reklama
najki
Fanka BB :)
monia a jak to uczynić? od kwietnia bywam w klinice, widziałam go raz...a jak chce się rejestrować to proponują tylko dwóch lekarzy..
Muszę na świeżo jutro o tym pomyśleć..a może ma rację? i powiedział po prostu szczerze..nie mydląc oczu?
Muszę na świeżo jutro o tym pomyśleć..a może ma rację? i powiedział po prostu szczerze..nie mydląc oczu?
pkati
Dziekuje naprawde miło to czytać ... Powiem wam ze przeszłam juz długa droge Łez i stresu zeby byc w tym punkcie gdzie teraz jestem i pewnie kazda z was rowniez ma wielka kartotekę za soba... wiem ze nawet najbliższa rodzina nie potrafi zrozumieć tego co my czujemy.. Tylko potrafią powiedzieć brdzie dobrze( od mamy usłyszałam to poraz pierwszy po 1 teście owulacyjnymm ponad rok temu haha)
Jesli ktos nie przechodzi przez to samo nigdy nie zrozumie ... To samo dotyczy osob ktore maja swoje aniolki... Itd..
zycze wam z całego serca zeby wam sie udało jak naj szybciej .. I zycze wam spokojnego weekndu dziewczyny nogi w gore i odpoczywać a chłopy niech pracuja i sprzątają odezwe sie jutro i nadrobię zaległości zeby moc
Z
Wami cos podyskutować
Jesli ktos nie przechodzi przez to samo nigdy nie zrozumie ... To samo dotyczy osob ktore maja swoje aniolki... Itd..
zycze wam z całego serca zeby wam sie udało jak naj szybciej .. I zycze wam spokojnego weekndu dziewczyny nogi w gore i odpoczywać a chłopy niech pracuja i sprzątają odezwe sie jutro i nadrobię zaległości zeby moc
Z
Wami cos podyskutować
annemarie
annemarie to ja już nic nie rozumiem dobra tez będzie następne crio i musi być szczęśliwe.
A estrofem to estradiol, tego zagranicą chyba nie podają, a w PL tak. Ogólnie jedziemy na HTZ jak 50latki
Dobrej nocki ;-)
Podaja,podaja ale nie kazdemu .:-)
Edenlayn
Edenlayn- trzymaj sie kochana ,nie ma nic piekniejszegoniz tygodniami tulic sie z toaleta. Biedaczku:-(
To samo mowilam mojemu M.
Jak jest w pracy i pisze jak sie czuje to czesto mowie.. ze muszla mi wlasnie zastapila jego albo ze mialam bliskie spotkanie z moja nowa kolezanka
Najgorzej jest rano jak tylko wstane, a pozniej kolejny koszmar zaczyna sie od poznego popoludnia do 2 a nawet 3 w nocy .
monia a jak to uczynić? od kwietnia bywam w klinice, widziałam go raz...a jak chce się rejestrować to proponują tylko dwóch lekarzy..
Wiem, że przyjmuje w piątki, ale nie we wszystkie, chociaż na konsultację możesz się umówić, ma ogromną wiedzę. Musisz chyba powiedzieć, że chcesz do niego, Nam się jakoś udało, bo M. zadzwonił i opierniczył, żę nie było w ogole miejsca i w ramach rekompensaty zaproponowali jego. To nie chodzi o to, że on by mydlił oczy czy coś tylko myślę, że podszedł by do tego tak głębiej bardziej.. polecam w każdym bądź razie ))
stacy, eh.. ja jestem słaba psychicznie, ale to, że podchodzę do ivf i to, że wszyscy wiedzą daje mi taką siłę, że nie boję się takich spotkań, durnych pytań właśnie i daje taką siłę, że ja wiem, że to jest dobre, a wszyscy inni są po prostu zacofani Zrobisz jak uważasz, ale myślę, że powinnyśmy się tym chwalić! A co to Dudy to taaa.. babcia M. miała pretensje, bo wtedy był akurat ten szum koło ivf jak zaczynaliśmy i ten cały Duda i pierwsze co to poweidziała, żeby spróbować do Częstochowy;p ale już mówi, że kibicuje i się cieszy ;p
Ostatnia edycja:
reklama
Kropka1985
Pkati- Witaj! Ja tez tj swierzynka jestem ale dziewczynki wszystko objasnia co I jak
Mam pytanko! Tak juz jakis czas temu sie zastanawialam nad no-spa ... Bierze sie Ja zeby "nas" przestalo bolec czy tez moze dlatego ze wstrzymuje skurcze I zapobiega poronieniom?
Ale mnie na kichanie wzielo az mnie brzuch rozbolal
Mam pytanko! Tak juz jakis czas temu sie zastanawialam nad no-spa ... Bierze sie Ja zeby "nas" przestalo bolec czy tez moze dlatego ze wstrzymuje skurcze I zapobiega poronieniom?
Ale mnie na kichanie wzielo az mnie brzuch rozbolal
Podziel się: