reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja właśnie w drodze na wizytę przed crio... Annemarie, ja pracuje z dzieciakami i od października ponownie na studia, więc dokształcać razem się mozemy;) zaczynam oligofrenopedagogike.

Fajnie,ciekawa sprawa.Dlaczego sie na ten kierunek zdecydowalas ? kiedys mozesz mi napisac ,niekoniecznie teraz... trzymam kciuki kochana:tak:

WRZESIEŃ:

18: najki - wizyta i ustalenie dalszego planu działania

18: Bety72 - pick up

18: bubu - usg i spotkanie z kropkiem

18: elfka37 - wysoka beta :)

19: anika11 - wizyta przed crio

19: moniusia - wizyta przed stymulacją

19: DorotaMie - transfer kropka :)

19: efcia83 - pick up

21: Edenlayn - badanie prenatalne

21: emenems - kontrola żelaza ;)

21: Aisha_23 - pick up

21: Bety72 - transfer

22: efcia83 - transfer

22: kachna84 - wysoka beta!

24: Aisha_23 - transfer (?)

25: fruitofhope - wysoka beta!

25: Kropka1985 - dwie krechy na teście

25: inga_po - wysoka beta!!

28: annemarie - wizyta kontrolna

28: najki - podgląd endo (wizyta przed crio)

29: stacy - wizyta kontrolna

30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem

PAŹDZIERNIK:

01: fruitofhope - usg

01: kate_p - kontrola szyjki

02: kropka - dwie grube krechy na teście :)

02: Kropka1985 - powtórka testu i tłuste dwie krechy :)

06: Aisha_23 - wysoka beta!

19: anika11 - wizyta przed crio
Trzymam kciuki! Bedzie dobrze :)
[emoji182][emoji106][emoji106][emoji106]

19: moniusia - wizyta przed stymulacją
Moniusia przypilnuj zeby ci podali odpowiednia dawke , co nie skonczysz tak jak Ja z 1 komoreczka( mam nadzieje ze szczesliwa! :) )
[emoji182][emoji106]

19: DorotaMie - transfer kropka :)
Dorota.... Juz niedlugo bedziecie w "2" :) czekamy.... !! [emoji182]

19: efcia83 - pick up
Efcia- zycze ci owocnych zbiorow :) Trzymam kciuki [emoji182]

Czesc dziewczyny:-)

Annemarie.jak narazie plamienie ustalo ale z @ tez tak czasami mialam ze w nocy przestawalo a w dzien na nowo jazda. Mimo tego uspokoilam sie juz,nie denerwuje sie juz tak bardzo,staram sie miec jeszcze nadzieje a poza tym co ma byc to bedzie:tak:
DorotaMie trzymaj sie kochana;-)
Efcia jak najwiecej slicznych jajeczek;-)
Anika11 I MONIUSIA trzymam kciuki:-)

Anika11.ja tez pracowalam z dziecmi ( w Polsce) na swieltlicy socjoterapeutycznej I na warsztatach terapii zajeciowej,wide ze mamy duzo wspolnego:-)

Hej dziewczyny!!!

Jest już 9.45 i jeszcze nikt nie zadzwonił z Invita, żebym nie przychodziła na transfer... chyba już nie zadzwonią, prawda??????

AAAAAAAAA!!!! Po raz pierwszy zapłodniło mi się jajeczko, w dodatku urosło, podzieliło się i.... PRZEŻYŁO 4 DOBY!!!! Mam motyle w brzuchu!!! I łezkę
:surprised::laugh2: za okiem. To mój pierwszy zarodeczek i moja ostatnia szansa. Za 45 minut borę Relanium i Flamexin i o 12.30 podadzą mi mojego maluszka. I jak już kolejny raz będę do Was pisać, to będziemy już we dwójkę.

@anika11 - kciuki uruchomione za wizytę przed krio

@moniusia - wizyta przed stymulacją, kciuki za dobre dobranie protokołu i dawek, daj znać, jakie masz AMH?

@efcia83 - trzymam kciuki za to, żeby obrodziło w pięknościowe jajeczka

@elflka Jak się czujesz, Słoneczko?

reklama
Do góry