reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Elfka37, @Emenems
Dziękuję dziewczyny
:) Naprawdę to się zdarza???? Ale super. Czy ja powinnam brać Acard żeby się lepiej zaimplantował zarodek?
Jestem szczęśliwa że w ogóle doszło do zapłodnienia. To moje pierwsze zapłodnienie w życiu ;)

reklama
Kropka.nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ze mozesz sobie walnąć taką drzemkę.ja dalej mam problem ze snem.dzisiaj znowu od 6 na nogach.a w dzien tez nie moge zasnać chociaz czuje się troche zmęczona:crazy:

annemarie nooooooooooo wrocilas w wielkim stylu i no faktycze trzeba te wisielcze nastroje odgonić:-)
Kropka u tego 3 dniowego liczba 4 oznacza liczbe blastomerów, B to juz wiesz
Witaj Dorota u mnie tez malutko komorek zawsze ale teraz pierwszy raz podali i tez dla mnie sukces trzymam kciuki za maluszka, zeby sie ładnie dzielil :-)

Ostatnia edycja:
annemarie nooooooooooo wrocilas w wielkim stylu i no faktycze trzeba te wisielcze nastroje odgonić:-)
Kropka u tego 3 dniowego liczba 4 oznacza liczbe blastomerów, B to juz wiesz
Witaj Dorota u mnie tez malutko komorek zawsze ale teraz pierwszy raz podali i tez dla mnie sukces trzymam kciuki za maluszka, zeby sie ładnie dzielil :-)

Inga,ja sie nigdzie nie wybieralam...bo to forum na 3 godz. zostawic to masz przerabane nie dojdziesz kto,co i z kim :-)taka jest produkcja. Mam do 6 pazdziernika jeszcze urlop i mysle czy sie wogole z pracy nie zwolnic i nie robic psychterapii na forum:-):-):-):-) przynajmniej bede zawsze w temacie,a tak musze studiowac pol nocy:-)

Dorotka- kochana,wiara ponoc czyni cuda, ja sie pod tym podpisac niestety nie moge;-) ale wierzymy ze bedzie dobrze.
Wroci pani profesor Kate z badania szyjki(a w sumie od szyji to laryngolog,nie wiem gdzie ona lazi):-):-):-) to ci walnie taki wyklad,ze bedziesz czytala jak najki 3 razy. Ja czytam to 4 raz i jeszcze mi sie pierdzieli. Ale glowa do gory. Ja mialam AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA takie zarodki i nici wiec bym jeszcze sie nie lamala.:happy:

reklama
Do góry