reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
anika piękny ten zarodek, czemu od razu go nie podali? podawali pewnie w 3dobie.. :confused2:

annemarie my karyple przy was - ja 1,68 a M 1,86 to średnia 1,77 ponoć minimum według genetyki.
Ale niski ten nasz człowiek będzie.. fajnie by było gdyby był wysoki jak tatuś:-)

annemarie [/B]my karyple przy was - ja 1,68 a M 1,86 to średnia 1,77 ponoć minimum według genetyki.
Ale niski ten nasz człowiek będzie.. fajnie by było gdyby był wysoki jak tatuś:-)

Ja to w ogóle karakan 1,59 mąż 1,76 a czuje, że mała mi jeszcze w podstawówce napluje na głowę. Wzrostem idzie w wysokich centylach :-D Jak będzie w tych centylach szła to będzie miała ponad 1,80 ale tyle to bym nie chciała

DZiewczyny, dziękuję WAm za kciuki, dobre słowo i w ogóle :) cięzki to był dzień, ale najważniejsze, że Kropek na miejscu! resztę da się przeżyć! (ale tak na marginesie, ja cienki Bolek nie jestem, jeśli chodzi o ból - wiele jestem zw stanie znieść, a kanałowe leczenie zęba bez znieczulenia... i chyba emocje tego dnia dały się we znaki, bo bolało...bardzo).

Betę mam zrobić za 10dni, ale pewnie wczęsniej się pokuszę - no może nie 6dpt, ale koło 8 już na pewno :p

słuchajcie, gin mi powiedziała, że beta w klinice nie ejst darmowa i ze wizyta pęcherzykowa jest odpłatna! chyba coś pomyliła, albo ja nie zrozumiałąm, co?

no i news numer dwa! od listopada wchodzi jakaś nowelizacja ustawy dotyczaca robienia transferów z mrożonych zarodków, kliniki muszą się ustosunkować do tych nowych przepisów. i w zwiazku z tym w dwóch pierwszych tygodniach listopada w Gamecie na pewno nie będą robić transferów, a może nawet w trzecim tygodniu też jeszcze nie. coś słyszałyście o tym?

jak się nie powiedzie, to dopiero w grudniu moge się zgłosić po kolejnego Malca.....

ale się uda!!!! a po rodzeństwo wrócę póżniej :) :) :)

Bety hihi ja tez byłam najwyższa z klasy a potem @ przyszedł i wszyscy rośli a ja już nie za bardzo.. Swoją drogą genetyka to tylko rokowania. Mój brat jest niższy ode mnie i co na to genetyka, nooo? no chyba że go podmienili w szpitalu, co podejrzewam już od dłuższego czasu:-p. z drugiej strony jak patrzę na te dzieciaki teraz to same wieże, rosną wielkoludy:eek: w ogóle moja bratanica ma 9 lat i ma już owłosienie od paru lat. Niby dzieci teraz się szybciej rozwijają.. więc wiesz wzrost to będzie twój najmniejszy problem. Co ty biedna zrobisz, jak starsze chłopaki będą za nią latać w wieku 10lat, bo biustol jej urośnie:-D

anika to czekam do 8dpt;-p co do bólu jak człowiek spięty to dużo trudniej bol znieść i w ogóle bardziej boli. Chociaż dziwne, że bolało. bo transfer raczej jest bezbolesny....

reklama
A właśnie Kate, mam przypisana Lutek 2x3 czyli 600 mg. Trzymać się 12godzinnej przerwy sztywno? Bo nie zapytałam lekarki...

Niebajko :***

Do góry