Hej mialam 8B .@elfka37 Cześć. Jakie miałaś zarodeczki w 3 dobie?
reklama
Mam testowac dopiero w poniedzialek,boje sie za wczesnie bo jak wyjdzie negatywny bedzie ciezko:-(Dorotamie kciuki za twojego kropka.
Elfka jutro testujesz ?
Ja już po, na szkołę rodzenia nie pojechałam, może w przyszłym tygodniu. No i szyja dobra bo niby od 26 do 33mm. Ale ten mój syn jakiś wariat, ułożył już się główką w dole i napiera na szyjkę. No i mam leżeć w domu z nogami do góry, nawet spać :-( żeby skurczy nie było.. bo jak będą to szyja się skróci i będzie wesoło Ale leze tak już troszkę i brzuch mniej boli:-) posiewy pobrane i zobaczym co tam wyhodują
dorotaMie druga doba i ma 5 blastomerów to nieźle. Albo pani embriolog spojrzała akurat wtedy gdy dzielił jeden z blastomerów a teraz podzieli się drugi, ale może to też świadczyć o wadach.
Czyli jest duża szansa, ze w tej 3 dobie będzie miał 8blastomerów. Klasa C trochę kiepsko rokuje, ale w 4 dobie wchodzi genom zarodka. Czyli jeżeli gamety ojca dobre to jeszcze jest szansa ze wskoczy na klasę B. Ogólnie dzielnie walczy:-)
dorotaMie druga doba i ma 5 blastomerów to nieźle. Albo pani embriolog spojrzała akurat wtedy gdy dzielił jeden z blastomerów a teraz podzieli się drugi, ale może to też świadczyć o wadach.
Czyli jest duża szansa, ze w tej 3 dobie będzie miał 8blastomerów. Klasa C trochę kiepsko rokuje, ale w 4 dobie wchodzi genom zarodka. Czyli jeżeli gamety ojca dobre to jeszcze jest szansa ze wskoczy na klasę B. Ogólnie dzielnie walczy:-)
@Kate_p7 ))))) Czyli chłopak ))))) Gratuluję! I widzę, że będzie żywotny
Co do mnie... mam w zarodku 30% fragmentacji. No właśnie wydaje mi się, że one się równo powinny dzielić, a nie po kolei No ale nic... Niech Schwartzen-Egg walczy. Naprawdę może wskoczyć do klasy B??? Super )) Mam transfer po 4 dobie, więc będę wiedzieć. Znasz kogoś kto zaciążył z embrio C?
Co do mnie... mam w zarodku 30% fragmentacji. No właśnie wydaje mi się, że one się równo powinny dzielić, a nie po kolei No ale nic... Niech Schwartzen-Egg walczy. Naprawdę może wskoczyć do klasy B??? Super )) Mam transfer po 4 dobie, więc będę wiedzieć. Znasz kogoś kto zaciążył z embrio C?
Dzieki Inka:-)a czy daje rade?no nie bardzo wlasnie:-) nie spie ,caly czas ryczec mi sie chce.masakra jakas!!Elfka to trzymam kciuki i podziwiam ze dajesz rade tyle czekac ja jestem troche mniej cierpliwa
reklama
Podziel się: