reklama
Kropka1985
Fanka BB :)
Kate- dziś jest 14 dpt. Plamie od 12 dpt. Na rozowo... Bylo troche krwi ale przeszlo. Testy negatywne
stacy
Emi - może idź jak najszybciej do lekarza?
Agulla - ja podchodziłam komercyjnie w Bocianie :-)
Pepcia - witaj :-)
Olaszy - ja też mam problem ze snem, tylko że ja w ogóle inny etap ciąży. I chyba w ogóle czuje jakieś zdenerwowanie.
Agulla - ja podchodziłam komercyjnie w Bocianie :-)
Pepcia - witaj :-)
Olaszy - ja też mam problem ze snem, tylko że ja w ogóle inny etap ciąży. I chyba w ogóle czuje jakieś zdenerwowanie.
Kate p7 :-) , w mojej małej mieścinie jest tylko jedno lab, które bada nasienie i wyniki wyglądają jak wyniki niestety, nie ma kilku informacji, to co napisałam to wszystko. Następne badanie będziemy musieli zrobić jak będziemy do kliniki jechać, bo na miejscu to się wiele nie dowiemy wiecej. M był tylko u urologa ma mieć robione usg ale to na kasę wiec się trochę to wszystko , zejdzie, witaminek nie brał, ale chyba coś mu kupię bo w większości to dobre efekty po nich. Tak pali, ja niestety też, on około 10- 15 dziennie, z piciem to raczej tak weekendowo jakieś spotkanko ze znajomymi itp, leków nie bierze. ja miałam robione hormony, TSH w normie, progesteron, FSH,LH też norma. Prolaktynę miałam ale bez obciążenia, była w górnej granicy normy. Hormony miałam chyba jakoś na początku cyklu robione. Muszę wziąć i teraz skierowanie .
Jak mogłybyście mi dziewczyny napisać którego dnia się jaki powinno konkretnie zrobić to byłabym bardzo wdzięczna. Może uda mi się od razu z wynikami do Bociana wstrzelić bo wiem, że też będą chcieli robić. Tylko tam na początku wszystko płatne...jak wszędzie
Jak mogłybyście mi dziewczyny napisać którego dnia się jaki powinno konkretnie zrobić to byłabym bardzo wdzięczna. Może uda mi się od razu z wynikami do Bociana wstrzelić bo wiem, że też będą chcieli robić. Tylko tam na początku wszystko płatne...jak wszędzie
agulla84
Stacy a możesz mi napisać jak to u nich wygląda? Ewentualny koszt?
Kropka1985
Na wypisie z Klinik jest napisane ze Mam brac luteinusa nawet Jesli wystapilo krwawienie. Dokladnie "krwawienie" nie plamienie... Zobaczymy. Cos w tym musi byc....Złudnych nadzieji pewnie nie dają bo co im zależy skoro to panstwowka? Każda ciąża jest inna.... Wiem wiem.... Na cud nie liczę ale.... Zobaczymy w piatek....
Kropka1985
Cześć Pepcia... Jakie masz Tsh??? Bo norma normie nie rowna. Jak kobieta planuje dziecko to Tsh musi być koło "1"
Mój endokrynolog tak mówi..... Obecnie trwa wojna miedzy endokrynologii a ginekologami ... Ci pierwsi walczą zeby najpierw zbić Tsh a drudzy twierdza ze nie ma znaczenia. Mój endo. jest bardzo dobry i ja jemu wierze....
Mój endokrynolog tak mówi..... Obecnie trwa wojna miedzy endokrynologii a ginekologami ... Ci pierwsi walczą zeby najpierw zbić Tsh a drudzy twierdza ze nie ma znaczenia. Mój endo. jest bardzo dobry i ja jemu wierze....
reklama
Dziewczyny mogłybyście mi jeszcze powiedzieć jak wygląda z Waszych doświadczeń :-) procedura na NFZ od początku ile mniej więcej trwa do pierwszego transferu i jakie są wiadomo mniej więcej koszty???
Jak dzwoniłam do różnych klinik to w tych w Wawie trzeba sporo czekać kolejka i potem dopiero tel jak będzie akurat kolej na mnie. Tylko w Bocianie jest wszystko od razu między 2 a 5 dniem cyklu badania i od razu wizyta kwalifikacyjna jeżeli się nie mylę a potem około 2 miesięcy i I transfer.
Gratuluję zaciążonym :-) bardzo miło się czyta takie pozytywne informacje :-)
Jak dzwoniłam do różnych klinik to w tych w Wawie trzeba sporo czekać kolejka i potem dopiero tel jak będzie akurat kolej na mnie. Tylko w Bocianie jest wszystko od razu między 2 a 5 dniem cyklu badania i od razu wizyta kwalifikacyjna jeżeli się nie mylę a potem około 2 miesięcy i I transfer.
Gratuluję zaciążonym :-) bardzo miło się czyta takie pozytywne informacje :-)
Podziel się: