reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

najki, pognaj tym razem mendę raz na zawsze!

kate, miłego spotkanka :))))

Słyszałyście już?:

"DzGP": Informacja o in vitro znajdzie się w aktach stanu cywilnego - fakty.interia.pl

Ja nie mam nic przeciwko, bo ja się tym zamierzam chwalić, ale z drugiej strony to takie naznaczanie trochę..

Już piszą, że przynajmniej będzie można rozróżnić prawdziwe dzieci od "mutantów genetycznych" co za kur**......................

reklama
Najki jeszcze trochę a sama zaczniesz szperać:-) wizytę mam na 15.40 później szkola rodzenia, wiec napisze jutro albo dzisiaj wieczorem. Tak sobie myślę, że nie może być źle to już 31tc jak przetrzymaja do tego 35 to będzie dobrze. Może mam ciekawskiego synka:-p tak chłopak i będzie chyba Przemek:-) po dziadku jednym a po drugim Stanisław.

tak chłopak i będzie chyba Przemek:-) po dziadku jednym a po drugim Stanisław.

Ładnie:))) Ale to po Twoich dziadkach czy jeden po dziadku Twojego?
Podpowiedziałaś mi jeśli bym miała dziewczę;p Bo chciałabym nazwać dziecko Aniela, po babci, ale drugiej też bym nie chciała zranić, więc dałabym na drugie Marysia ;D bo dla chłopaka mam dawno wybrane ;p Pomogłaś rozwiązać mi trochę problem :p pewnie bardzo odległy;p Choć bardziej lubię Marysię, ale nie wiem czy chcę, żeby miała tak na imię :D O czym ja piszę haha :p

Czesc dziewczynki! Ja dzis mam 3 dpt rano obudzilam sie z takim dziwnym cmieniem brzucha. Ni to Bol... Nie wiem....

Kate ale mnie zmartwilas ! Ja mialam 3 dniowego z 4 komorkami. I co to znaczy ze jest wadliwy? [emoji32][emoji24][emoji24][emoji24]Lekarz mowila ze moze nadgonic w brzuchu....
Kur...!!! To nic zupelnie nie mowia! Nawet niewiem jakiej kl. jest Moj zarodek :( Jak sie o dos pytalam to gapili sie jak na debilke [emoji19]

Hej , hej\
Witajcie nowe forumowuczki od razu za Was zaciskam kciuki :-):-):-)
Inka przykro mi ale wazne że masz plan i sie nie załamujesz godna postawa silnej kobietki :)

kate Tobie zycvze mega dłuuuuugiej szyjki :tak::tak: Z tego co napisałas o tych procentach płciowych ze tak sie wyraże jesli u mnie obydwa kropki sie zadomowia to bym miała parke ol jeeeee:rofl2::rofl2: bo miałam podana w pietej dobie jedna morule i jedna blastke :)
Kropka jak boli to dobry znak :) Elfka dawaj znac jak tam beta !!!!!!!

kachna mi tez sie mażą bliźniaki ehhh....:zawstydzona/y:

Kate a co ma sie skrócić ??? :D

Nie no raczej zart z tym aktem urodzenia :p a skad by taks informacje mieli miec w szpitalu ? No co ty :) wyluzuj :)

No nie wiem właśnie tez coś dziwne, ale jest jako oficjalna informacja no to chyba cos w tym jest ;p ja też się zastanawiam , że jak to udowodnić ;p trochę to dziwna informacja;/

reklama
Trzymajcie za min kciuki żebym przetrwała i ze mną moje zarodki drogę do Warszawy autobusem bo tak trzęsie jak bym stała na jakiejś platformie wibrujacej MASAKRA

Do góry