reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja wogole jeszcze nigdzie nie wpisana . No ale we wrzesniu nic nie bede robic no chyba ze zrobie sikanca 25/9 to bedzie 14dpt
No ale lekarze kazali 2/10 wiec jak cos to mozna mnie zapisac na pazdziernik :)

Szkoda ze nie ma jakies opcji wpisania infomcji ktora sie bedzie wyswietlac na dole naszych wypowiedzi.

Kropka możesz w panelu użytkownika wpisać w sygnaturkę i będzie Ci się wyświelać - tak jak u mnie :-)

@Inga po Dziękuję. Ja mam w II dobie 5C. Jutro dowiem się jak w trzeciej. Choć i tak jest to zarodek słaby. No ale może a nuż...

@Emenems :) Moje gratulacje największe :) Czyli w marcu już się na twoją nowinę nie załapałam, bo już mnie tu nie było. Chłopak? Dziewczyna? :)

@annamarie Przykro mi :( Taka huśtawka to zabawa z naszą nadzieją. I w ogóle wyczerpka. Ale masz rację, za którymś razem już się tak nie przeżywa. Co to za lekarz? Ten nowy??? Zaraz doczytam co to jest PID bo nie mam pojęcia

@stacy Witaj :)

reklama
@Inga po Dziękuję. Ja mam w II dobie 5C. Jutro dowiem się jak w trzeciej. Choć i tak jest to zarodek słaby. No ale może a nuż...

@Emenems :) Moje gratulacje największe :) Czyli w marcu już się na twoją nowinę nie załapałam, bo już mnie tu nie było. Chłopak? Dziewczyna? :)

@annamarie Przykro mi :( Taka huśtawka to zabawa z naszą nadzieją. I w ogóle wyczerpka. Ale masz rację, za którymś razem już się tak nie przeżywa. Co to za lekarz? Ten nowy??? Zaraz doczytam co to jest PID bo nie mam pojęcia

@stacy Witaj :)

Z powodu pracy przesunęliśmy cykl bo za duxo stresu było w swieta u nas to największe dni w roku wiec chcialm sie skupic na tym - potem sie umowilismy z pracodawca ze czesto nas nie bedzie ( wiedział od poczatku o całym ivf o kibicował :))
Takze 22.04 pick up 24.04 w urodziny mojego taty transfer :) na rocznice slubu robiłam oficjalnego sikanca 13.05 :)

Dizewczynka bedzie :) Emma Lea

Do góry