reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja właśnie w drodze na wizytę przed crio... Annemarie, ja pracuje z dzieciakami i od października ponownie na studia, więc dokształcać razem się mozemy;) zaczynam oligofrenopedagogike.

Fajnie,ciekawa sprawa.Dlaczego sie na ten kierunek zdecydowalas ? kiedys mozesz mi napisac ,niekoniecznie teraz... trzymam kciuki kochana:tak:

WRZESIEŃ:

18: najki - wizyta i ustalenie dalszego planu działania

18: Bety72 - pick up

18: bubu - usg i spotkanie z kropkiem

18: elfka37 - wysoka beta :)

19: anika11 - wizyta przed crio

19: moniusia - wizyta przed stymulacją

19: DorotaMie - transfer kropka :)

19: efcia83 - pick up

21: Edenlayn - badanie prenatalne

21: emenems - kontrola żelaza ;)

21: Aisha_23 - pick up

21: Bety72 - transfer

22: efcia83 - transfer

22: kachna84 - wysoka beta!

24: Aisha_23 - transfer (?)

25: fruitofhope - wysoka beta!

25: Kropka1985 - dwie krechy na teście

25: inga_po - wysoka beta!!

28: annemarie - wizyta kontrolna

28: najki - podgląd endo (wizyta przed crio)

29: stacy - wizyta kontrolna

30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem

PAŹDZIERNIK:

01: fruitofhope - usg

01: kate_p - kontrola szyjki

02: kropka - dwie grube krechy na teście :)

02: Kropka1985 - powtórka testu i tłuste dwie krechy :)

06: Aisha_23 - wysoka beta!

19: anika11 - wizyta przed crio
Trzymam kciuki! Bedzie dobrze :)
[emoji182][emoji106][emoji106][emoji106]

19: moniusia - wizyta przed stymulacją
Moniusia przypilnuj zeby ci podali odpowiednia dawke , co nie skonczysz tak jak Ja z 1 komoreczka( mam nadzieje ze szczesliwa! :) )
[emoji182][emoji106]

19: DorotaMie - transfer kropka :)
Dorota.... Juz niedlugo bedziecie w "2" :) czekamy.... !! [emoji182]

19: efcia83 - pick up
Efcia- zycze ci owocnych zbiorow :) Trzymam kciuki [emoji182]

Czesc dziewczyny:-)

Annemarie.jak narazie plamienie ustalo ale z @ tez tak czasami mialam ze w nocy przestawalo a w dzien na nowo jazda. Mimo tego uspokoilam sie juz,nie denerwuje sie juz tak bardzo,staram sie miec jeszcze nadzieje a poza tym co ma byc to bedzie:tak:
DorotaMie trzymaj sie kochana;-)
Efcia jak najwiecej slicznych jajeczek;-)
Anika11 I MONIUSIA trzymam kciuki:-)

Anika11.ja tez pracowalam z dziecmi ( w Polsce) na swieltlicy socjoterapeutycznej I na warsztatach terapii zajeciowej,wide ze mamy duzo wspolnego:-)

Hej dziewczyny!!!

Jest już 9.45 i jeszcze nikt nie zadzwonił z Invita, żebym nie przychodziła na transfer... chyba już nie zadzwonią, prawda??????

AAAAAAAAA!!!! Po raz pierwszy zapłodniło mi się jajeczko, w dodatku urosło, podzieliło się i.... PRZEŻYŁO 4 DOBY!!!! Mam motyle w brzuchu!!! I łezkę
:surprised::laugh2: za okiem. To mój pierwszy zarodeczek i moja ostatnia szansa. Za 45 minut borę Relanium i Flamexin i o 12.30 podadzą mi mojego maluszka. I jak już kolejny raz będę do Was pisać, to będziemy już we dwójkę.

@anika11 - kciuki uruchomione za wizytę przed krio

@moniusia - wizyta przed stymulacją, kciuki za dobre dobranie protokołu i dawek, daj znać, jakie masz AMH?

@efcia83 - trzymam kciuki za to, żeby obrodziło w pięknościowe jajeczka

@elflka Jak się czujesz, Słoneczko?

reklama
Do góry