stacy
Fanka BB :)
Kachna - ja miałam podane w 3 dobie 2 zarodki 8A. Został ze mną jeden. :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stacy dzięki. Zrobimy sobie własne statystyki
Ja wogole jeszcze nigdzie nie wpisana . No ale we wrzesniu nic nie bede robic no chyba ze zrobie sikanca 25/9 to bedzie 14dpt
No ale lekarze kazali 2/10 wiec jak cos to mozna mnie zapisac na pazdziernik
Szkoda ze nie ma jakies opcji wpisania infomcji ktora sie bedzie wyswietlac na dole naszych wypowiedzi.
Stacy. Ogromne gratulacje:-)ja tez dwa zarodeczki (9 wrzesnia transfer).marzę o dwojeczce ale skakalabym ze szczescia gdyby chociaz jeden z nami zostalKachna - ja miałam podane w 3 dobie 2 zarodki 8A. Został ze mną jeden. :-)
@Inga po Dziękuję. Ja mam w II dobie 5C. Jutro dowiem się jak w trzeciej. Choć i tak jest to zarodek słaby. No ale może a nuż...
@Emenems Moje gratulacje największe Czyli w marcu już się na twoją nowinę nie załapałam, bo już mnie tu nie było. Chłopak? Dziewczyna?
@annamarie Przykro mi Taka huśtawka to zabawa z naszą nadzieją. I w ogóle wyczerpka. Ale masz rację, za którymś razem już się tak nie przeżywa. Co to za lekarz? Ten nowy??? Zaraz doczytam co to jest PID bo nie mam pojęcia
@stacy Witaj