
Do góry